дом Мобилни телефони XIAOMI MI BAND 5 Спортната Гривна с много качества

XIAOMI MI BAND 5 Спортната Гривна с много качества

За всеки, който спортува активно или тепърва започва своя здравословен начин на живот, спортната гривна на XIAOMI, обновената MI BAND 5, ще Ви напътства на всяка крачка. Подобрете дневните си постижения и съня си; научете се как да контролирате ритъма на сърцето си и как да дишате правилно. Следете графиката на постиженията си през мобилния си телефон и следвайте смело целите си.

Какво представлява спортната гривна MI BAND 5?

MI BAND 5 е най-доброто допълнение за всеки смартфон, защото има множество полезни приложения, сред които известия за телефонни обаждания, съобщения и опция “намери телефона ми”. Работи с Андроид и има 1,1-инчов AMOLED дисплей (20% по-голям от предшественика си), на който се побират всички важни приложения. Зареждането е магнитно и трае два часа, като в нормален режим спортната гривна издържа до две седмици, а в енергоспестяващ – до 20 дни. Гривната е водоустойчива, има Bluethoot 5.0, GPS и жироскоп. Каишката се предлага в шест различни цвята – яркожълто, светлозелено, тъмносиньо, черно, оранжево и сиво.

Спортна гривна Xiaomi Mi Band 5 – Mobisector.com

Можете да разгледате по-подробно модела и цената му тук : https://mobisector.com/xiaomi-mi-band-5-sportna-grivna

Приложение

MI BAND 5 е подходяща както за дома, така и за упражнения сред природата. Сред опциите на гривната са 11 режима за спорт, включващи йога, гребане, скачане на въже, бягане сред природата, плуване, колоездене на открито и закрито, спортно ходене, бягаща пътека, свободен стил и кростренажор. Независимо къде се намирате и коя част на деня е, гривната следи сърдечната Ви честота, темпото на движение и изгорените калории, за да Ви помогне по-лесно да достигнете целите си за отслабване.

Горене на калории

Когато стартирате опцията за горене на калории, ще имате възможност да тренирате 80% от мускулните си групи едновременно. Гривната записва времето за тренировка и времето за възстановяване. Всеки режим отнема различно време за постигането на едни и същи резултати, но всичко зависи от личните Ви предпочитания и свободно време.

1. Скачане на въже – изгаря мазнини, докато укрепва сърцето и белите дробове. Скачането на въже е продължително, като ускорява пулса за кратко време – по този начин се засилва циркулацията на кръвта.

2. Аеробика – променя степента на натовареност през различни интервали от време, помагайки Ви да повишите издръжливостта в долните си крайници и да оформите краката си.

3. Йога – най-добрият избор за идеално оформено тяло. Повишава еластичността и подвижността на тялото. Необходими са Ви от 3 до 5 мин., за да се отпуснете.

24-часов мониторинг

Благодарение на обновения алгоритъм и хардуер, сред които са невероятните PPG сензори, MI BAND 5 следи сърдечната Ви честота и физическо състояние в продължение на целия ден и цялата нощ. Когато не сте задали определен режим, гривната може сама да разпознава вида тренировка (бягане, катерене) с точност до 50%. Ако ритъмът на сърцето Ви е необичайно висок, гривната започва да вибрира, за да Ви предупреди.

Три опции за следене на здравето

1. Дневна активност – използва данни за пола, възрастта, сърдечната честота и други, за да Ви изготви персонализирани съвети как да подобрите дневните си постижения.

2. Стрес мониторинг – отчита нивата на стреса и дава напътствия как да се справите ефективно с негативните емоции.

3. Дихателни упражнения – продължителността им е от 1 до 5 мин. В това време следите и копирате дихателните диаграми, за да успокоите и подобрите дишането си.

Сред допълнителните опции е мониторинг за дами. Гривната известява при наближаването на месечния цикъл и става все по-точна и подробна, колкото по-дълго време я използвате. Не забравяйте да пробвате и приложението за телефон, което върви с гривната. То получава целия отчет, съставяйки дневни, седмични и месечни диаграми за постиженията Ви.

В основното меню на спортната гривна MI BAND 5 ще откриете още камера за снимки, плейбек за музика, заглушаване на телефона, таймер, календар и прогноза за времето.

1 коментар

  1. […] Сред богатия асортимент от функции се нареждат брояч на крачки, изгорени калории, изминато разстояние, качество и количество на съня, ниво на стрес, сърдечен пулс, менструация, както и календар за овулация. Колкото повече използвате Mi Band 5, толкова повече гривната ви разбира, което позволява още по-точен телесен анализ. Повече информация можете да намерите и тук : https://mobisector.com/blog/xiaomi-mi-band-5-sportnata-grivna-s-mnogo-kachestva/ […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

Xiaomi представи революционна 80W технология за безжично зареждане

На 19 октомври 2020 г. в Пекин, Xiaomi представи най-новото си постижение в областта на бързото зареждане от следващо поколение - революционната 80W Mi технология за безжично зареждане. Това е голям ск

XIAOMI VIOMI V3 – Ревю и какво трябва да знаете преди да купите

Xiaomi обедини усилия с Viomi, за да ни предложи напълно нов модел роботизирана прахосмукачка, така че липсата на време да не ви попречи да имате безупречно чист дом. Запознайте се с Xiaomi Viomi V3. Новият модел предлага още по-голяма всмукателна мощност и батерия с висок капацитет, като запазва страхотния си LD

Blackview & Indiegogo пускат първия в света 5G здрав телефон – BL6000 Pro

Слуховете за първия в света устойчив 5G телефон се оказаха верни - запознайте се с BL6000 Pro. Blackview все още не е показал много подробности за новия модел, но можем да твърдим, че хардуерът и софтуерът са от основно значение за всичко, което компанията прави. BL6000 Pro също се очаква да бъде смартфонът с н

Samsung Galaxy A52 – очаквана премиера

Естествено, Samsung се очаква да пусне наследник на това устройство през 2021 г. под името Galaxy A52. Очаква се този модел да повтори успеха. Samsung вече направи някои големи промени в дизайна с Galaxy A51. Така че е твърде вероя

Коментари