Меню
Кошница

еufy

Eufy RoboVac 35C Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 35C Прахосмукачка робот
0% за 6м. с ДСК -18 %
ОПИСАНИЕСнабден с многобройни функции и изключително висока мощност на засмукване от 1500PA, RoboVac 35C е перфектен домакински робот във вашия дом. Може да се контролира чрез App или Amazon Alexa / Google Home. Прахосмукачката робот може независимо да регулира своята смукателна мощност върху преобл..
510.00 лв 625.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

еufy е марка, принадлежаща на Anker Innovations - водеща китайска технологична компания, основана през 2011 година. От момента на създаването си, Anker се утвърди като ключов играч в света на технологиите, предоставяйки на потребителите висококачествени и иновативни продукти.

Като дъщерно дружество на Anker, еufy е специализирано в създаването на умни домашни уреди, като роботизирани прахосмукачки, системи за сигурност и решения за осветление.

Със своя акцент върху достъпността и потребителската близост, еufy бързо натрупа лоялна аудитория и се наложи като марка с отлична репутация. И като Anker продължава да разширява своята продуктова гама и да инвестира в научно-изследователска и развойна дейност, очакваме все по-вълнуващи иновации от еufy и другите марки на компанията.

Anker и еufy: Съвършенството в детайлите

Въпреки че еufy и Anker Innovations функционират като отделни марки, те споделят ресурси и знания. еufy използва производствените възможности на Anker и директния им модел за обслужване на клиенти, допълвайки гамата на Anker с разумни решения за умния дом.

Обединени под общата визия на Anker - да прави напредничавата технология достъпна за всеки, те предлагат продукти, които са мощни, надеждни и лесни за използване.

еufy роботизирани прахосмукачки са оборудвани с технологията BoostIQ™ за автоматично увеличаване на мощността на засмукване и сензори, предпазващи от падане - всичко това активирано с едно единствено натискане на бутон.

Anker и еufy вярват, че напредничавата технология трябва да обогатява човешките изживявания, а не да ги усложнява. Чрез качество, достъпност и простота, двата бранда целят да донесат удобствата на модерния свят до възможно най-много хора.

Пътят на Anker към създаването на марката еufy

Зад популярната марка за умни домашни уреди еufy стои компанията Anker. Започвайки като производител на зарядни устройства и батерии за телефони, Anker бързо разшири своята дейност, като създаде умни домашни технологии и системи за сигурност под марката еufy.

Мотото на еufy

Мотото на еufy„Умният дом - опростен“ е това, което мотивира за създаването на лесни за използване умни устройства и електроуреди, предназначени да обогатяват живота.

От робот прахосмукачки с лазерно управление до безжични системи за сигурност, всеки продукт на еufy е разработен използвайки най-съвременните технологии и е проектиран за ваше удобство.

еufy разработва ново поколение свързани устройства и електроуреди, които работят безпроблемно едно с друго, за да упростят изцяло преживяването на умния дом.

еufyе част от Anker Innovations, една от водещите и най-доверени марки за потребителска електроника в Америка.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | Политика за сигурност