дом Нови технологии Фирма Cecotec - Коя е Испанската фирма която произвежда от кафемашини до...

Фирма Cecotec – Коя е Испанската фирма която произвежда от кафемашини до прахосмукачки роботи

Фирма Cecotec

 

Свръхмощни, независими роботи. Електрически скутери. Многофункционални машини за кафе. Интелигенти прахосмукачки. Кухненски уреди. Това са малка част от устройствата, които могат да превърнат всяко домакинство в идеал, печелейки Ви повече свободно време и осигурявайки най-добрите резултати всеки път.

 

По думи на самата компания, Cecotec е солидна испанска марка, специализирана в производството и усъвършенстването на електрически домакински уреди и други предмети за дома. С всеки нов модел производителят се стреми да създаде все по-интелигентни и иновативни решения, адаптирайки продуктите си към нарастващите и променящите се нужди на клиента.

 

Cecotec е компания, посветена на създаването на уреди, които имат за главна цел да подобрят живота на хората от 1995-та година насам. Ще намерите продуктите на производителя навсякъде по света и ще ги разпознаете по модерното лого и изчистения дизайн, оборудвани с най-забележителните мерки за безопасност.

 

Испанският гигант предлага качествени продукти, хуманен подход към клиентите си, персонализирано внимание, защита на околната среда, намалена консумация на енергия и непрекъснато търсене на подобрения. Всеки продукт на Cecotec е от високо качество, лесен за употреба, безопасен и на отлична цена.

 

Портфолио

Cecotec е важна част от търговията на едро в Испания и е позиционирана във Валенсия. Производителят има 250 служители и генерира годишно около 120 хил. долара в продажби. Под крилото си Cecotec има общо 14 дъщерни компании. Легална корпорация става едва през 2007 г.

 

Продукти на компанията

Conga – тази серия е събирателно за всички традиционни и роботизирани прахосмукачки, включително правите и ръчните. Cecotec спечели името си на пазара, именно заради производството на прахосмукачки роботи, които са достойни да конкурират най-големите производители.

 

Кухня – в тази категория са побрани десетки малки електроуреди – фритюрници, кафемашини, микровълнови, блендери и подобни. В категорията „За дома“ пък ще намерите обновени ютии и стиймъри. Вижте всички продукти тук : Малки електроуреди

 

Персонална грижа – компанията предлага кантари, маши за къдрене, сешоари, машинки за бръснене или епилация, преси за коса. В секцията „Фитнес“ ще откриете различни уреди, с които да поддържате фигурата си. А ако искате да отпочинете, в секцията „Релакс“ ще намерите удобни, меки кресла и фотьойли, възглавници, походни легла и матраци.

Отопление – тук ще намерите духалки, електрически печки и камини, дори вентилатори.

Други – Cecotec предлага и електрически скутери, които напоследък се сдобиха с широка популярност в пренаселените градове за бързо и безопасно предвижване.

 

Conga Apolo

Последната прахосмукачка робот на компанията е създадена специално, за да се бори с микроби и има уникална функция за дезинфекция. Проектирана е за търговска употреба и може да почиства големи помещения, обществени и работни центрове. Роботът умее да се адаптира към особеностите на средата, благодарение на технологията си за картографиране.

Cecotec предлага новия си робот в два варианта с различна мощност, като всеки от тях може да дезинфекцира 100 кв.м. за час и половина. В момента са произведени 50 хиляди робота. За да получите Apolo за своя офис, трябва да направите персонална заявка.

Дизайнът на новата прахосмукачка робот е наистина забележителен – на основата на вече доказаната технология за почистване създателите са вградили висока стъклена лампа с две подпори. Нейните излъчвания филтрират и пречистват въздуха в помещенията до 99,9%, по данни на производителя.

Сайтове-клонинги

Продуктите на Cecotec се радват на такава широка популярност, че производителят моли потребителите да купуват или поне да сравняват продуктите си с трите основни сайта на компанията. Сайтовете-клонинги не само предлагат моделите на Cecotec на много по-висока цена, но и често опитват да продадат дубликати на оригинала. Производителят поощрява всеки, който иска да сигнализира подобни сайтове.

 

Промо пакети

Ако мислите да обзаведете дома си с нова техника, задължително разгледайте страницата с промо предложения, където можете да намерите два продукта на Cecotec с отстъпка до 40%. Ако промоциите не привлекат вниманието Ви, все още разполагате с 500 различни възможности, между които да избирате – 500 уникални продукта на Cecotec.

Вижте нашите промо предложения и пакети тук  : https://mobisector.com/

 

Можете да разгледате и всички продукти на испанската фирма в нашия онлайн магазин тук  : https://mobisector.com/cecotec

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

Xiaomi представи революционна 80W технология за безжично зареждане

На 19 октомври 2020 г. в Пекин, Xiaomi представи най-новото си постижение в областта на бързото зареждане от следващо поколение - революционната 80W Mi технология за безжично зареждане. Това е голям ск

XIAOMI VIOMI V3 – Ревю и какво трябва да знаете преди да купите

Xiaomi обедини усилия с Viomi, за да ни предложи напълно нов модел роботизирана прахосмукачка, така че липсата на време да не ви попречи да имате безупречно чист дом. Запознайте се с Xiaomi Viomi V3. Новият модел предлага още по-голяма всмукателна мощност и батерия с висок капацитет, като запазва страхотния си LD

Blackview & Indiegogo пускат първия в света 5G здрав телефон – BL6000 Pro

Слуховете за първия в света устойчив 5G телефон се оказаха верни - запознайте се с BL6000 Pro. Blackview все още не е показал много подробности за новия модел, но можем да твърдим, че хардуерът и софтуерът са от основно значение за всичко, което компанията прави. BL6000 Pro също се очаква да бъде смартфонът с н

Samsung Galaxy A52 – очаквана премиера

Естествено, Samsung се очаква да пусне наследник на това устройство през 2021 г. под името Galaxy A52. Очаква се този модел да повтори успеха. Samsung вече направи някои големи промени в дизайна с Galaxy A51. Така че е твърде вероя

Коментари