Меню
Кошница

Уреди за лична грижа


Jimmy F8 Ултразвуков сешоар за коса Jimmy F8 Ултразвуков сешоар за коса
Ново
ОписаниеВисокоскоростен безчетков цифров мотор Ново поколение безчетков дигитален микромотор с 47% по-малък размер, по-леко тегло и по-дълъг експлоатационен живот. Задвижването на силен вятър достига директно до корените на косата, изсушавайки косата бързо, докато се грижи за косата. Отрицателн..
389.90 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕCoanda за изглажданеИзсушава, изглажда и скрива хвърчащи краища само с една мултифункционална приставка. Две струи въздух работят едновременно върху суха и права коса, за да изгладят и да усъвършенстват Вашия краен стил, с до 58% по-малко наелектрезиране и хвърчащи краища.Скорост на въздушни..
0.00 лв
ОПИСАНИЕГъвкави плочи, които да улавят косата и да я оформят.Намалявайки топлината при повечето преси, може да намали уврежданията по косата, но влошава и оформянето. Чрез увиване на косата около пресата, мангановите плочи на Dyson създават гладък и лъскав вид с по-малко топлина. За 50% по-малко нак..
999.00 лв
Сешоарът Dyson Hair Dryer Supersonic Origin е върховно технологично решение за всеки, който търси перфектна грижа за косата си. Този иновативен продукт комбинира мощен дигитален мотор с напреднала технология за контрол на топлината, предоставяйки ви ненадминато преживяване на сушене и стилизиране на..
879.00 лв
Сешоарът Dyson Supersonic HD07 е иновативно решение за вашата коса, представяйки съвременна технология, която съчетава бързо сушене с максимална грижа за косата ви. Със своите уникални функции и впечатляващи характеристики, този сешоар не просто изсушава косата, а и я подхранва и предпазва от уврежд..
899.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Изберете Corrale HS03 и опознайте бъдещето на стилизирането на косата.Представяме ви Dyson Corrale HS03 - революционна безжична преса за изправяне на коса, създадена, за да ви даде свободата да оформяте косата си по всяко време и навсякъде. Със своите иновативни функции и авангардна технология, Corr..
0.00 лв
ОПИСАНИЕПокритие с масло от кератин и арган с турмалинова основа за здрава и блестяща коса.Регулиране на температурата от 120 ºC до 200 ºC, за перфектни резултати.Загрява равномерно, подобрявайки плъзгането и предотвратявайки изсъхването на краищата.Предлага 5 температурни настройки, които се грижат..
69.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)