КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон ( напр. - 0888123123)* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
CECOTEC CONGA 5490 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ - МОП, СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

CECOTEC CONGA 5490 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ - МОП, СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

  • 1,099.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 101.81 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

CECOTEC CONGA 5490 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Информация : 

Cecotec Conga 5490 Cyclone е нов модел прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване на испанския производител Cecotec. Това е компания, която произвежда различни електрически домакински уреди и други предмети за дома. Новият модел Conga 5490 излезе на пазара през септември 2020 година и зае впечатляващо място с изключителните си параметри.

Cecotec Conga 5490 е с размери 35 x 9,3 cm. Използва се за почистване на килими, мокети и гладки подови настилки: от плочки и ламинат до паркет и линолеум. С уреда може да се направи почистване на 300 кв.м., в това число и на черни подове.

Ето технологични възможности на Cecotec Conga 5490.


Роботът е с лазерна технология iTech Laser 360, която прави просто чудеса. Моделът Cecotec Conga 5490  прави професионално 4-в-1 лазерно картографиране. Чрез Smart iTech Laser 360 навигация. Умната джаджа сканира и картографира стаите чрез 360-градусово разпознаване. Нейната пълна мощност е 10 000 Pa с технологията Cy-Clean. Циклонната технология е свързана с увеличаване на мощността на засмукване и удължаване на експлоатационния живот на устройството. Батерията на новия модел е 6400 mAh.Роботът има два  контейнера: първият е за мокро почистване, вторият - за комбинирано сухо и мокро почистване едновременно. Хората с домашни любимци ще се влюбят в тази прахосмукачка, защото разполага със специална четка за почистване на косми на всякакъв вид повърхности. Почиства дома  ефективно, организирано и интелигентно. Съвместим уред  с 5 GHz мрежи.

Моделът разполага с модул Wi-Fi, дистанционно и App приложение, с което се управлява: така лесно се избират режими на почистване, планират се задачи за почистване,  нива на мощност на засмукване и измиване или се проверява как е премилал процесът.

Налични са цели 50 плана за почистване, благодарение на новата система за иновации RoomPlan System. Какво означава това? С Room Plan се избират конкретни помещения за почистване за определен час.

Благодарение на иновационната си технология OnlyOne System, роботът едновременно вакуумира, полира и почиства.

Особено ценна е програмата Turbo Clean Carpet, която е с турбо режим и максимална мощност за почистване на килими.

Нека да обърнем внимание на четката на робота Cepillo Jalisco. Това е патентована четка, която премахва най-фините замърсявания. Благодарение на тази нова четка се ликвидират дори най-малките частици мръсотия и прах. Централната четка изработена от  четина и силикон. Системата BestFriend Care е с 2 сменяеми четки, които избягват заплитания.

С технологията VirtualVoice, се свързва робота  с гласовите виртуални асистенти Alexa и Google Assistant. Това дава възможност да се използват различни гласови команди, за да се започне почистването, да се спре процеса и да се изпрати робота обратно на док станцията за зареждане или дори да се локализира чрез звукови сигнали.

Нека подчертаем и наличието на Virtual WALL -  ''виртуална стена'', с която се задават ограничени области, които  не бива да бъдат почиствани от прахосмукачката робот. Това е много удобно, защото предоставя възможността за поставяне на зони с ограничения, за да се предотврати преминаването на робота.

Cecotec Conga 5490 е много тих уред, така че не пречи на ежедневните дейности. OnlySilence гарантира безшумно почистване, <64 dB. Продава се с две години гаранция.

Разликата между този модел и другите модели от този тип е изключително високата всмукателна мощност от 10 000 PA. Тя определено е най-високата сред всички роботизирани прахосмукачки на пазара. По отношение на мощността уредът е сравним само с традиционните ръчни прахосмукачки.

Планирайте с Cecotec Conga 5490 точен, ефикасен, организиран и интелигентен маршрут за почистване за всяка от стаите във вашата къща.  С тази прахосмукачка робот от ново поколение не само домът ви е идеално чист, но и ще имате повече време за любимите си занимания. Испанският производител Cecotec с новата прахосмукачка робот този път наистина е надминал себе си.БАТЕРИЯ   6400 mAh
ПЛОЩ НА ПОЧИСТВАНЕ 300 кв.м., сухо и мокро почистване , почиства черни подове
ЕКСТРИ WI-FI, картографиране, лазерно сканиране
ТЕХНОЛОГИЯ 10 000 PA всмукателна сила,  технология "циклон", iTech Laser 360
ЧЕТКИ Централна четка, специална Cepillo Jalisco четка и  четка за домашни любимци
КОНТЕЙНЕР 2 контейнера: един за мокро почистване и втори за комбинирано сухо и мокро почистване едновременно
ПОЧИСТВАНЕ 10 програми за почистване , лазерно сканиране на помещенията, вградена навигация за по-добро покриване на местата за почистване,  до 50 плана за почистване благодарение на RoomPlan System

OnlyOne System- едновременно вакуумира, полира и почиства 

VirtualVoice - работи с виртуални асистенти Alexa и Google Assistant

Virtual WALL -  ''виртуална стена''. Задавате ограничени области, които не искате  да бъдат почиствани.

Turbo Clean Carpet - програма с турбо режим и максимална мощност за почистване на килими.

OnlySilence - безшумно почистване, <64 dB.
РАЗМЕРИ 35 x 9,3 cm
ВКЛЮЧВА Основа за Зареждане

Странична четка x 1

Почистваща Четка x 1

Моп x 1

Филтър x 1

Централна Четка от Четина и Силикон x 1

Специална Силиконова Четка за Домашни Любимци x 1

Четка JALISCO x 1
ГАРАНЦИЯ 2 години
  • Модел: Conga 5490
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

    Етикети: Cecotec Conga 5490 Cyclone