дом Нови технологии Mi Portable Photo Printer - малък и практичен

Mi Portable Photo Printer – малък и практичен

Mi Portable Photo Printer – научете повече за новия продукт на китайския производител Xiaomi.

Отворим ли кутията на Mi Portable Photo Printer можем да видим, че вътре има принтер, 20 листа хартия, захранващ адаптер micro USB. Подобно на други продукти на Xiaomi, джобният фотопринтер Xiaomi е бял и с много изчистен дизайн. Реално това е стилът на продуктите на Xiaomi.

В сравнение с предишния домашен фотопринтер Xiaomi, този нов продукт е по-малък и по-преносим, както и е със същият размер като настоящия смартфон на китайската компания.

От едната страна на джобния фотопринтер Xiaomi има изход за хартия, а от другата – micro USB порт за зареждане, Bluetooth и индикатор на захранването.

Той поддържа режим на мрежова връзка с Bluetooth, не изисква Wi-Fi. В същото време до 3 души е възможно да се свържат едновременно с принтера. С него може да печата по всяко време и навсякъде.

Устройството използва технология за безцветен печат ZINK, която е основната технология в тази категория преносими фотопринтери. Ефектът на печат не е много добър и е малко далеч от нивото на картината на фотопринтера Mijia.

Реално, самата операцията е много лесна, просто се отваря плъзгащия се капак, за да се зареди фотохартията в принтера.

Mi Portable Photo Printer се предлага със съответстваща хартия със собствено лепило, така че снимките, отпечатани от потребителите, могат да бъдат залепени на любимо място или използвани за отпечатване на етикети, за да се улесни идентифицирането на артикулите.

Освен отпечатване на снимки, той поддържа и AR снимки, снимки с глас, както и други страхотни функции.

Гласовите снимки могат да бъдат записани или качени с до 15 секунди аудио, след което се използва приложението Micah, за да се сканират снимките и да се чуе звука. Те са идеални за обяснение в любов или пожелания за рожден ден.

Разбира се, след като джобният фотопринтер на Xiaomi е свързан с приложението, той използва разнообразни функции за редактиране на снимки. Например, има различни рамки, шаблони, множество филтри и др. С една дума – истинско забавление.

Що се отнася до консумативите, фотохартията може да се закупи отделно на листове, както казахме, Xiaomi предоставя 20 листа фотохартия първоначално.

Mi Portable Photo Printer е страхотна джаджа, която впечатлява!

Най-популярни

Хаотична или систематична прахосмукачка робот – Какви са разликите ?

Днес, прахосмукачките роботи намират приложение във все повече домове, кръстосвайки подовете старателно и оставяйки след себе си блясък и чистота. С всяка изминала година,...

Blackview BL5000 – военен клас на издръжливост и завидни спецификации

Най-новият удароустойчив гейминг телефон на Blackview е способен да издържи както на високо натоварване на хардуера и софтуера, така и на екстремни външни условия и то благодарение на изцяло обновения му поликарбонатен дизайн, в комбинация с бързоскоростна 5G мрежа и първокачествено защитно покритие Gorilla Glass.

Cubot Max 3 – Спецификации, Данни и Видео

Матиран гръб с класически, изчистени цветове и ретро дизайн на задните камери - Cubot Max 3 впечатлява с отлични характеристики, подобрен захват, неповторим външен вид и атрактивна цена.

Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи – Xiaomi, ILIFE, iRobot

 Автоматично повдигащ се моп, вибрационно почистване, по-добър дизайн на четката, отличното картографиране, мощен двигател с всмукателна сила от 2,500 Pa, изобилие от персонализации и ненадминати възможности за почистване - запознайте се с новия модел на Xiaomi - Roborock s7.

Коментари