Черният петък в Mobisector ще ви залее с изкусителни оферти и невероятни намаления

В САЩ през последната седмица на ноември празнуват Деня на благодарността, но за останалата част от света истинският празник е така нареченият Черен петък. Неофициалното начало на сезона на пазаруването преди Коледа често е смятано за най-натоварения ден за търговците.

Има много митове покрай историята и уточняването на произхода му. Някои твърдят дори, че за първи път терминът се използва не в контекста на период на пазаруване, а на финансова криза. Все пак, за най-истинска се счита историята от 50-те години на XX в. във Филаделфия. Тогава полицията използва наименованието, за да определи хаоса в деня след Деня на благодарността, когато орди от крайградски купувачи и туристи наводняват града преди големия футболен мач на популярни американски отбори, събота всяка година.

Името има и друг смисъл от времето, когато съдържатели на магазини са водили записки на ръка и в тефтери. С червено те отбелязвали, когато са на загуба, а с черно, когато са на печалба. Черният цвят в тефтерите започвал дa преобладава, когато хората усилено пазарували повече заради наближаващите празници.

В България от няколко години датата също традиционно се свързва с неустоими оферти, които предизвикват истинските шопинг маниаци да застават в трескаво очакване пред магазините или онлайн устройствата за старта на намаленията.  Една от основните тенденции е все по-големият дял на онлайн пазаруването, а най-предпочитаните артикули са мобилните телефони, технологичните устройства и продуктите за дома.

Тази година голямото събитие е насрочено за 29.11, а маратонът в Mobisector ще продължи през целия уикенд.  От 00 часа в петък (29.11) до полунощ в неделя (02.12) широка гама от продукти ще ни изкушават с неустоими намаления. Настройте алармите си и атакувайте сайта на Mobisector още в началото, защото офертите наистина ще си струват. Най-големите бестселъри на водещите производители в технологичния сектор ще могат да бъдат закупени само с един клик и на брутално ниски цени.

Задължително се абонирайте и за бюлетина, защото само така ще си гарантирате получаването на всички най-горещи промоции и актуални новости в технологичния сектор. Обратното броене вече започна и съветваме да сте много бързи!

Ако все още не сте се записали за бюлетина можете да го направите тук : Бюлетин Black Friday 2019

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)