Меню
Кошница
Hutt роботи за прозорци
Hutt роботи за прозорци

Hutt

Xiaomi Hutt C6 / C65 Робот за Прозорци Xiaomi Hutt C6 / C65 Робот за Прозорци
-21 %
Нов модел - Hutt C6 / C65 - 2024 с подобрен софтуер.Роботът за прозорци HUTT C65 е отличен помощник в почистването на прозорци. Той може автоматично да почиства всякакви гладки повърхности, като стъкла, огледала и плочки, с височина до 2 метра. Благодарение на усъвършенстваната си навигационна систе..
439.00 лв 559.00 лв
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути ..
339.00 лв 359.00 лв
ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и маневреност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочки за баня и кухня, големи огледала и др. С един бутон можете да решите дали ще почиства веднъж или два пъти. Покрива квадратен метър за по-малко от четири..
339.00 лв 369.00 лв
Xiaomi HUTT A1 Робот за прозорци Xiaomi HUTT A1 Робот за прозорци
Ново
HUTT A1 AI  робот за прозорци с променлива честота Иновативна технологияHUTT A1 е робот за почистване на прозорци, оборудван с усъвършенствана AI технология, която автоматично регулира честотата на почистване. Тази функция позволява на робота да адаптира работата си според нивото на замърсяв..
599.00 лв
РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малк..
309.00 лв
COMBO - Xiaomi Hutt DDC55 Робот за прозорци + MAGNUM ONE WHITE ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ COMBO - Xiaomi Hutt DDC55 Робот за прозорци + MAGNUM ONE WHITE ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
-24 %
XIAOMI HUTT DDC55 РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два ..
689.00 лв 908.00 лв
Продукт с нарушена опаковка !Информация:Роботът за почистване на прозорци HUTT W8 има мощност на засмукване до 3800 Pa и редица режими на почистване. Резервоарът за вода с вместимост 80 ml позволява на устройството да почиства площ до 35 m² (~377 ft²), като водата се разпръсква върху повърхността чр..
519.00 лв 569.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

HUTT е марка, която бързо спечели признание и доверие в областта на интелигентните решения за почистване на дома. Като дъщерно дружество на Xiaomi Corporation, световен технологичен лидер, HUTT наследява ангажимента на Xiaomi към иновациите и качеството. Специализирана в роботизирани прахосмукачки и свързаните с тях интелигентни устройства за почистване на дома, HUTT се превърна в синоним на напреднала технология, удобство и ефективно почистване на дома.

Производителят, който стои зад HUTT

HUTT е дъщерно дружество на Xiaomi Corporation, китайска мултинационална компания за електроника със седалище в Пекин, Китай. Xiaomi Corporation е основана през 2010 г. с мисията да осигури "иновации за всеки". През годините Xiaomi разшири продуктовото си портфолио, включвайки широка гама от потребителска електроника, интелигентни устройства и продукти за начина на живот.

Ангажиментът на Xiaomi за качество, достъпност и иновации я превърна в една от водещите технологични компании в света. Екосистемният подход на марката, който включва сътрудничество с различни компании и инвестиране в тях, ѝ позволи да предложи разнообразна гама от продукти под шапката на марката Xiaomi. Xiaomi HUTT е едно такова дъщерно дружество, посветено на интелигентни решения за почистване на дома.

Основни продуктови предложения

Xiaomi HUTT се фокусира основно върху предлагането на гама от интелигентни устройства за почистване на дома, като поставя силен акцент върху прахосмукачките-роботи. Основните продуктови категории в гамата на Xiaomi HUTT включват:

Роботизирани прахосмукачки: Роботизираните прахосмукачки на Xiaomi HUTT са проектирани да осигуряват автономно и ефективно почистване. Тези роботи са оборудвани с усъвършенствани сензори, технология за картографиране и мощни механизми за почистване, за да се ориентират и почистват ефективно пространствата.

Комбинирани интелигентни мопове и прахосмукачки: Някои модели на Xiaomi HUTT съчетават възможности за почистване с прахосмукачка и моп. Тези многофункционални устройства осигуряват цялостни решения за почистване на домове с разнообразни нужди.

Интелигентни аксесоари за почистване на дома: Xiaomi HUTT предлага и редица аксесоари за почистване и резервни части, за да осигури дълготрайност и оптимална работа на своите прахосмукачки-роботи. Това включва елементи като резервни четки, филтри и подложки за моп.

Предимства на избора на Xiaomi HUTT

Предимствата на избора на Xiaomi HUTT включват усъвършенствана технология за почистване, спестяване на време и усилия, интелигентни функции, гъвкавост, надеждност, достъпност, екологично почистване, глобална наличност. Влиянието на Xiaomi HUTT върху пазара на интелигентни почистващи уреди за дома включва осигуряване на достъпни цени и достъпност на усъвършенствани решения за почистване, стимулиране на иновациите и конкуренцията, насърчаване на интеграцията на интелигентните уреди за дома и допринасяне за екологосъобразни практики за почистване.

Интеграция с интелигентни домове: Интелигентните устройства за почистване на Xiaomi HUTT се интегрират безпроблемно с екосистемите за интелигентни домове, което позволява на потребителите да контролират и наблюдават своите роботи заедно с други интелигентни устройства. Тази интеграция допринесе за нарастващата популярност на интелигентните домове.

Достъпност и качество: Ангажиментът на Xiaomi HUTT за достъпност направи технологията за интелигентно почистване на дома достъпна за по-широк кръг от населението. Тя изигра ключова роля за това усъвършенстваните решения за почистване да станат по-достъпни за потребителите.

Многофункционалност: Xiaomi HUTT предлага разнообразна гама от роботи, които отговарят на различни изисквания за почистване. Тази гъвкавост гарантира, че потребителите могат да намерят подходящия робот за своите специфични нужди.

Глобална наличност: Xiaomi HUTT се възползва от глобалното присъствие на Xiaomi, което гарантира, че потребителите по целия свят могат да получат достъп до нейните продукти и да изпитат техните предимства.

Достъпност: Xiaomi HUTT е известен с това, че предлага висококачествени интелигентни решения за почистване на дома на конкурентни цени. Тази достъпност го прави достъпен за широк кръг потребители.

Тъй като Xiaomi HUTT продължава да прави нововъведения и да разширява предлаганите продукти, тя остава марка, която опростява и повишава качеството на почистването на дома чрез усъвършенствани технологии и удобство, като помага на потребителите да поддържат с лекота по-чисти и по-здравословни жилищни пространства.

"Техно Мобил Плюс" ЕООД и Hutt

Официален дистрибутор на Hutt за България.

"Техно Мобил Плюс" ЕООД e регистрирана в Република България, със седалище на фирмата и адрес на управление  гр. София и вписана  в Агенцията по вписванията с ЕИК 204893309. Основната ни дейност е свързана с продажба на едро и дребно на мобилни телефони, таблети,телевизори,гейм конзоли,игри и аксесоари за тях и др.