Фирма Cecotec

 

Свръхмощни, независими роботи. Електрически скутери. Многофункционални машини за кафе. Интелигенти прахосмукачки. Кухненски уреди. Това са малка част от устройствата, които могат да превърнат всяко домакинство в идеал, печелейки Ви повече свободно време и осигурявайки най-добрите резултати всеки път.

 

По думи на самата компания, Cecotec е солидна испанска марка, специализирана в производството и усъвършенстването на електрически домакински уреди и други предмети за дома. С всеки нов модел производителят се стреми да създаде все по-интелигентни и иновативни решения, адаптирайки продуктите си към нарастващите и променящите се нужди на клиента.

 

Cecotec е компания, посветена на създаването на уреди, които имат за главна цел да подобрят живота на хората от 1995-та година насам. Ще намерите продуктите на производителя навсякъде по света и ще ги разпознаете по модерното лого и изчистения дизайн, оборудвани с най-забележителните мерки за безопасност.

 

Испанският гигант предлага качествени продукти, хуманен подход към клиентите си, персонализирано внимание, защита на околната среда, намалена консумация на енергия и непрекъснато търсене на подобрения. Всеки продукт на Cecotec е от високо качество, лесен за употреба, безопасен и на отлична цена.

 

Портфолио

Cecotec е важна част от търговията на едро в Испания и е позиционирана във Валенсия. Производителят има 250 служители и генерира годишно около 120 хил. долара в продажби. Под крилото си Cecotec има общо 14 дъщерни компании. Легална корпорация става едва през 2007 г.

 

Продукти на компанията

Conga – тази серия е събирателно за всички традиционни и роботизирани прахосмукачки, включително правите и ръчните. Cecotec спечели името си на пазара, именно заради производството на прахосмукачки роботи, които са достойни да конкурират най-големите производители.

 

Кухня – в тази категория са побрани десетки малки електроуреди – фритюрници, кафемашини, микровълнови, блендери и подобни. В категорията „За дома“ пък ще намерите обновени ютии и стиймъри. Вижте всички продукти тук : Малки електроуреди

 

Персонална грижа – компанията предлага кантари, маши за къдрене, сешоари, машинки за бръснене или епилация, преси за коса. В секцията „Фитнес“ ще откриете различни уреди, с които да поддържате фигурата си. А ако искате да отпочинете, в секцията „Релакс“ ще намерите удобни, меки кресла и фотьойли, възглавници, походни легла и матраци.

Отопление – тук ще намерите духалки, електрически печки и камини, дори вентилатори.

Други – Cecotec предлага и електрически скутери, които напоследък се сдобиха с широка популярност в пренаселените градове за бързо и безопасно предвижване.

 

Conga Apolo

Последната прахосмукачка робот на компанията е създадена специално, за да се бори с микроби и има уникална функция за дезинфекция. Проектирана е за търговска употреба и може да почиства големи помещения, обществени и работни центрове. Роботът умее да се адаптира към особеностите на средата, благодарение на технологията си за картографиране.

Cecotec предлага новия си робот в два варианта с различна мощност, като всеки от тях може да дезинфекцира 100 кв.м. за час и половина. В момента са произведени 50 хиляди робота. За да получите Apolo за своя офис, трябва да направите персонална заявка.

Дизайнът на новата прахосмукачка робот е наистина забележителен – на основата на вече доказаната технология за почистване създателите са вградили висока стъклена лампа с две подпори. Нейните излъчвания филтрират и пречистват въздуха в помещенията до 99,9%, по данни на производителя.

Сайтове-клонинги

Продуктите на Cecotec се радват на такава широка популярност, че производителят моли потребителите да купуват или поне да сравняват продуктите си с трите основни сайта на компанията. Сайтовете-клонинги не само предлагат моделите на Cecotec на много по-висока цена, но и често опитват да продадат дубликати на оригинала. Производителят поощрява всеки, който иска да сигнализира подобни сайтове.

 

Промо пакети

Ако мислите да обзаведете дома си с нова техника, задължително разгледайте страницата с промо предложения, където можете да намерите два продукта на Cecotec с отстъпка до 40%. Ако промоциите не привлекат вниманието Ви, все още разполагате с 500 различни възможности, между които да избирате – 500 уникални продукта на Cecotec.

Вижте нашите промо предложения и пакети тук  : https://mobisector.com/

 

Можете да разгледате и всички продукти на испанската фирма в нашия онлайн магазин тук  : https://mobisector.com/cecotec

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)