дом Смарт устройства Поглед към новия бюджетен смарт часовник на Xiaomi - Redmi Watch

Поглед към новия бюджетен смарт часовник на Xiaomi – Redmi Watch

Представянето на серията Redmi Note 9 в Китай беше придружено от едно друго устройство, а именно Redmi Watch. Като се има предвид как интелигентните часовници набират голяма популярност и са готови да се развиват все повече за в бъдеще, Redmi Watch със супер достъпната си цена може да се окаже доста привлекателна опция за потребителите.

От своя дисплей до теглото си, смарт устройството говори за стил, комфорт и функционалност. Откакто Xiaomi обяви Redmi за отделна подмарка през януари 2019 г., марката предложи богат асортимент от рентабилни и впечатляващи продукти.

Дисплей

Новият интелигентен часовник Redmi има квадратен 2.5D извит дисплей, подобен на серията Apple Watch. Получавате един бутон от дясната страна, но повечето операции могат да се извършват чрез сензорния екран. Персонализираните циферблати са важна част от цялостния му външен вид. Часовникът включва 120 различни циферблата, което позволява голям избор за различните потребителски вкусове.

Квадратният дисплей има богат набор от предимства, като по-голямо място за показване на текстови съобщения и други данни в сравнение с традиционните часовници с кръгъл дисплей. 1,4-инчовият IPS LCD екран предлага разделителна способност от 320 x 320 пиксела и плътност на пикселите от 323 ppi. Цветовете са ясни и живи, което допринася за кристално зрително изживяване. Redmi Watch е доста компактен със своите размери от 41 x 35 x 11.9 милиметра и тежи едва 35 грама, така че можете да го носите през цялото време дори и докато спите.

Сензори

Задните сензорите не се издават много от тялото, което позволява добро усещане за комфорт. Страните на часовника са полирани и извити, което допринася за елегантния му външен вид. Часовникът се предлага с:

 • оптичен сензор за сърдечен ритъм;
 • 6-осен сензор;
 • геомагнитен сензор;
 • сензор за околна светлина.

В допълнение, Redmi Watch е оборудван с 24-часова функция за наблюдение на пулса и може да записва данни в продължение на 30 дни. Освен това, той е снабден с монитор на съня и функции за упражнения на дишането, която предоставя подробни препоръки.

Режими

Но това съвсем не е всичко. Redmi Watch може да се похвали и със 7 спортни режима, включително:

 • бягане на открито;
 • бягане на закрито;
 • колоездене на открито;
 • колоездене на закрито;
 • ходене;
 • плуване в басейна;
 • свободни упражнения.

Умният часовник поддържа 50 метра водоустойчивост, което означава, че можете да го носите дори и в басейна.

Функции и възможности

Интелигентното устройство идва с един бутон от дясната страна. Бутонът обслужва множество функции като осветяване на екрана, отваряне на менюто с приложения, връщане към предишното меню и дори активиране на асистента XiaoAI, който засега е наличен само на китайски.

Почти 80% от функциите на Redmi Watch са подобни на Xiaomi Mi Watch, включително:

 • превключването на песни;
 • контролът на силата на звука;
 • получаване на съобщения;
 • измерване на пулса;
 • спортно проследяване и т.н.

Най-голямата разлика между двата часовника е, че Redmi Watch няма способността да осъществява телефонни обаждания, както и да отговаря на текстови съобщения, тъй като не разполага с eSIM.

NFC поддръжка

Смарт часовникът предлага поддръжка на NFC, така че можете да извършвате плащания, както и да осъществявате достъп до транспортни карти.

Литиево-йонната батерия с капацитет от 230mAh позволява около 7 дни живот между зарежданията. Независимо дали сте на почивка или на бизнес пътуване, не е нужно да се притеснявате, че батерията ще се изтощи бързо.

Заключение…

Новият Xiaomi Redmi Watch предлага страхотно съотношение качество-цена. Той има минималистичен квадратен дизайн и е снабден с повечето функции, които бихте очаквали от интелигентен часовник.

Предлага се в цветовете Elegant black, Ivory white и Ink blue. Това е един наистина невероятен смарт часовник, съчетаващ в себе си красив външен вид, надеждност и висока производителност. Под стилната окомплектовка се крие богат набор от функции и настройки. Ако търсите качествен смарт часовник на достъпна цена, Redmi Watch е точно за вас.

Най-популярни

С какво ни улесняват прахосмукачките роботи в забързаното ежедневие?

Какво точно представляват роботите прахосмукачки? И, по-важното, за какво е цялата тази суматоха? Ако някога сте обмисляли да си купите прахосмукачка робот, ето ви...

Прахосмукачките роботи в нашето ежедневие – плюсове и предимства

Как изглежда живота Ви без прахосмукачка робот? Множество интервюта и анкети показват, че потребителите намират почистването и традиционните прахосмукачки за „отегчителни“, „досадни“ и „отнемащи време“....

Roborock S6 MaxV – един от най-добрите модели на марката

Roborock предлага ново ниво на интелигентност с един от най-добрите си роботи досега - S6 MaxV. Той е оборудван с две камери за засичане и разпознаване на препятствия; има функция за мокро

На какви екстремни условия могат да устояват някой от популярните IP 68 (ударо и прахоусточиви телефони)

Всички производители на удароустойчиви телефони твърдят, че техните устройства притежават някакво ниво на устойчивост на падане, вода, прах и екстремни метрологични условия. Какво обаче...

Коментари