Меню
Кошница

Здраве и красота


Сешоар-Маша Dyson Airwrap Complete Long
Ново
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕCoanda за изглажданеИзсушава, изглажда и скрива хвърчащи краища само с една мултифункционална приставка. Две струи въздух работят едновременно върху суха и права коса, за да изгладят и да усъвършенстват Вашия краен стил, с до 58% по-малко наелектрезиране и хвърчащи краища.Скорост на въздушни..
0.00 лв
Преса за коса Dyson HS07 Corrale Преса за коса Dyson HS07 Corrale
Ново
ОПИСАНИЕГъвкави плочи, които да улавят косата и да я оформят.Намалявайки топлината при повечето преси, може да намали уврежданията по косата, но влошава и оформянето. Чрез увиване на косата около пресата, мангановите плочи на Dyson създават гладък и лъскав вид с по-малко топлина. За 50% по-малко нак..
999.00 лв
Сешоарът Dyson Hair Dryer Supersonic Origin е върховно технологично решение за всеки, който търси перфектна грижа за косата си. Този иновативен продукт комбинира мощен дигитален мотор с напреднала технология за контрол на топлината, предоставяйки ви ненадминато преживяване на сушене и стилизиране на..
879.00 лв
Сешоарът Dyson Supersonic HD07 е иновативно решение за вашата коса, представяйки съвременна технология, която съчетава бързо сушене с максимална грижа за косата ви. Със своите уникални функции и впечатляващи характеристики, този сешоар не просто изсушава косата, а и я подхранва и предпазва от уврежд..
899.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Изберете Corrale HS03 и опознайте бъдещето на стилизирането на косата.Представяме ви Dyson Corrale HS03 - революционна безжична преса за изправяне на коса, създадена, за да ви даде свободата да оформяте косата си по всяко време и навсякъде. Със своите иновативни функции и авангардна технология, Corr..
0.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
В сравнение с качество на филтриране от степен 4 на обикновен пречиствател на вода, BLUES PRO достига фина филтрация от степен 8, което е по-ефективно.Супер потокът от 1200G помага на потребителите да спестят повече време и да направят живота си по-удобен. Модернизирана от помпа с три кухини до..
0.00 лв
Маски KN95 FFP2 5бр. Маски KN95 FFP2 5бр.
В наличност
Комплект медицинска маски KN95 FFP2 - 5бр. Респираторни маски за контрол на инфекции. Спецификация: Маската предлага четирислойна защита за ефективна филтрация на прах, цветен прашец, смог, PM 2.5 (фини прахови частици), микроби, бактерии. Снабдена е с регулируема метална пластина за носа, което ..
25.00 лв
Маска KN95 FFP2 Маска KN95 FFP2
В наличност
Медицинска маска KN95 Респираторна маска за контрол на инфекции. Спецификация: Маската предлага четирислойна защита за ефективна филтрация на прах, цветен прашец, смог, PM 2.5 (фини прахови частици), микроби, бактерии. Снабдена е с регулируема метална пластина за носа, което осигурява добро прилеп..
6.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)