дом Без категория XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ - Ревю

XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ – Ревю

Както подсказва самото название на тази прахосмукачка робот, тя разполага с професионално решение на всеки проблем с почистването. MI ROBOT VACUUM MOP PRO е перфектен както в мокрото, така и в сухото почистване. С двойния си танк, лазерно око и интелигентни програми, моделът ще поддържа дома Ви свеж всеки ден.

Първа среща с MI ROBOT VACUUM MOP PRO

Освен робота, в кутията ще откриете още четки, резервоар, моп и док за зареждане. От XIAOMI предвидливо са добавили към комплекта и малка четка за почистване, която в противоположния си край има къс нож. Той е изключително полезен при заплетени косми и подобни.

Стартиране на робота

Още с първото си почистване прахосмукачката робот ще започне да картографира дома Ви. Неговият LDS сензор се върти на 360 градуса, изучавайки стените и мебелите и създава карта в реално време. Веднъж, щом картата е готова, ще можете да настройвате графици и да планирате почистването си по седмици. Контролирането на робота става както през дистанционното, което ще намерите в комплекта, така и през приложението за телефон. Потребителите споделят, че могат да използват едно и също приложение през няколко различни устройства, без това да обърка робота.

Интелигентно планиране

MI ROBOT VACUUM MOP PRO има няколко режима на почистване, в зависимост дали само засмуква прах, бърше, мие или комбинация от трите. При стартиране, роботът е способен да открие стаята, която трябва да почисти, или автоматично да разпознае мястото, на което сте го поставили и да започне работата си от там. Сред главните му задачи е да не оставя непочистено място, като в същото време изчислява как най-бързо да се върне при станцията си, за да спести енергия.

Почистване и засмукване

Въпреки че контейнерът за прах и вода е комбиниран, не сте длъжни да използвате и двата режима при всяко почистване. Ако искате роботът да почисти праха и да забърше, настройте го на съответния режим. Големината на контейнера за прах е 300 мл., а силата на засмукване – 2100Pa. Благодарение на лазерното си око, MI ROBOT VACUUM MOP PRO познава кога се намира върху равна повърхност и кога – върху килим, за да засили смукателната си мощност. В зависимост каква програма изберете, роботът ще започне да се движи по алгоритъм, без да прави разлика между стени и мебели. Ако се притеснявате, можете да настроите режима за виртуална стена, при който прахосмукачката ще избягва строго определени зони. В противен случай, тя е напълно способна да се справя със заплитане в кабели и други препятствия, не по-високи от 20 мм.

Мокро почистване и бърсане

Контейнерът за мокро почистване има капацитет 200 мл. и вграден чип за интелигентно дозиране на водата. Ако искате да включите само този режим или като комбинация със засмукване, сложете мопа от задната страна и изберете стая, в която няма килими. Не е препоръчително роботът да минава през тях, когато има моп, защото той се намира много ниско и това ще затрудни придвижването. Освен това, роботът мие подове (теракот, ламинат), не може да се справи с килими, като определени перящи прахосмукачки. Друго важно нещо, което да имате предвид, е да не слагате почистващ препарат в контейнера за вода. Нивата за мокро почистване са три. В този режим MI ROBOT VACUUM MOP PRO се движи в различен алгоритъм, който имитира почистването на човешка ръка във V-образна форма.

Други спецификации

Батерията на робота е 3200mAh и покрива пространство от 180 кв.м. Ако имате по-голям апартамент, роботът не само ще спре да се зареди, но Вие ще трябва да добавите още вода, защото ще се окаже недостатъчна. Прахосмукачката робот може да се контролира и през гласов асистент. Всички нейни части могат да се купят допълнително, включително допълнителен контейнер от 550 мл. само за мокро почистване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

Oneplus 8T Pro – Ревю и данни за новия топ модел на марката

От 2016-та насам OnePlus пускат ежегодно на пазара по един нов смартфон от серията Т, така че нищо чудно предстоящата премиера на OnePlus 8T и 8T Pro да се окажат едно от големите събития на компанията. Двата модела ще бъдат представени през есента. Засега всичко, свързано с тях, се основава на слухове и малкото информация, предоставена от производителя.

Poco X3 – Телефонът с уникален дизайн и концепции

На 8 септември тази година Poco X3 беше представен на света като първият телефон на компанията, който не е базиран на предишни Xiaomi модели. Poco X3 предлага свой уникален дизайн и спецификации. Най-силно впечатление правят неговите Х-образни задни камери, неповторим цвят на гърба и стабилен захват. Макар и само със 7 грама по-тежък от предшественика си, Poco X3 оставя впечатление за солиден, сигурен телефон, който има с какво да Ви впечатли.

XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ – Ревю

Както подсказва самото название на тази прахосмукачка робот, тя разполага с професионално решение на всеки проблем с почистването. MI ROBOT VACUUM MOP PRO е перфектен както в мокрото, така и в сухото почистване. С двойния си танк, лазерно око и интелигентни програми, моделът ще поддържа дома Ви свеж всеки ден.

Cubot X30 – Пълна информация за модела

Още с появата си на пазара марката Cubot привлече общественото внимание с уникалния дизайн на смартфоните си. Новият X30 е много повече от това - надежден, бърз, елегантен и достъпен за потребителите по цял свят, той предлага незабравимо преживяване не само с петте си задни камери, но и със завладяващия си дисплей. Насладете се още на голямата памет, бързото зареждане и безкрайните възможности, които предлагат.

Коментари