Blackview BV9900 – флагманът сред най-издръжливите телефони

Blackview BV9900 – флагманът сред най-издръжливите телефони

Четворна камера и отличен хардуер са само малка част от отличителните му характеристики

Blackview е позната компания за потребителите, които търсят издръжливи и надеждни смартфони. В самото начало на месец декември те официално представиха и най-новия флагман от портфолиото си. Blackview BV9900 е иновативен модел, който ще допадне не само на почитателите на технологичните устройства, но и на всички, за които от изключителна важност е телефонът да бъде устойчив на удари, прах и вода.

Мобилният телефон се отличава със стабилен дизайн, който покрива изискванията на всички IP68, IP69K и MIL-STD-810G сертификати. Той гарантира не само обичайната защита срещу замърсявания, вода и удари, но и може да работи при екстремни температури от -30 ℃ до 55 ℃. Когато градусите паднат под -15, ще бъдете уведомени със специално съобщение, че апаратът преминава в Ice режим. В него може да използвате ограничен набор от функции като телефон, съобщения, контакти.

Процесорът също няма да ви разочарова. Blackview BV9900 работи с MediaTek Helio P90, допълнен от 8GB RAM и 256GB вградена памет. Това позволява да извършвате няколко задачи едновременно и да превключвате безпроблемно между приложенията.

За запаметяване на значимите моменти смартфонът от най-ново поколение е оборудван с четворна задна камера с главен оптичен сензор на Sony с резолюция 48 МР, 16 MP ултра-широк обектив, 5 MP за създаване на дълбочина в кадрите и 2МР за макро изображения. Освен това BV9900 може да запечата и подводните ви приключения на дълбочина до 1.5 м. Предната камера е 16 MP и предлага боке ефекти, портретен режим, а изкуственият интелект напасва тона на кожата ви към заобикалящата среда, за да получите перфектното селфи.

Blackview BV9900 има 5.84-инчов Waterdrop дисплей с Full HD+ резолюция с Gorilla Glass 5 защитно стъкло. Изображенията са изключително ясни и „живи” а размерът е абсолютно достатъчен, за да се наслаждавате на заснетите кадри или видеа в мрежата.

На практика, това е най-подходящият телефон за всички потребители с активни професии, които използват смартфоните си в екстремни условия и се нуждаят от стабилно устройство, което обаче има всички функции, нужни на съвременния човек.

Очаквайте скоро и в Mobisector!

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)