дом Прахосмукачки роботи CECOTEC CONGA 5490 - Мощно 4-в-1 почистване на дома Ви

CECOTEC CONGA 5490 – Мощно 4-в-1 почистване на дома Ви

Той е невероятно мощен, с голяма, издръжлива батерия и лазерно сканиране за най-доброто 4-в-1 почистване на дома Ви. CONGA 5490 има контейнер за мокро и сухо почистване, незаплитащи се четки, приложение за телефон и толкова много функции и възможности, че ще ги откривате една по една при всяко следващо включване.

Smart iTech Laser 360

Да си вземете нова прахосмукачка робот, при това толкова усъвършенствана, е като си вземете нов домашен любимец. Първо, той ще разучи всеки ъгъл на дома Ви, ще опознае територията си – нейните преимущества и опасности, а след това ще се върне на мястото, на което сте го оставили. Новият най-добър приятел на човека, CONGA 5490 притежава лазерно око за картографиране на дома Ви. Картата няма да е готова още същия ден, но ще бъде допълвана с всяко ново включване. Роботът събира по-важната информация най-вече през процеса си на почистване. По този начин той планира най-бързият, ефикасен, икономичен и интелигентен маршрут за всяка отделна стая.

MultiMap

Иновативният CONGA 5490 може да запомня до пет различни карти в своята памет, което означава, че е подходящ както за къщи с няколко етажа, така и за различни апартаменти. Всяка от тези карти можете да видите и коригирате през приложението за телефон. Независимо къде го оставите и колко време е работил, CONGA 5490 знае точно къде се намира, откъде е преминала и накъде трябва да се насочи. С Pro All-TimeTable имате възможност да програмирате робота 24/7 и да настройвате всмукателната мощност и интензивността на водната струя.

Система 4-в-1

Роботът мете, вакуумира, търка и почиства с влажен моп, благодарение на своя комбиниран контейнер. Той може да прави всичко това едновременно и дори да запаметява до 50 плана за почистване на дома Ви с Room Plan и 10 режима на работа, сред които автоматично, спирално, точково, ръчно и дълбоко почистване. С виртуалната карта можете да го настроите кои стаи, как и колко пъти да почисти, кои зони да избягва и на кои да наблегне – силно замърсяване, килими, местата под леглото и мебелите. Не се притеснявайте за батерията – с Total Surface 2.0 роботът ще се върне на докинг станцията, а след това ще продължи от мястото, на което е спрял.

Сухо почистване

Ако искате да се възползвате единствено от прахосмукачката, сменете контейнера на робота с единичен – за прах. Моторът на новият CONGA 5490 е най-мощният на пазара в момента – цели 10,000 Pa смукателна сила. Можете да видите истинския му потенциал при режима Turbo Clean Carpet за дълбоко почистване на килими. От голяма полза е Brush Pro, която се състои от основна въртяща се четка, почистваща насъбралата се мръсотия в основата на килимите. Тази патентована четка е изградена от два материала – гума и власинки за отлични резултати. Нарича се Cepillo Jalisco и е идеална за фин прах и косъмчета. Особено подходяща е за апартаменти с домашни любимци. Ако нямате килими, можете да активирате стандартния режим за сухо почистване – OnlyOne System. С BestFriend Care имате две сменяеми четки против заплитания.

Мокро почистване

Ако желаете роботът само да мие, сменете контейнера с единичен за вода. Основната система е iWater и има три степени на работа – първата е висока, идеална за цялостно почистване; средната е по-скоро ежедневна, докато третата, ниската, е по-подходяща за точково или грубо почистване на повърхностите. Не се притеснявайте от мокри следи – технологията Wash4You дозира водата в равни количества чрез електронно управление. Самите мопове са изградени от два материала, което осигурява професионално почистване на всички видове повърхности.

Други функции

CONGA 5490 поддържа виртуални асистенти и работи с различни звукови сигнализации. Неговата батерия е страшно издръжлива, литиевойонна, Immortal – 6400 mAh, която може да издържи до 240 мин. работа. В режима OnlySilence прахосмукачката работи с ниво на шума под 64 dB, а високоефективният филтър е способен да задържи по-голямата част от най-фините прахови частици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

ULEFONE ARMOR X5 PRO – Спецификации и ревю

Ulefone Armor X5 Pro е високотехнологичен смартфон, съчетаващ в себе си стилен дизайн, здравина и висока производителност. Устройството е оборудвано с мощен осемядрен процесор, Mediatek MT6762V/WD Helio P22 ч

ULEFONE ARMOR 9E – Видео, Ревю и данни за модела

Имате ли нужда от смартфон, подходящ за всяка ситуация? Работите ли в индустрията, механиката или строителния сектор? Любител ли сте на приключения? Във всеки един от тези случаи Ulefone Armor 9E е решението на вашите проблеми. Запознайте се с най-здравото мобилно устройство на пазара.

Oppo Reno 4 Pro – Ревю, Видео и данни за модела

Поставете Oppo Reno 4 Pro до всеки друг телефон от среден клас и ще забележите три детайла за дизайна му, които се открояват значително. Първо, има онова заскрежено гръбче, което всъщност не е стъкло, а пластмаса; второ, има тънка поликарбонатна рамка, която е разположена между заскрежена з

HUAMI AMAZFIT GTR 2 и GTS 2 – Сравнение и характеристики

В края на септември, тази година, китайският производител Huami представи на пазара Amazfit GTR 2 и Amazfit GTS 2. Основните функции, на тези интелигентни часовници, са много сходни, като двата модела се различават най-вече по капацитета на батерията, спортните режим и някои други характеристики.

Коментари