Black Friday

Уважаеми клиенти, благодарим че за поредна година се доверихте на Mobisector.com

Моля имайте предвид, че вашите поръчки ще се обработват поетапно, като наш сътрудник ще се свържи с вас за уточняване на детайли.

Поради голямото натоварване и голям обем поръчки, имайте предвид че е възможно известно забавяне в доставката на някой поръчки.

Благодарим за проявеното разбиране.

Екипът на Mobisector.com

Най-популярни

XIАOMI MI PAD 5 – Красив и мощен – Ревю и Видео

Представяме ви един уникален и компактен продукт, на който няма как да устоите! Един от най-добрите таблети по качество и цена - Xiaomi Mi Pad 5 ви предлага цял нов свят, който се побира в ръцете ви. Красивото устройство разполага с тъчскрийн и стандартна клавиатура, както и с мощен 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 860 процесор, което означава, че можете да го използвате буквално за всичко без никакви затруднения.

Черен Петък с Уникредит

Последни часове от 19.11 Черен петък - вземи с възможност на изплащане - https://bit.ly/3Cn7Ytl

Black Friday

Уважаеми клиенти, благодарим че за поредна година се доверихте на Mobisector.com Моля имайте предвид, че вашите поръчки ще се обработват поетапно, като наш сътрудник ще...

OUKITEL C25 – Ревю и данни за модела

Представяме ви един нов и уникален модел смартфон, който определено ще ви очарова. C25 е дело на китайската технологична компания Oukitel и излезе на пазара само преди 2 месеца - през началото на септември тази година. Днес ще ви запознаем с богатия му набор от функции и настройки и ще ви разкрием защо мобилното устройство заслужава да бъде ваше.

Коментари