Най-добрите роботи прахосмукачки за 2020

Най-добрите роботи прахосмукачки за 2020

Обикновените прахосмукачки все по-сигурно отстъпват на роботизираните. Докато при едните вече можете да намерите модели за под стотина лева, то другите вече нараснаха до четирицифрени суми. 2020 година предлага роботи прахосмукачки от всички категории. Ето най-добрите от тях:

1. iRobot Roomba S9 Plus – този модел не само е сред най-новите, но и най-скъпите на пазара. За сметка на това, няма равен в мощността на засмукване. От направените тестове стана ясно, че той събира 93% от мръсотията – най-голямото количество от всички роботи в този списък. Освен че се справя отлично с косми от домашни любимци и фин прах, роботът умее да картографира и запомня множество стаи и етажи. Друга невероятна функция на робота е, че докато се зарежда, докинг станцията изпразва контейнера му за прах, което Ви спестява още едно усилие.

iRobot Roomba S9 Plus

iRobot Roomba S9 Plus

2. Roborock S5 Max – Последния модел на серията Roborock S5 Max, полага основите на вече чудесния Roborock S5 , като допълнително добавя електрически резервоар за вода, който позволява подобрени възможности за персонализиране на водния поток и по-голям резервоар. Това означава, че S5 Max вече ще може да се справи с по-голяма площ и може да измие до 600 кв.м. – виж модела онлайн тук : https://mobisector.com/xiaomi-mi-roborock-s5-max-vacuum-cleaner-prahosmukachka-robot

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max

3. Neato Botvac D7 – най-добрият робот от среден клас. Ще го намерите на половината на цената на предишния модел. Справя се по-добре върху гол под, отколкото върху килими, така че ще е идеален, ако имате в дома си предимно теракот или ламинат. Освен това, благодарение на своя лазерен навигатор, роботът покрива по-голяма площ и се ориентира по-добре.

Neato Botvac D7

Neato Botvac D7

4. Eufy Robovac 11S Max – роботът на най-добрата цена. Този модел изсмуква 71% от праха по пода и килимите. Въпреки че му отнема повече време да мине през стаите, той използва времето си разумно и не оставя „бели петна“ след себе си.

5. Neato Robotics D6 – умее да намира козина от домашни любимци на труднодостъпни места, благодарение на своя D-образен дизайн. За разлика от другите почистващи роботи, той не се движи на случаен принцип, а в права линия, за да не пропусне нищо. Лазерите му работят дори в пълен мрак.

6. Electrolux Pure i9 – има уникална, триъгълна форма и удължена странична четка. Почиства 80% по-добре от конвенционалните роботизирани вакуумни прахосмукачки. Разполага с 3D Vision, която му помага да разпознава обекти по пътя си и да преодолява препятствия.

7. ECOVACS DEEBOT OZMO 950 – този модел има способността едновременно да почиства и да мие пода, премахвайки 99% от бактериите, като в същото време автоматично избягва килимите. Притежава интерактивна карта, която можете да коригирате в реално време. Работи над три часа и има три нива на всмукателната си мощност.

8. Shark IQ 1001АЕ – това е друг, по-достъпен вариант на самопочистващите се роботи. Докинг станцията може да съхранява мръсотията от робота до 30 дни. Моделът се справя еднакво добре както с големи, така и с фини частици мръсотия. Четката също е самопочистваща се и е подходяща както за човешки, така и за животински косми.

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)