дом Прахосмукачки роботи Roborock S6 MaxV - един от най-добрите модели на марката

Roborock S6 MaxV – един от най-добрите модели на марката

Roborock предлага ново ниво на интелигентност с един от най-добрите си роботи досега – S6 MaxV. Той е оборудван с две камери за засичане и разпознаване на препятствия; има функция за мокро почистване и електронен резервоар, както и по-мощна сила на засмукване при сухо почистване. И всичко това, задвижвано от личен Qualcomm процесор.

Камери

За по-дълбоко възприемане на заобикалящата го среда, S6 MaxV е оборудван с две камери. Той не само засича препятствия по пътя си, но преценя колко са далеч, каква е големината им и как да пренастрои алгоритъма си, за да ги избегне. Дори в дома Ви да цари пълен мрак, роботът се ориентира чрез инфрачервеното си виждане. В комбинация с известната навигационна система PreciSenseTM LiDAR, той няма равен и именно неговите камери са главното качество, с което потребителите го запомнят.

Не се притеснявайте за неприкосновеността на личния си живот. В момента, в който изображенията биват записани и обработени, те автоматично се изтриват. Няма копия, памет или съхранение на сървър („облак“). ReactiveAI, който работи директно с Qualcomm APQ8053, разпознава най-често срещаните предмети, сравнявайки ги с десетките хиляди изображения, запаметени в него – обувки, кабели, кантари. Роботът избягва дори онези предмети, които са му непознати.

Вакуумиране

Максималната сила на работа достига 2500Pa чрез системата HyperForce, което прави S6 MaxV с 25% по-мощен от своите предшественици. Той се справя с фин прах, власинки и замърсяване, дори да се намират дълбоко в нишките на килимите. Максималното време за работа е 180 мин., които са достатъчни за 240 кв.м пространство. S6 MaxV запомня до пет карти на пет различни етажа, всеки от които има свой график, зони на достъп и ограничение.

 

Мокро почистване

Системата SnapMop работи с резервоар от 297 мл., които са достатъчни за 200 кв.м твърди подове. Приложението за телефон Ви дава възможност да избирате специфични зони за миене, както и количеството вода, което смятате, че е необходимо. Начертайте своите невидими бариери, за да държите мопа далеч от килими. Дори да не сте у дома, можете редовно да проверявате как се справя робота с ежедневните си задачи.

 

Отдалечен контрол

Приложението за телефон Ви дава възможност да наблюдавате в реално време къде се намира робота и какво вижда той. Ако имате домашен любимец, можете да използвате формата за гласовото съобщение, за да проверите дали Вашата котка или куче не тъгуват за Вас; или просто да се уверите, че не са разлели купичката си или не са направили друга пакост. Отдалеченият контрол праща редовно съобщения за историята на почистване и има HD картина. С контролерите можете ръчно да местите робота из помещенията и да следите на миниатюрната карта в десния ъгъл къде точно се намирате.

 

Веднъж, щом го свържете с домашния си интернет, Вашият S6 MaxV ще получава непрестанно нови ъпгрейди и изображения, с които да попълва галерията си от често срещани предмети.

Други характеристики

Батерията на S6 MaxV е екстра голяма, 5200mAh. Нивото на шума не надвишава 67 децибела. Филтърът е оценен с E11 и може да се мие с вода. Четките и колелата не оставят надрасквания или следи по повърхностите и мебелите.

Награди и отличия

Нищо друго не доказва превъзходството на един продукт спрямо друг, както наградата, която неговите разработчици получават за труда си. На първо място е наградата на T3 от 2020-та година. T3 ежегодно приема за разглеждане устройства от над 90 категории, сред които нови технологии, лайфстайл, фитнес, за дома. Гласуването се осъществява чрез потребителски вот. На второ място е отличието на сайта Digitaltrends, също от 2020-та. В ревюто си те подчертават, че S6 MaxV може да разпознае чорапите Ви под леглото и да ги заобиколи, благодарение на своите две камери, работещи с 30 кадъра/сек. На последно място е изборът на редакторите от AH (Android Headlines), които оценят високо неговата тиха работа при мокро почистване.

Най-популярни

С какво ни улесняват прахосмукачките роботи в забързаното ежедневие?

Какво точно представляват роботите прахосмукачки? И, по-важното, за какво е цялата тази суматоха? Ако някога сте обмисляли да си купите прахосмукачка робот, ето ви...

Прахосмукачките роботи в нашето ежедневие – плюсове и предимства

Как изглежда живота Ви без прахосмукачка робот? Множество интервюта и анкети показват, че потребителите намират почистването и традиционните прахосмукачки за „отегчителни“, „досадни“ и „отнемащи време“....

Roborock S6 MaxV – един от най-добрите модели на марката

Roborock предлага ново ниво на интелигентност с един от най-добрите си роботи досега - S6 MaxV. Той е оборудван с две камери за засичане и разпознаване на препятствия; има функция за мокро

На какви екстремни условия могат да устояват някой от популярните IP 68 (ударо и прахоусточиви телефони)

Всички производители на удароустойчиви телефони твърдят, че техните устройства притежават някакво ниво на устойчивост на падане, вода, прах и екстремни метрологични условия. Какво обаче...

Коментари