КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Cecotec Conga WinDroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци

Cecotec Conga WinDroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци

  • Доставка: 4-7 Дни
  • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 519.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 48.08 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Conga WinDroid Excellence 970 е перфектният робот за почистване на прозорци с рамки и без рамки прозорци. Със своя изкуствен интелект той изчислява зоната на почистване и избира най-добрия път за почистване. По този начин роботът на прозореца е не само особено ефективен, но и бърз. Управлявайте Conga WinDroid удобно с предоставеното дистанционно управление и не го използвайте само на прозорци, но и на стъклени врати, огледала и стени с плочки. Безопасно въже и аварийната батерия предпазват Cecotec Conga от падане в случай на прекъсване на тока. Ще видите, WinDroid прави почистването на прозорци забавно!

Робот за почистване на прозорци за рамкирани и без рамки прозорци
Conga WinDroid Excellence 970 е подходящ за почистване на прозорци с рамки, а роботът на прозореца може да почиства и без рамки, като открива края на прозореца с няколко сензора. Conga WinDroid не само чисти прозорци: Може да се управлява и върху други повърхности, като: огледала, душ кабини, стени с плочки или други гладки повърхности.

Имайте предвид, че роботът за почистване на прозорци от Cecotec не може да се използва безжично. Той трябва да бъде снабден с енергия по време на цялата операция, тъй като работи само при работа в мрежа. Но не се притеснявайте: при спиране на захранването аварийната батерия държи робота на прозореца до 15 минути.

Conga WinDroid с изкуствен интелект
Изкуственият интелект помага на робота на прозореца да намери най-добрия път за почистване. Ето защо WinDroid е не само задълбочен, но и особено бърз. Със сензори той разпознава края на прозореца, за да не падне от прозорци без рамки. Освен това има четири различни програми за почистване: N, Z, Loop и Spot.

Премахва устойчивите отломки
Cecotec Conga WinDroid използва постоянно движение на махалото за почистване. Ето как търка прозорците, премахвайки устойчиви отломки. Подложките на робота за почистване на стъкло могат да се мият и могат да бъдат използвани повторно.
За особено мръсни прозорци (като първото почистване на прозорци през годината) почистването може да се повтори с режим Loop.

Безопасна работа благодарение на предпазно въже и аварийна батерия
Conga WinDroid се доставя с предпазно въже, което е монтирано на прозореца с вендуза. Предпазното въже предпазва робота от падане.
Освен това Conga WinDroid Excellence 970 е оборудван с аварийна батерия, която не позволява на робота за почистване на прозорци веднага да падне в случай на прекъсване на захранването. Батерията държи Conga на прозореца до 15 минути, за да можете да го свалите ръчно.

Технически подробности:
Производител: Cecotec Conga
Описание на модела: Cecotec Conga WinDroid Excellence 970
Дебелина на прозореца: не е посочена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (прибл.): 27 x 25 x 9 cm
Тегло (приблизително): 2 кг
Програмиране / контрол на приложението: Не
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: N, Z, Loop, Spot
Навигация: Изкуствен интелект
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): 15 мин. (Аварийна батерия)
Тип акумулаторна батерия: литиева
Обем (приблизително): 71 dB

Съдържание в кутията:

Cecotec Conga WinDroid Excellence 970

4 подложки от микрофибър
1 Дистанционно управление
1 предпазно въже
1 Почистваща течност
1 Захранващ кабел
1 Захранване
1 Ръководство за потребителя

Гаранция: 2 години


  • Производител: Cecotec Conga
  • Модел: Cecotec Conga WinDroid
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.