Меню
Кошница

HUTT

Разгледайте богата гама от роботи за почистване на прозорци HUTT от Mobisector.com - Ексклузивен дистрибутор на марката за България.
Your browser does not support the video tag. Една от тайните на идеално чистите прозорци не е в използвания продукт, а във времето, през което повърхността остава мокра. Затова избягвайте продукти на алкохолна основа – те бързо изсъхват и не позволяват задълбочено почистване и полиране до блясък...
699.00 лв 749.00 лв
Xiaomi Hutt W8 Smart - Робот за прозорци Xiaomi Hutt W8 Smart - Робот за прозорци
-8 %
В наличност
Видео : Представяне на Hutt W8: Открийте новите възможности за безупречна чистота с робота за почистване на прозорци HUTT W8. Това иновативно устройство е оборудвано с впечатляваща мощност на засмукване до 3800 Pa, гарантираща ефективно премахване на всички видове замърсявания...
569.00 лв 619.00 лв
Xiaomi Hutt C6 / C65 Робот за Прозорци Xiaomi Hutt C6 / C65 Робот за Прозорци
-21 %
В наличност
Нов модел - Hutt C6 / C65 - 2024 с подобрен софтуер.Роботът за прозорци HUTT C65 е отличен помощник в почистването на прозорци. Той може автоматично да почиства всякакви гладки повърхности, като стъкла, огледала и плочки, с височина до 2 метра. Благодарение на усъвършенстваната си навигационна систе..
439.00 лв 559.00 лв
Xiaomi Hutt DDC55 Робот за прозорци Xiaomi Hutt DDC55 Робот за прозорци
-6 %
В наличност
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути ..
339.00 лв 359.00 лв
Xiaomi Hutt DDC5 Робот за прозорци Xiaomi Hutt DDC5 Робот за прозорци
-8 %
В наличност
ХАРАКТЕРИСТИКИНеговата двойна вакуумна система и маневреност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочки за баня и кухня, големи огледала и др. С един бутон можете да решите дали ще почиства веднъж или два пъти. Покрива квадратен метър за по-малко от четири..
339.00 лв 369.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Темповете на пълна автоматизация на съвременния живот продължават с бързи темпове, скоро роботите ще бъдат неразделна част от нашето ежедневие. Роботите за почистване на прозорци HUTT са съвременни устройства, които помагат за почистването на прозорците в дома. Когато не е възможно да измиете прозорците си отвън, прибягвайте до безопасни и технологично напреднали роботи HUTT, които ваксират прозорците и плочките ви до скърцаща чистота.

Каво представляват моделите на HUTT?

Роботите за почистване на прозорци HUTT с честотно преобразуване са невероятен помощник, когато става въпрос за почистване на прозорци. С роботизираната машина за почистване на прозорци HUTT не е необходимо да се качвате по стълба и да се излагате на опасност. Прозорците ви се почистват, като просто седите на дивана си.

Функции и възможности

Роботите HUTT имат функция за инвертиране на честотата. Това означава, че те могат самостоятелно да променят силата на засмукване в зависимост от степента на замърсяване, която се разпознава автоматично. Освен това имат вградена функция за изкуствен интелект, която локализира препятствия и обръща устройството, избягвайки спъването им.

Mobisector - ексклузивен дистрибутор на HUTT за България

В категорията на Mobisector.com, който е ексклузивен дистрибутор на HUTT за България, ще намерите модели като HUTT C6, който е отличен помощник в почистването на прозорци. Той може автоматично да почиства всякакви гладки повърхности, като стъкла, огледала и плочки, с височина до 2 метра. Благодарение на усъвършенстваната си навигационна система той може да усеща препятствия като рамки или завеси и да ги избягва, като същевременно върши работата си бързо и ефективно. Друг модел - HUTT W55 е робот за почистване на прозорци с толкова висока всмукателна мощност, че може да издържи на 7кг вертикална сила. Предпазното му въже издържа до 150-килограмово натоварване. Роботът се справя с различни замърсявания, използвайки специални сензори, с които се пази от дръжките и ръбовете на прозорците. Новият HUTT W55 е способен да планира и да се адаптира, като по време на движението си събира данни за вида на стъклото (гладко, релефно, матирано). Друг иновативен модел, който се предлага от Mobisector.com е HUTT DDC55. Неговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути покрива квадратен метър. Има вграден UPS, с който не просто виси, чакайки да го свалите, а продължава да работи още 20 мин. или докато приключи с цикъла си. 

HUTT W8 SMART пък е един от най-високо оценените модели от потребителите. Моделът е идеалното решение за устойчиви замърсявания, като пясък, репеленти срещу насекоми и др. Микрофибърната кърпа почиства деликатно, нежно, без да оставя следи или да драска, но ефикасно. Само за 180 секунди почистващият препарат може да почисти 1 m² средно замърсени повърхности.

В категорията също са включени и необходимите консумативи и аксесоари за роботите за почистване на прозорци на иновативната марка HUTT.

Какви са предимствата на HUTT?

Роботизираните устройства за почистване на прозорци са сравнително нови на пазара и новите модели обикновено имат значително повече функционалност от по-старите модели. Ето защо Hutt е една от най-предпочитаните марки със своите уникални роботи.

HUTT се фокусира върху изследването и разработването на роботи за почистване на прозорци. Започва научноизследователска и развойна дейност на устройствата през 2016 г. Компанията разполага със собствен основен екип за продукти, инженеринг и пазари. Hutt има богат опит в областта на смукателния алгоритъм за преобразуване на честотата и технологията за оптимизиране на структурата на машините за почистване на прозорци. Тя продължава да проучва и да въвежда иновации в областта на почистването на прозорци. Стремежът на компанията е към най-доброто преживяване при почистване на прозорци, като се придържат към двете основни ценности - полезност и иновации.