дом Прахосмукачки роботи Прахосмукачките роботи в нашето ежедневие - плюсове и предимства

Прахосмукачките роботи в нашето ежедневие – плюсове и предимства

Как изглежда живота Ви без прахосмукачка робот?

Множество интервюта и анкети показват, че потребителите намират почистването и традиционните прахосмукачки за „отегчителни“, „досадни“ и „отнемащи време“. Всички потребители обаче описаха прахосмукачката като един от съществените уреди, необходим на всеки дом. За сметка на това, не харесват голямото и тромаво тяло, силния шум и ръчното местене от стая в стая, както и трудното съхранение.

Кои стаи се почистват най-често?

Според анкетираните, 58% от общото почистване отива само за кухнята. На второ място е банята със своите 11%. Тези факти недвусмислено говорят, че ако желаете добър помощник за кухнята и банята, то се нуждаете от миещ робот с висококачествен моп. А също и от силна всмукателна сила, тъй като на спалните и детските стаи почти не се обръща внимание – едва 6% и 4% от усилията Ви при почистването са концентрирани там.

Каква е Вашата стратегия за почистване?

За да разберете каква прахосмукачка робот най-добре ще се впише във Вашия лайфстайл, разберете в коя от следните категории попадате:

  1. Непукисти – те едва забелязват замърсяването и правят много малко по въпроса. Този тип хора няма мотивация и дори да разполагат с всичко необходимо (прахосмукачка, почистващи препарати), биха ги използвали веднъж на два месеца. Въпреки това, те се чувстват комфортно в средата си и почистването просто не е приоритет.
  2. Минималисти – тук става дума за хора, които се чувстват неудобно само ако забележат мръсотията и това ги мотивира да се хванат за работа. Например, веднъж на една-две седмици, за да се посъбере достатъчно „материал“.
  3. Чистници – хора, които са чувствителни към чуждото мнение и които държат домът им винаги да има изряден и представителен външен вид, дори неочаквано да дойдат гости. Чистотата им доставя удоволствие.
  4. Фанатици – за тях чистенето е необходимост. Способни са да забележат всяко малко петънце и да вложат в почистването му излишно количество енергия, за да го премахнат.

Ако почиствате изключително рядко или от време на време, то с прахосмукачка робот това малко, досадно задължение ще отпадне веднъж завинаги. Сега единственото, което ще почиствате, ще е контейнера за прах. Ако обаче предпочитате домът Ви да не загуби своя блясък, то със сигурност ще оцените ежедневната помощ на автономната прахосмукачка. При всички случаи, ще имате повече време за себе си и семейството си.

Най-популярни

Хаотична или систематична прахосмукачка робот – Какви са разликите ?

Днес, прахосмукачките роботи намират приложение във все повече домове, кръстосвайки подовете старателно и оставяйки след себе си блясък и чистота. С всяка изминала година,...

Blackview BL5000 – военен клас на издръжливост и завидни спецификации

Най-новият удароустойчив гейминг телефон на Blackview е способен да издържи както на високо натоварване на хардуера и софтуера, така и на екстремни външни условия и то благодарение на изцяло обновения му поликарбонатен дизайн, в комбинация с бързоскоростна 5G мрежа и първокачествено защитно покритие Gorilla Glass.

Cubot Max 3 – Спецификации, Данни и Видео

Матиран гръб с класически, изчистени цветове и ретро дизайн на задните камери - Cubot Max 3 впечатлява с отлични характеристики, подобрен захват, неповторим външен вид и атрактивна цена.

Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи – Xiaomi, ILIFE, iRobot

 Автоматично повдигащ се моп, вибрационно почистване, по-добър дизайн на четката, отличното картографиране, мощен двигател с всмукателна сила от 2,500 Pa, изобилие от персонализации и ненадминати възможности за почистване - запознайте се с новия модел на Xiaomi - Roborock s7.

Коментари