дом Без категория XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ - Ревю

XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ – Ревю

Както подсказва самото название на тази прахосмукачка робот, тя разполага с професионално решение на всеки проблем с почистването. MI ROBOT VACUUM MOP PRO е перфектен както в мокрото, така и в сухото почистване. С двойния си танк, лазерно око и интелигентни програми, моделът ще поддържа дома Ви свеж всеки ден.

Първа среща с MI ROBOT VACUUM MOP PRO

Освен робота, в кутията ще откриете още четки, резервоар, моп и док за зареждане. От XIAOMI предвидливо са добавили към комплекта и малка четка за почистване, която в противоположния си край има къс нож. Той е изключително полезен при заплетени косми и подобни.

Стартиране на робота

Още с първото си почистване прахосмукачката робот ще започне да картографира дома Ви. Неговият LDS сензор се върти на 360 градуса, изучавайки стените и мебелите и създава карта в реално време. Веднъж, щом картата е готова, ще можете да настройвате графици и да планирате почистването си по седмици. Контролирането на робота става както през дистанционното, което ще намерите в комплекта, така и през приложението за телефон. Потребителите споделят, че могат да използват едно и също приложение през няколко различни устройства, без това да обърка робота.

Интелигентно планиране

MI ROBOT VACUUM MOP PRO има няколко режима на почистване, в зависимост дали само засмуква прах, бърше, мие или комбинация от трите. При стартиране, роботът е способен да открие стаята, която трябва да почисти, или автоматично да разпознае мястото, на което сте го поставили и да започне работата си от там. Сред главните му задачи е да не оставя непочистено място, като в същото време изчислява как най-бързо да се върне при станцията си, за да спести енергия.

Почистване и засмукване

Въпреки че контейнерът за прах и вода е комбиниран, не сте длъжни да използвате и двата режима при всяко почистване. Ако искате роботът да почисти праха и да забърше, настройте го на съответния режим. Големината на контейнера за прах е 300 мл., а силата на засмукване – 2100Pa. Благодарение на лазерното си око, MI ROBOT VACUUM MOP PRO познава кога се намира върху равна повърхност и кога – върху килим, за да засили смукателната си мощност. В зависимост каква програма изберете, роботът ще започне да се движи по алгоритъм, без да прави разлика между стени и мебели. Ако се притеснявате, можете да настроите режима за виртуална стена, при който прахосмукачката ще избягва строго определени зони. В противен случай, тя е напълно способна да се справя със заплитане в кабели и други препятствия, не по-високи от 20 мм.

Мокро почистване и бърсане

Контейнерът за мокро почистване има капацитет 200 мл. и вграден чип за интелигентно дозиране на водата. Ако искате да включите само този режим или като комбинация със засмукване, сложете мопа от задната страна и изберете стая, в която няма килими. Не е препоръчително роботът да минава през тях, когато има моп, защото той се намира много ниско и това ще затрудни придвижването. Освен това, роботът мие подове (теракот, ламинат), не може да се справи с килими, като определени перящи прахосмукачки. Друго важно нещо, което да имате предвид, е да не слагате почистващ препарат в контейнера за вода. Нивата за мокро почистване са три. В този режим MI ROBOT VACUUM MOP PRO се движи в различен алгоритъм, който имитира почистването на човешка ръка във V-образна форма.

Други спецификации

Батерията на робота е 3200mAh и покрива пространство от 180 кв.м. Ако имате по-голям апартамент, роботът не само ще спре да се зареди, но Вие ще трябва да добавите още вода, защото ще се окаже недостатъчна. Прахосмукачката робот може да се контролира и през гласов асистент. Всички нейни части могат да се купят допълнително, включително допълнителен контейнер от 550 мл. само за мокро почистване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

HUAMI AMAZFIT GTR 2 и GTS 2 – Сравнение и характеристики

В края на септември, тази година, китайският производител Huami представи на пазара Amazfit GTR 2 и Amazfit GTS 2. Основните функции, на тези интелигентни часовници, са много сходни, като двата модела се различават най-вече по капацитета на батерията, спортните режим и някои други характеристики.

REALME BUDS AIR PRO – Ревю и информация

В началото на октомври, тази година, китайският технологичен гигант Realme обяви няколко нови продукта. Първо, компанията пусна смартфон Realme 7i с 5000 mAh батерия и 6,5-инчов дисплей. По-късно тя представи Realme Buds Air Pro в Индия. Както подсказва името, ще си имаме работа с подобрения модел на Buds Air. Buds Air Pro са първите напълно безжични слушалки на компанията, с технология за активно

Xiaomi и Iphone сред най-популярните телефони за втората четвърт на 2020г.

Както се очакваше, второто тримесечие на тази година не беше сред най-добрите в историята на пазара на смартфони. Производителите отчетоха сериозен спад в продажбите. Според ComprarAcciones, в края на втората четвърт на 2020 г. продажбите на телефони възлизат на 294,7 милиона бройки, което е с 20,4% по-малко в сравнение със същия период на миналата година. За сравнение, през втор

CECOTEC CONGA 5490 – Мощно 4-в-1 почистване на дома Ви

Той е невероятно мощен, с голяма, издръжлива батерия и лазерно сканиране за най-доброто 4-в-1 почистване на дома Ви. CONGA 5490 има контейнер за мокро и сухо почистване, незаплитащи се четки, приложение за телефон и толкова много функции и възможности, че ще ги откривате една по една при всяко следващо включване.

Коментари