дом Прахосмукачки роботи Нови модели прахосмукачки роботи от Xiaomi - 2021/2022

Нови модели прахосмукачки роботи от Xiaomi – 2021/2022

Mi Vacuum 2C

Xiaomi обнови последния си модел робот Mi Vacuum 1C, за да създаде новата версия 2C. Най-съществените подобрения ще намерите при батерията, която вече е 3,200mAh. Всмукателната мощност също е преминала обновление със своите 2700Pa при турбо режим. Колкото до мокрото почистване, резервоарът за вода вече е 250 мл., което позволява по-продължително и ефективно миене. Електронният дозатор е по-прецизен при управлението на капкоподаването.

2C e първата прахосмукачка на Xiaomi, която създаде шестстранна странична четка (вместо тристранна при предишните модели). Така роботът почиства ъглите и труднодостъпните места два пъти по-бързо. Основната четка е покрита с ултра-тънко, 0,1 мм влакно, достигайки до пукнатините по пода и фугите на плочките.

Обновеният модел използва антибактериален моп, който улавя и задържа 99,9% от бактериите за продължителен период от време. Управлението на карти също е усъвършенствано, предлагайки Ви възможност ръчно да редактирате местата за почистване, а също да следите в реално време работния процес.

Mijia Sweeping and Dragging Robot 1T

Инженерите на Xiaomi залагат на нов тип навигация, като заменят LiDAR технологията с ToF 3D – триизмерни сензори, които изучават дома Ви в дълбочина, за да избягват по-голямо разнообразие от препятствия. ToF 3D има отличен динамичен обхват, засичайки на разстояние от 0,1 до 6 метра.

VSLAM е с подобрена визуална производителност. Невронната му мрежа сега е способна да планира и управлява много по-интелигентни, прецизни и ефективни маршрути. Наравно с това, 1T работи с безколекторен постояннотоков двигател, марка NIDEC с максимална мощност на засмукване до 3000Pa.

Сред останалите характеристики на 1T са четиристепенната му работа при сухо почистване и 550 мл. контейнер. При този режим той работи в продължение на 180 мин. и покрива площ до 240 кв.м. При мокрото почистване контейнерът е 250 мл. с интелигентен контрол на водоподаването, покривайки 160 кв.м площ.

Mijia ultra-thin sweeping and dragging robot

Mijia ultra-thin sweeping and dragging robot
Mijia ultra-thin sweeping and dragging robot

Най-тънкия модел в каталога на Xiaomi със своите 5,5 см, благодарение на което роботът минава под 80% от всички мебели в дома Ви. Той разполага с S-cross 3D функция за избягване на препятствия в комбинация с TOF технология за визуална навигация и картографиране. Не се притеснявайте, че личният Ви живот може да бъде компрометиран. От компанията уверяват, че камерата не съхранява направените записи, а директно ги преобразува в данни за построяването на динамичната карта. Вградената камера подобрява визуалната навигация, увеличавайки обхвата на сканиране 4 пъти и точността на картографиране с 5 пъти, спрямо предшественика си.

Контейнерът за прах е с обем 500 мл. с 4 режима на мощност и 2000Pa сила на засмукване. Ако желаете да се възползвате от режима за сухо и мокро почистване, ще откриете в комплекта два четвъртити контейнера – първият е за вакуумиране с обем 200 мл., а вторият е за миене с обем 220 мл. и три степени за регулиране на водоподаването. Към мопа е добавена механична скоба, която добавя допълнителен натиск от 3 нютона за перфектно почистване. Батерията е 3200 mAh, достатъчни за 100 мин. работа.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Роботът притежава система за визуална динамична навигация, която извлича сложни пространствени характеристики, картографира по-точно и ефективно. VSLAM работи с четириядрен процесор, който Ви позволява да виждате къде се намира 1C в реално време. Многопосочните сензори са 15 – чувствителни към различни подови настилки и препятствия. Благодарение на тях, роботът избягва падане по стълбите и изкачва прагове и килими до 20 мм височина.

Отворът за вакуумиране е разположен по-близо до земята, а силата на засмукване при турбо режим достига до 2500Pa. Дигиталният мотор и регулирания дизайн на въздухопровода помагат за лесното абсорбиране на най-фините прахови частици. Резервоарът за вода е с вместимост 200 мл., с прецизен контрол на водоподаването, без да оставя мокри следи. Тялото на 1C е 8,2 см, което му позволява да минава под повечето легла и дивани. Работи с Mijia APP.

Очаквайте скоро онлайн на : Прахосмукачки роботи

Най-популярни

Хаотична или систематична прахосмукачка робот – Какви са разликите ?

Днес, прахосмукачките роботи намират приложение във все повече домове, кръстосвайки подовете старателно и оставяйки след себе си блясък и чистота. С всяка изминала година,...

Blackview BL5000 – военен клас на издръжливост и завидни спецификации

Най-новият удароустойчив гейминг телефон на Blackview е способен да издържи както на високо натоварване на хардуера и софтуера, така и на екстремни външни условия и то благодарение на изцяло обновения му поликарбонатен дизайн, в комбинация с бързоскоростна 5G мрежа и първокачествено защитно покритие Gorilla Glass.

Cubot Max 3 – Спецификации, Данни и Видео

Матиран гръб с класически, изчистени цветове и ретро дизайн на задните камери - Cubot Max 3 впечатлява с отлични характеристики, подобрен захват, неповторим външен вид и атрактивна цена.

Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи – Xiaomi, ILIFE, iRobot

 Автоматично повдигащ се моп, вибрационно почистване, по-добър дизайн на четката, отличното картографиране, мощен двигател с всмукателна сила от 2,500 Pa, изобилие от персонализации и ненадминати възможности за почистване - запознайте се с новия модел на Xiaomi - Roborock s7.

Коментари