дом Прахосмукачки роботи XIAOMI VIOMI V3 - Ревю и какво трябва да знаете преди да...

XIAOMI VIOMI V3 – Ревю и какво трябва да знаете преди да купите

Xiaomi обедини усилия с Viomi, за да ни предложи напълно нов модел роботизирана прахосмукачка, така че липсата на време да не ви попречи да имате безупречно чист дом.

Запознайте се с Xiaomi Viomi V3. Новият модел предлага още по-голяма всмукателна мощност и батерия с висок капацитет, като запазва страхотния си LDS лазерен сензор.

Viomi Technology е китайски производител, който разработва продукти за дома, в сферата на така наречената концепция “Интернет на нещата”. Viomi е подкрепен от китайския производител Xiaomi, който притежава 19,5% дял във Viomi.

Можете да купите модела онлайн от нашия магазин тук : XIAOMI VIOMI V3

Високи технологии

Xiaomi Viomi V3 е високотехнологична прахосмукачка робот, която съчетават в себе си иновативен дизайн, превъзходна навигационна система и усъвършенстван набор от функции.

Това е едно интелигентно устройство за почистване на дома, способно да функционира напълно самостоятелно.

Робо-помощникът използва LDS лазерен сензор, който анализира зоната, която трябва да се почисти, генерира точни карти на дома и локализира препятствия, осигурявайки високоефективно почистване.

Роботизираната прахосмукачката предлага прецизно картографиране, функция за стерилизиране на подовите настилки, както и много други почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване. Тя може да бъде контролирана изключително лесно, с помощта на приложение. Единственото, от което имате нужда, е Wi-Fi.

Най-новата функция на Viomi V3 е функцията за миене на подове. В допълнение към резервоара за прах от 550 милилитра, моделът включва и електрически резервоар за вода, отново с капацитет от 550 милилитра. Неговата електрическа функция осигурява контрол на скоростта на изходящата вода, което позволява за перфектно почистен под. Интелигентният робо-помощник предлага 3 степени на изходящата водата, за още по-ефективно почистване. Резервоарът за смет е достатъчен за почистването на площ от около 250 м2.

За да се осигури ефикасно почистване и да се избегнат нежелани сблъсъци с околните предмети, Xiaomi Viomi V3 е оборудвана с богат набор от сензори, като сензор за падане, сензор за килими и сензор за височина, което позволява на прахосмукачката да преминава над праговете на вратите. Още повече, с помощта на приложението можете да определяте забранени зони, както и да дефинирате виртуални граници.

Навигация и смукателна мощност

Благодарение на високоефективната лазерна навигация LDS, прахосмукачката робот знае своето местоположение във всеки един момент и то с голяма точност. Това позволява автоматично картографиране на дома и автономен режим на работа.

В допълнение, домашният помощник предлага:

  • спидометър;
  • сензор за пълен резервоар;
  • 6-осен жироскоп;
  • сензор против сблъсък;
  • сензор за моп;
  • сензор за ниво
  • както и мощна литиево-йонна батерия, с капацитет от 4,900mAh и работно време до 130 минути.

Що се отнася до смукателната сила – Viomi V3 предлага 2,600Pa смукателна мощ, което я прави моделът с най-мощното засмукване, предлаган в момента на пазара. Това позволява още по-ефективно и безупречно почистване. Moщнoто зacмyĸвaнe премахва мpъcoтиятa и ĸocмитe нa дoмaшнитe любимци с лекота.

Друго интересно нещо е функцията за автоматично презареждане и възобновяване на работата. Благодарение на нея, когато прахосмукачката робот завърши задачите си или нивото на батерията падне, тя автоматично ще се върне в докинг станцията.

Ако планът за почистване не е завършен, Viomi V3 ще запомни докъде е стигнала, за да се върне и да продължи работата си след зареждане.

Робо-устройството се предлага в черно, тежи около 3,6 килограма и е с размери 35 x 35 x 9.45 сантиметра.

Максималната му мощност е около 33W а нивото на шума – 68 dB. Разполага с голям резервоар за смет, голям електронен резервоар за вода, Wi-Fi връзка и докинг станция за зареждане. В кутията ще намерите още захранващ адаптер, 2 странични четки, HEPA филтър и моп.

Xiaomi Viomi V3 е първокласна, високотехнологична прахосмукачка робот, която съчетава в себе си стилен дизайн, надеждност и максимална производителност. Направете подарък на себе си и вашия дом, като закупите този невероятен домашен помощник още днес. Почистването на дома ниĸoгa нe e билo тoлĸoвa лecнo. 

Разгледайте и останалите ни предложения за прахосмукачки роботи xiaomi.

Изобилие от техника, предлагана от Mobisector.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

Doogee S40 Pro: Здрав смартфон от военен клас

Ако следите китайската индустрия за смартфони, трябва да сте запознати с името Doogee. Дори и да не сте използвали техните телефони, вероятно сте чували за марката, която е известна със своите лесни за използване, устойчиви смартфони на достъпни цени. Днес ще разгледаме един от най-новите им модели - Doogee S40 Pro.

Samsung пуска новата си серия смартфони Galaxy S21

Южнокорейският технологичен гигант Samsung дебютира с 3 смартфона Galaxy S21, модернизирани слушалки и приспособление за проследяване на физически предмети, с което цели да засили конкуренцията си със вече съществуващата и бъдещата гама устройства на Apple. Серията Galaxy S21 включва най-новото и най-доброто от най-големия производител на смартфони в света.

Ето всичко, което Samsung обяви на Galaxy Unpacked 2021

Samsung стартира 2021 година с лайв стрийминг на Galaxy Unpacked. Прес-събитието включваше основно представянето на трио смартфони, чифт интелигентни безжични слушалки и дългоочакваното „още нещо“ на Samsung, а именно интуитивното Bluetooth устройство за проследяване на предмети SmartTag. 

XIAOMI DREAME D9 LDS – Полезна информация и ревю на модела

Ефективното почистване на дома с минимални усилия се превръща в стандарт за всяко домакинство. Xiaomi знае това по-добре от всички, поради което пусна на пазара най-новия модел от своята серия роботизирани прахосмукачки Dreame. Оборудвана с мощна всмукателна сила и иновативна технология, робо-прахосмукачката превръща почистването на дома в приятно занимание.

Коментари