дом Мобилни телефони XIAOMI MI BAND 5 Спортната Гривна с много качества

XIAOMI MI BAND 5 Спортната Гривна с много качества

За всеки, който спортува активно или тепърва започва своя здравословен начин на живот, спортната гривна на XIAOMI, обновената MI BAND 5, ще Ви напътства на всяка крачка.

Подобрете дневните си постижения и съня си; научете се как да контролирате ритъма на сърцето си и как да дишате правилно. Следете графиката на постиженията си през мобилния си телефон и следвайте смело целите си.

Какво представлява спортната гривна MI BAND 5?

MI BAND 5 е най-доброто допълнение за всеки смартфон, защото има множество полезни приложения, сред които известия за телефонни обаждания, съобщения и опция “намери телефона ми”. Работи с Андроид и има 1,1-инчов AMOLED дисплей (20% по-голям от предшественика си), на който се побират всички важни приложения.

Зареждането е магнитно и трае два часа, като в нормален режим спортната гривна издържа до две седмици, а в енергоспестяващ – до 20 дни. Гривната е водоустойчива, има Bluethoot 5.0, GPS и жироскоп. Каишката се предлага в шест различни цвята – яркожълто, светлозелено, тъмносиньо, черно, оранжево и сиво. В Mobisector има изобилие от продукти в различни категории, подходящи за всеки. 

 

Спортна гривна Xiaomi Mi Band 5 – Mobisector.com

Можете да разгледате по-подробно модела и цената му тук : https://mobisector.com/xiaomi-mi-band-5-sportna-grivna

Приложение

MI BAND 5 е подходяща както за дома, така и за упражнения сред природата. Сред опциите на гривната са 11 режима за спорт, включващи:

 • йога;
 • гребане;
 • скачане на въже;
 • бягане сред природата;
 • плуване;
 • колоездене на открито и закрито;
 • спортно ходене;
 • бягаща пътека;
 • свободен стил;
 • кростренажор.

Независимо къде се намирате и коя част на деня е, гривната следи сърдечната Ви честота, темпото на движение и изгорените калории, за да Ви помогне по-лесно да достигнете целите си за отслабване. 

Горене на калории

Когато стартирате опцията за горене на калории, ще имате възможност да тренирате 80% от мускулните си групи едновременно. Гривната записва времето за тренировка и времето за възстановяване.

Всеки режим отнема различно време за постигането на едни и същи резултати, но всичко зависи от личните Ви предпочитания и свободно време.

1. Скачане на въжеизгаря мазнини, докато укрепва сърцето и белите дробове. Скачането на въже е продължително, като ускорява пулса за кратко време – по този начин се засилва циркулацията на кръвта.

2. Аеробика – променя степента на натовареност през различни интервали от време, помагайки Ви да повишите издръжливостта в долните си крайници и да оформите краката си.

3. Йоганай-добрият избор за идеално оформено тяло. Повишава еластичността и подвижността на тялото. Необходими са Ви от 3 до 5 мин., за да се отпуснете.

24-часов мониторинг

Благодарение на обновения алгоритъм и хардуер, сред които са невероятните PPG сензори, MI BAND 5 следи сърдечната Ви честота и физическо състояние в продължение на целия ден и цялата нощ.

Когато не сте задали определен режим, гривната може сама да разпознава вида тренировка (бягане, катерене) с точност до 50%. Ако ритъмът на сърцето Ви е необичайно висок, гривната започва да вибрира, за да Ви предупреди.

Три опции за следене на здравето

1. Дневна активностизползва данни за пола, възрастта, сърдечната честота и други, за да Ви изготви персонализирани съвети как да подобрите дневните си постижения.

2. Стрес мониторинготчита нивата на стреса и дава напътствия как да се справите ефективно с негативните емоции.

3. Дихателни упражнения – продължителността им е от 1 до 5 мин. В това време следите и копирате дихателните диаграми, за да успокоите и подобрите дишането си.

Сред допълнителните опции е мониторинг за дами. Гривната известява при наближаването на месечния цикъл и става все по-точна и подробна, колкото по-дълго време я използвате. Не забравяйте да пробвате и приложението за телефон, което върви с гривната. То получава целия отчет, съставяйки дневни, седмични и месечни диаграми за постиженията Ви.

В основното меню на спортната гривна MI BAND 5 ще откриете още:

 • камера за снимки;
 • плейбек за музика;
 • заглушаване на телефона;
 • таймер;
 • календа;
 • прогноза за времето.

1 коментар

Comments are closed.

Най-популярни

С какво ни улесняват прахосмукачките роботи в забързаното ежедневие?

Какво точно представляват роботите прахосмукачки? И, по-важното, за какво е цялата тази суматоха? Ако някога сте обмисляли да си купите прахосмукачка робот, ето ви...

Прахосмукачките роботи в нашето ежедневие – плюсове и предимства

Как изглежда живота Ви без прахосмукачка робот? Множество интервюта и анкети показват, че потребителите намират почистването и традиционните прахосмукачки за „отегчителни“, „досадни“ и „отнемащи време“....

Roborock S6 MaxV – един от най-добрите модели на марката

Roborock предлага ново ниво на интелигентност с един от най-добрите си роботи досега - S6 MaxV. Той е оборудван с две камери за засичане и разпознаване на препятствия; има функция за мокро

На какви екстремни условия могат да устояват някой от популярните IP 68 (ударо и прахоусточиви телефони)

Всички производители на удароустойчиви телефони твърдят, че техните устройства притежават някакво ниво на устойчивост на падане, вода, прах и екстремни метрологични условия. Какво обаче...

Коментари