дом Нови технологии Mi Smart Projector mini – наслада за очите и ушите

Mi Smart Projector mini – наслада за очите и ушите

Живи цветове, отчетливи линии и форми: наистина Mi Smart Projector mini  впечатлява.

Той поддържа разделителна способност Full HD и възпроизвежда зашеметяващо ярки и ясни изображения в 4K формат. Използвайки уникалния 4C RGB + BP LED на Osram, успява по неповторим начин да увеличи яркостта и наситеността на цветовете с 20% в сравнение с 3C LED системите. Декодирането с висок динамичен обхват HDR10 подобрява контраста на картината, правейки я по-реалистична и детайлна.

Автофокус – какво е особеното при него?

Системата за автоматично фокусиране осигурява най-висока степен на настройки за прецизност за ясни и реалистични изображения. Mi Smart Projector mini също поддържа специален метод за фокусиране, така че всеки има възможност да  регулира изображението по собствен вкус.

Нещо интересно, което е свързано с отчетливостта на изображението.

Square Pixel Architecture на Texas Instruments намалява ръбовете, правейки линиите и формите по-отчетливи и естествени. В резултат на това има гладко, реалистично изображение и дори малките надписи на екрана са лесни за четене.

Технология на дифузното изображение: какво означава това?

Mi Smart Projector mini проектира картината не директно в очите, както правят обикновените телевизори и дисплеи, а върху рефлектора на светлинния източник, след което вече отразената светлина попада в ретината. Това намалява напрежението в очите и дори след продължително гледане  не се усеща умора, дразнене или дискомфорт. Дългият експлоатационен живот на LED лампата от 30 000 часа гарантира поне 10 години експлоатация със средновреме 8 часа гледане на ден. Звучи страхотно!

Устройството не изисква големи помещения, за да бъде използвано!

Mi Smart Projector mini е идеален за използване дори в малки пространства. Може да се регулира разстоянието между проектора и екрана, за да се промени размера на изображението в рамките на наличния диапазон от 40 до 200 инча.

И накрая – с какво точно Mi Smart Projector mini привлича купувача?

  • Разделителна способност Full HD – ясни и детайлни изображения;
  • HDR10 – по-богати, по-живи цветове;
  • Двулентов Wi-Fi – плавно възпроизвеждане;
  • Dolby Audio – мощен и кристално чист звук;
  • Автофокус – подобрено качество на изображението;
  • Google Assistant: универсален гласов асистент.

С една дума – Хіаоmі отново спира дъха с този малък уред.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

ULEFONE ARMOR X5 PRO – Спецификации и ревю

Ulefone Armor X5 Pro е високотехнологичен смартфон, съчетаващ в себе си стилен дизайн, здравина и висока производителност. Устройството е оборудвано с мощен осемядрен процесор, Mediatek MT6762V/WD Helio P22 ч

ULEFONE ARMOR 9E – Видео, Ревю и данни за модела

Имате ли нужда от смартфон, подходящ за всяка ситуация? Работите ли в индустрията, механиката или строителния сектор? Любител ли сте на приключения? Във всеки един от тези случаи Ulefone Armor 9E е решението на вашите проблеми. Запознайте се с най-здравото мобилно устройство на пазара.

Oppo Reno 4 Pro – Ревю, Видео и данни за модела

Поставете Oppo Reno 4 Pro до всеки друг телефон от среден клас и ще забележите три детайла за дизайна му, които се открояват значително. Първо, има онова заскрежено гръбче, което всъщност не е стъкло, а пластмаса; второ, има тънка поликарбонатна рамка, която е разположена между заскрежена з

HUAMI AMAZFIT GTR 2 и GTS 2 – Сравнение и характеристики

В края на септември, тази година, китайският производител Huami представи на пазара Amazfit GTR 2 и Amazfit GTS 2. Основните функции, на тези интелигентни часовници, са много сходни, като двата модела се различават най-вече по капацитета на батерията, спортните режим и някои други характеристики.

Коментари