Роботи за почистване на прозорци Cecotec Conga

Роботи за почистване на прозорци Cecotec Conga


Покажи:
Подреди по:

Cecotec Conga WinDroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци

ОПИСАНИЕConga WinDroid Excellence 970 е перфектният робот за почистване на прозорци с рамки и без ра..

499.00лв