Mi Gaming - Сяоми пуска на пазара нов геймърски лаптоп

Тази година китайският гигант Сяoми пуска на пазара три нови лаптопа за геймъри – Mi Gaming, които по случайност или не, са трето поколение. Засега не е ясно дали Сяуми ще ги пусне за продажба в Индия, тъй като там все още чакат миналогодишните модели. Цената на лаптопа Mi Gaming 2019 започва от 1080 долара.

 

Що се отнася до цялостния дизайн, няма съществена разлика между този и миналогодишните модели. Новият Mi Gaming предлага 15,6-инчов дисплей и тънка рамка, наред с други неща – това е 81% в съотношение на екрана с тялото. Въпреки че външно Mi Gaming си остава същия, спецификациите му са по-различни.

 

Дизайнът е изчистен, в духа на минимализма, дори няма лого върху капака, а само лентата за безжичния интернет. Клавиатурата е опростена, изчистена, а тъчпадът – по-голям. От лявата страна има шест допълнителни бутона със зададени функции.

 

Честотата на опресняване е 144Hz, което подобрява качеството на играта. За сравнение, миналогодишните модели бяха по-бавни и имаха 60Hz честота на опресняване. Mi Gaming се захранва от девето поколение процесор Intel Core i5-9300H. Освен това има 8GB DDR4 RAM и 512GB основна памет. Операционната система е Windows 10 Home, която е на китайски език. В кутията ще намерите и батерия 55Whr.

 

Цената на втория модел започва от 1239 долара и предлага почти същите характеристики, като този път операционната памет е 16GB, основната отново е 512GB. Третият лаптоп има същите характеристики, като втория, с изключение на NVIDIA GeForce RTXTM 2060, заради което и цената му е по-висока – 1279 долара. Двамата модела също имат Windows 10 Home и батерия 55Whr. Можете да изтеглите пакет за смяна на езика или да преинсталирате компютъра.

 

Трите модела лаптопи предлагат двулентов WI-Fi (идеален за гейминг), Bluetooth 5.0, два високоговорителя, 1MP HD камера. Лаптопите имат още четири USB порта за бързо прехвърляне на данни и 4-цветна подсветка на клавиатурата. Тъчпадът има множество контролери и разпознава жестове.

Вижте и видео на лаптопа тук :

 

Различни видове лаптопи с марката Xiaomi можете да разгледате и купите от тук на намалени цени : https://mobisector.com/laptopi

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)