OnePlus 7 Всичко Ново Което Знаем - Дата на Излизане, Цени и Слухове

Перфектният OnePlus 6T излезе на пазара едва през ноември миналата година, а вече има слухове за появата на смартфона OnePlus 7. Определено ще изминат няколко месеца, докато този проект стане реалност и феновете на серията със сигурност вече имат списък с определени очаквания. Все повече марки създават нискобюджетни телефони с функции на смартфони от висок клас. В момента подробностите около проекта са оскъдни, но ето какви са те.

Кога ще бъде премиерата на OnePlus 7?
За да разберем отговорите на този въпрос, трябва да погледнем в миналото – OnePlus 6 беше представен на света през май 2018 г., докато OnePlus 5 – през юни 2017 г. Компанията производител има навика да избира пролетно-летния сезон, подобно на други смартфони, използващи Андроид.

Премиерата на OnePlus 7 в периода май-юни 2019 г. е почти сигурна. Да, компанията говореше за този продукт още преди появата на OnePlus 6Т, но би била същинска лудост между двете представяния да има само два месеца. Можете ли да си представите колко ядосани ще са потребителите на OnePlus 6Т?

Колко ще струва?
Не е ясно, но нека да погледнем първия продукт – OnePlus 1, който струваше 249 евро. В началото на 2017-та OnePlus 5 и 5Т струваха 510 евро, а OnePlus 6 и 6Т, съответно за 533 и 567 евро. Нарушаването на бариерата от 600 евро ще е голяма крачка за компанията, но това е напълно възможно.

Как ще изглежда?

OnePlus 7 Как ще изглежда снимки

OnePlus 7 Как ще изглежда снимки

В интернет пространството има снимка на прототипа на телефона, от която става ясно, че моделът не разполага със селфи камера. Предполага се, че като при модела на Сяуми – Mi Mix 3, слефи камерата ще се появи като малък плъзгач откъм гърба. Това е един от начините да се осигури цял, чист екран. При други модели от същата година в горната част на екрана има отвор за камерата, което е доста противоречив дизайн. Ако се чудите как ли ще изглежда гърба на телефона, на друга снимка е показан проект, на който камерата е централизирана – също като при моделите Lumia на Nokia. Нищо обаче не е сигурно на този етап.

А дисплеят?
От OnePlus все още не желаят да увеличават резолюцията на своите смартфони над 1080p и очевидно този факт ще остане такъв дори при новия модел. Главната причина за това е, че ако екранът притежава по-висока резолюция, това автоматично ще го извади от графата за нискобюджетни телефони и ще го изстреля с 200 евро и нагоре. За сметка на това, компанията прави подобрения в друга насока.

Мощност
OnePlus не правят компромиси с процесорите и твърдят, че ще са първите, които ще използват Snapdragon 855, макар че първият телефон, който обяви същото, беше Royole FlexPai. Тестовете за скоростта все още са в процес, но се очаква новият Snapdragon да задмине версията 845 на OnePlus 6 и 6Т.

Камера
Засега камерите на OnePlus са доста добри, но не толкова, колкото на смартфоните от висок клас. Дали тази тенденция ще се задържи? Въпросът е по-скоро дали от компанията ще продължат да произвеждат двойни камери или ще преминат на ново ниво и ще заложат на тройна камера. Слуховете твърдят, че OnePlus иска да въведе хибридна камера с десетократно увеличение, ако не в OnePlus 7, то със сигурност в някой от по-късните си модели.

Има ли още нещо, което трябва да знаем за OnePlus 7?

Възможно е този модел да е един от първите през 2019-та година, съвместим с най-новата 5G мрежа. Очаква се първата партида на OnePlus 7 да пропусне подобрението за 5G мрежа, за да запази ниската си цена, докато в следващата или по-следващата партида тази нова технология ще бъде включена. Някои предполагат, че OnePlus ще пуснат 5G мрежа първо на версия 6Т и затова ще е изненада, ако OnePlus 7 излезе с всички тези екстри.

Този и още много модели OnePlus можете да откриете в нашия онлайн магазин тук : https://mobisector.com/telefoni#/oneplus-m15/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=15

Видео представяне OnePlus 7

 

Вижте модели от серията Oneplus 7 онлайн с топ цени в нашия магазин тук :

Oneplus 7T Dual SIM 256GB 8GB Смартфон – Новата модификация на Oneplus сега на топ цени от Mobisector.com

Oneplus 7T Dual SIM 128GB 8GB Смартфон на топ Цени – Oneplus с 128GB модела на добра цена

Oneplus 7T pro Dual SIM 256GB 8GB Смартфон топ Цена – Отново флагман от Oneplus на топ цени онлайн

Oneplus 7T pro Dual SIM 128GB 8GB Смартфон – една от най-добрите цени за модела 7 Pro на пазара

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)