КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Hobot 298 Робот за почистване на прозорци

Hobot 298 Робот за почистване на прозорци

  • Доставка: 4-7 Дни
  • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 880.00лв

Цена с ДДС

Опции

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 81.52 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Новият Hobot 298 е перфектният робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Той е първият по рода си, който е оборудван с ултразвукова спрей система. Чрез странично вграден резервоар за вода роботът за почистване на прозорци пръска вода или почистваща течност върху стъклото. Освен това роботът на прозореца се адаптира оптимално към неравни повърхности. С голям плат от микрофибър, Hobot почиства вашите стъклени повърхности особено бързо и за най-кратко време!

Hobot 298 е перфектен робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Чрез вградени сензори той разпознава края на повърхностите и не пада.
Роботът за почистване на прозорци има особено широко поле за приложение, тъй като може индивидуално да се настройва към неравномерни повърхности. Поради тази причина той не е подходящ само за почистване на прозорци, но може да работи и върху огледала или повърхности, покрити с фолио.
Дебелината на стъклото не е от значение, тъй като роботът за почистване на прозорци е подходящ и за многократно остъкляване.
Hobot 298 може да се управлява върху малки и големи стъклени повърхности. Важно е да се има предвид минималният размер 40 х 40 см и максималният размер 6 х 5 м.
Роботът за прозореци почиства стъклените повърхности с помощта на плат от микрофибър, който е монтиран от долната страна на робота. Тази кърпа може да се пере в пералнята и затова е многократна за употреба.
С размери 24 х 24 см, платът от микрофибър е особено голям. Благодарение на размера на кърпата и високата скорост на почистване, роботът може да почисти 1 м2 само за 2,4 минути.

От едната страна на робота за почистване на прозорци има резервоар за вода с вместимост 50 мл. Това може да се напълни с вода или почистваща течност. По време на почистването роботът пръска течността върху прозореца в ултра фина струя. По този начин стъклените повърхности могат да се почистват още по-ефективно.
В обхвата на доставката е включено дистанционно управление, с което роботът на прозореца може да се управлява удобно. Освен това е налично приложение, което се изтегля безплатно. Приложението може да се използва и за управление на робота (само в непосредствена близост до, тъй като приложението работи с Bluetooth).
Препоръчваме винаги да използвате предпазно въже с дължина 4,5 м, когато работите с робота за почистване на прозорци. Освен това, Hobot трябва да се зарежда преди всяко използване поради вградена аварийна батерия. Тази батерия държи робота на прозореца до 20 минути в случай на прекъсване на захранването.

Технически подробности:
Производител: Hobot
Описание на модела: Hobot 298
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (прибл.): 24,0 x 24,0 x 10,0 cm
Тегло (приблизително): 1,3 кг
Програмиране / контрол на приложението: Да
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: 3 автоматични програми за почистване
Навигация: Optimus: метод на линейна мрежа
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): 20 мин. (Аварийна батерия)
Тип акумулаторна батерия: захранва се от мрежата
Обем (приблизително): 64 dB

Съдържание в кутията:

Hobot 298 Робот за почистване на прозорци

1 Захранване
1 Кабел
1 Захранващ кабел
1 Дистанционно управление
1 предпазно въже
3 плат от микрофибър

Гаранция: 2 години


  • Производител: Hobot
  • Модел: Hobot 298
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.