Меню
Кошница

Hobot


Legee D7 е класифициран от множество експерти и потребители, като един от най-добрите роботизирани прахосмукачки за 2022 г. Тя осигурява качествено сухо и мокро почистване, справя се добре с препятствия, демонстрира прецизна навигация и ви позволява да зададете индивидуален график за почистване.&nbs..
755.00 лв
Legee 7 Прахосмукачка робот Legee 7 Прахосмукачка робот
В наличност
Hobot Legee 7 въвежда нова ера при роботите започистване на твърди подови настилки, като може да почиства едновременно насухо и на мокро, регулирайки работните си параметри в зависимост от състояниетона пода и вида на почистването. Този задвижванот робот помощник може да се отърве от засъхнали ..
755.00 лв
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИLEGEE-D8 е най-новият робот от марката Hobot, който се предлага и със станция за изпразване на боклука.Той въвежда нови стандарти при роботите-прахосмукачки. Освен с мощността на вакуума си, капацитета на батерията си, прецизното картографиране, той предлага невиждан..
1,729.00 лв 1,899.00 лв
Legee D8 Прахосмукачка робот Legee D8 Прахосмукачка робот
В наличност
За моделаD8 има цял набор от вградени сензори и програми, които му помагат да навигира не само в дома ви, но и в цялото ви пространство. Лидар, енкодери, жироскопи, електронен компас и оценка на позицията помагат на робота да изчисли най-икономичния маршрут и да намери станция за зареждане най-бързо..
1,199.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | Политика за сигурност