Меню
Кошница

Уреди за лична грижа


Сешоар-Маша Dyson Airwrap Complete Long
Ново
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕCoanda за изглажданеИзсушава, изглажда и скрива хвърчащи краища само с една мултифункционална приставка. Две струи въздух работят едновременно върху суха и права коса, за да изгладят и да усъвършенстват Вашия краен стил, с до 58% по-малко наелектрезиране и хвърчащи краища.Скорост на въздушни..
0.00 лв
Преса за коса Dyson HS07 Corrale Преса за коса Dyson HS07 Corrale
Ново
ОПИСАНИЕГъвкави плочи, които да улавят косата и да я оформят.Намалявайки топлината при повечето преси, може да намали уврежданията по косата, но влошава и оформянето. Чрез увиване на косата около пресата, мангановите плочи на Dyson създават гладък и лъскав вид с по-малко топлина. За 50% по-малко нак..
999.00 лв
ОПИСАНИЕПроектиран за различни типове коса.Мощен дигитален мотор. Предназначен за бързо съхнене.Малкият, мощен дигитален мотор V9 на Dyson е средно 6 пъти по-бърз от другите двигатели за сешоар.В комбинация с технологията Air Multiplier™, той произвежда струя контролиран въздух под високо налягане и..
879.00 лв
ОПИСАНИЕСешоарът Dyson - Supersonic HD07 е създаден за бързо сушене без прекомерна топлина, като се грижи за косата и скалпа. Има пет приставки, които да стилизират косата, както вие предпочитате.За разлика от някои други, сешоарът Dyson Supersonic измерва температурата на въздуха над 40 пъти в секу..
899.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕОт луксозната си опаковка и класическите цветове на продукта, качеството и инженерните характеристики на всеки аспект на пресата за коса отговарят на марката Dyson. Уникалната технология с подвижни нагряващи плочки гарантират, че Вашата коса ще бъде обхваната по най-добрия възможен начин от ..
0.00 лв
ОПИСАНИЕТемпературни нива:5 Минимална температура:140°C Максимална температура:220°C Материал на плочи:турмалин Йонна функция:Да Заклюяване на плочи:Да  Гаранция 24 месеца с включено ДДС..
79.00 лв
        ОПИСАНИЕПредназначенa за влажна и суха коса.Кератиново покритие с арганово масло XL плочи 55 мм широки плочи за изправяне на подебели участъци на косата Стабилна и равномерна температура, 210 ºC. Оптимална температура за изправяне на дебели и обилни косми 3-мм кабел ..
55.00 лв
ОПИСАНИЕПокритие с масло от кератин и арган с турмалинова основа за здрава и блестяща коса.Регулиране на температурата от 120 ºC до 200 ºC, за перфектни резултати.Загрява равномерно, подобрявайки плъзгането и предотвратявайки изсъхването на краищата.Предлага 5 температурни настройки, които се грижат..
69.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)