КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон ( напр. - 0888123123)* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
Изчерпан XIAOMI Mi Robot Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

XIAOMI Mi Robot Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

Гаранция 2 години

  • 559.00лв

Цена с ДДС

Купи на кредит с 0% Лихва за 3 или 6 месеца!

 

БНП Париба Лични финанси - условия за безлихвен кредит

 

АксесоариXIAOMI Mi Robot Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот от категория прахосмукачки роботи Xiaomi


SLAM алгоритъм

Въз основа на точната информация за разстоянието, получена от сензора за измерване, прахосмукачката Xiaomi Mi Robot използва своя внушителен алгоритъм за едновременно локализиране и картографиране (SLAM), за да очертае оптималния път zа почистване  на помещението, както и опасности които да избягва като стълби и възможност за пропадане. Данни за изминатото разстояние и акселерометър, които могат да се използват за създаване на виртуална картата на помещенията в реално време, така че да се осигури най-оптимален маршрут за почистване.

Система за висока чувствителност и прецизен сензор

Лазерният сензор за разстояние на прахосмукачката робот Xiaomi сканира обкръжението на робота до 1800 пъти в секунда, като изобразява 360-градусова картина на интериора на вашия дом. Той се комбинира с 12 вида други сензори като ултразвуков радарен датчик, сензор за скали, жироскоп и акселерометър във всякакви домашни условия. Височината на работа е едва 9,6 см като по този начин той може лесно да влиза и да се промушва навсякъде във под маси, столове, дивани и др. Същевременно се запазва и елегантната визия на робота.

1800Pa Мощност на засмукване

Шаоми робота за почистване използва мощен мотор NIDEC, който е сравнително безшумен и има възможност за засмукване до 1800Pa. Главната четка автоматично регулира височината си, за да създаде плътно уплътнение с пода за цялостно събиране на мръсотия върху неравни повърхности. 

5200mAh батерия с голям капацитет

Прахосмукачката Xiaomi Robot е с литиево-йонна батерия 5200mAh (14,4V / 74,88Wh), която осигурява време за почистване от около два часа, след което уредът ще се върне автоматично в зареждащата си станция, за да се презареди. Системата запомня последното си местоположение, така че дори ако батерията се изчерпа преди да е свършил задачата си, уредът ще се презареди и ще се върне на същото място, за да започне отново почистването.

APP дистанционно управление

Освен това роботът се синхронизира с мобилното приложение APP Mijia, което ви позволява да включите и дистанционно да управлявате прахосмукачката. Можете да проверявате състоянието и почистването в реално време както и да разгледате получите виртуална карта  на почистените места. Освен това винаги можете да организирате режимите на почистване и да зададете автоматични графици.

Три процесора

Три отделни процесора симулират естественото почистване, което един човек би направил и си сътрудничат за да изчислят и начертаят най-добрите маршрути за почистване на определената стая / помещение. Така роботът е максимално ефективен и успява да почисти възможно най-добре. Роботът ще започва почистването с режим на почистване на ръбовете и режим на почистване на зигзаг.

Автоматична функция за саморегулиране

Прахосмукачката робот Xiaomi Mi Robot ще се върне към зарядното устройство и автоматично ще се зареди след приключване на почистването. Когато мощността е по-малка от 20%, тя ще се презареди до 80% и ще продължи с недовършената работа.

10 мм почистване на ръбовете

С помощта на сензора за стена роботът се държи на разстояние от 10 мм от стените и ефективно почиства ръбовете със страничната си четка. Това запазва външния вид на устройството и не уврежда вашия дом и стени.

Умен и елегантен

Със своя бял и изчистен външен вид, роботът е изработен от висококачествен ABS материал с IMR обработка, устойчив на износване и анти-корозия.

Гаранция: 24 месеца  • Производител: Xiaomi
  • Модел: Xiaomi Прахосмукачка робот
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

    Етикети: xiaomi mi robot, Vacuum Cleaner, Xiaomi, Прахосмукачка робот, xiaomi 1