Doogee X95 - Много възможности на достъпна цена

 Тази година, компанията Doogee успя да постигне нещо, което много други компании преди нея не успяха. Световноизвестният китайски производител, на устойчиви телефони, пусна на пазара смартфон с нечувано до сега съотношение качество – цена. Запознайте се с X95 – мобилният телефон, който всеки един от нас може да си позволи, без дори да се замисля. Да, точно така, Doogee X95 е първият по рода си смартфон, който съчетава успешно високо качество, стил, финес, надеждност, производителност, бързина и изумително ниска цена.

Doogee X95 Лицево разпознаване

Doogee X95 Лицево разпознаване

X95 е оборудван с 2GB оперативна памет и 16GB вградена памет. От страни ще намерите двоен слот за карти, с хибридни свойства, което ще Ви позволи да използвате 2 сим карти или 1 сим карта и 1 microSD карта. Doogee X95 се предлага в черно, зелено и синьо. Тялото е пластмасово, със стъклоподобен завършек. Размерът на мобилното устройство е 167 x 77.4 x 8.9 мм, а теглото – само 189 гр.

Под 6.52 инчовият HD+ дисплей, с Gorilla Glass, се крие мощен 1.8 GHz четириядрен Cortex-A53 процесор, 4,350 mAh батерия и android 10.0 операционна система. Всичко това е направено с една цел – бързина и издръжливост. Отпред, X95 е оборудван с 5MP многофункционална камера, докато задната камера предлага 13MP резолюция и е допълнена от 2MP сензор за дълбочина и 2MP телеобектив с двукратно приближаване. Сензорният LCD дисплей е с размер от 6.52 инча и предлага HD+ резолюция със съотношение от 19 : 9, докато здравото Gorilla стъкло, с което е предпазен, ще Ви осигури спокойствие и сигурност.

Мултитъч дисплеят на X95 е изработен по технологията IPS, което гарантира високо качество и надеждност. Диагоналът му е 6.52 инча, което се равнява на 16.56 см. Височината на дисплея е 15.04 см, а ширината – 6.94 см. Броят на пикселите по вертикала и хоризонтала са както следва: 1560 х 720 пиксела, с плътност от 264 пиксела на инч, което позволява за по-добра картина. Цветовата гама е съставена от 16.7 милиона цвята с дълбочина от 24 бита.

Doogee X95 включва едночипова система, която интегрира всички хардуерни компоненти, като памет, софтуер и процесор. Самият процесор на мобилното устройство е ARM Cortex-A53, с четири ядра и разрядност от 64 бита. Наличието на по-голям брой ядра позволява за по-добра производителност, бързина и паралелно изпълнение на функциите. Честотата на процесора е 1300 MHz, докато тази на графичния ускорител е 600 MHz. Оперативната памет се състои от 2GB, с честота от 533 MHz. Капацитетът на вградената памет е 16GB.

Литиево-полимерната батерия на X95 предлага капацитет от 4,350 mAh (милиампер-часа). Изходната мощност на адаптера е 5V / 2A, което позволява за по-бързо зареждане.

Смартфонът е снабден с високотехнологична задна камера, с 5 лещи и CMOS сензор на компанията Sony. Камерата се допълва от LED светкавица. Разделителната способност на снимките е 4160 х 3120 пиксела, което позволява резолюция от 13MP. Разделителната способност на видеото е 1920 х 1080 пиксела, което позволява 2MP резолюция, а скоростта на видеозаписа е 30 кадъра в секунда. Камерата предлага богат асортимент от характеристики и настройки.

Doogee X95 Камера

Doogee X95 Камера

Предната камера също е снабдена със CMOS сензор и предлага разделителна способност на снимката 2560 х 1920 пиксела, което дава резолюция от 5MP. Разделителната способност на видеото е 1280 х 720 пиксела, което позволява резолюция от 0.92MP. Както задната камера, така и предната предлага скорост на видеозаписа от 30 кадъра в секунда. Една от допълнителните функции на предната камера е разпознаването на лицето за отключване.

Doogee X95 представлява един наистина уникален смартфон, който успява да постави под един общ знаменател високо качество, стил, устойчивост, издръжливост, бързина, надеждност, производителност и поразително ниска цена. Мобилното устройство заслужава цялото внимание, което е насочено към него, в момента и с право може да бъде разглеждано като крайъгълен камък на мобилното бъдеще.

Можете да прегледате и закупите смартфона онлайн тук : https://mobisector.com/doogee-x95-dual-sim-16gb-2gb-smartfon

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)