Меню
Кошница

Прахосмукачки робот

С прахосмукачките роботи почистването вече няма да бъде в списъка с досадни и неприятни задължения. Те са напълно автоматизирани, мощни, издръжливи, почистват всякакви подови настилки и са незаменим помощник. Прахосмукачките роботи успяват да достигнат дори труднодостъпните места в дома ви и осигуряват максимална почистваща ефективност благодарение на мощното всмукване. 
Xiaomi Roborock E5 Робот прахосмукачка Xiaomi Roborock E5 Робот прахосмукачка
Ново
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕРобот прахосмукачка Xiaomi Roborock E5Прахосмукачката-робот Xiaomi Roborock E5 е идеална за поддържане на вашия дом свеж и чист, без да губите време! Просто оставете Xiaomi Roborock E5 да свърши работата и използвайте ценното си време за по-фините неща в живота. Тази интелигентна прахосмукач..
0.00 лв
COMBO- XIAOMI HUTT DDC5 + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ COMBO- XIAOMI HUTT DDC5 + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
Ново 0% за 6м. -8 %
В наличност
Информация Roidmi EVE Plus от Xiaomi е високотехнологична роботизирана прахосмукачка, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, максимална производителност и богат набор от функции. Прахосмукачката позволява множество почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване и може да бъде контролирана..
999.00 лв 1,088.00 лв
Tineco Floor One S5 Extreme Вертикална прахосмукачка Tineco Floor One S5 Extreme Вертикална прахосмукачка
0% за 6м.
Най-бързият начин за почистване на твърди подове.Tineco S5 Extreme - 3 в 1 Smart Floor Washer мие, прахосмука и се почиства едновременно за дълбоко почистване на твърди подове.Clean Smarter Tехнологиятa iLoop Smart Sensor автоматично открива бъркотията, така че засмукването, скоростта на ролката и ..
949.00 лв
Tineco Pure One S12 Tango Вертикална Прахосмукачка Tineco Pure One S12 Tango Вертикална Прахосмукачка
0% за 6м.
Pure One S12 Tango е продукт на иновативен дизайн и висококачествен инженеринг. Тази мощна, тиха и многофункционална прахосмукачка ще изведе вашето почистване на чисто ново ниво. Самонастройваща се мощност на засмукване с iLoop интелигентен сензор за прах.Благодарение на революционната технология з..
1,059.00 лв
Dreame L20 Ultra Прахосмукачка Робот Dreame L20 Ultra Прахосмукачка Робот
0% за 6м. -6 %
Dreame L20 Ultra е напълно автоматизирана роботизирана прахосмукачка, която може да ви предложи невероятно удобство и ефективност при почистването на вашия дом. Тя е идеална за заетите хора, които ценят чистотата в дома си, без да отделят много време и усилия за почистване. Със своите напреднали те..
2,399.00 лв 2,549.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Прахосмукачката H12 Core е не само лесна за използване, но и за съхранение. В комплекта ще намерите специална докинг станция, която не само ще ви позволи да зареждате и съхранявате устройството, но и предлага място за предназначените за него аксесоари.H12 Core е лесен за управление, така че можете д..
0.00 лв
MAGNUM ONE Прахосмукачка робот със сухо и мокро почистване MAGNUM ONE Прахосмукачка робот със сухо и мокро почистване
0% за 6м.
ОПИСАНИЕРоботът прахосмукачка MAGNUM ONE e наследник на доказалия се на пазара модел MAGNUM. Този робот предлага различни функции, както и сухо и мокро почистване. MAGNUM ONE за разлика от предшественика си разполага с още по-усъвършенствано мобилно приложение, специално разработено за модела на бъл..
499.00 лв
Midea M6 Прахосмукачка робот Midea M6 Прахосмукачка робот
0% за 6м.
Интелигентно, ефективно, персонализирано почистване.Midea M6 е прахосмукачка-робот, която безпроблемно съчетава усъвършенствана технология с удобни за потребителя функции, за да предефинира почистването на дома. С иновативната си навигационна система LiDAR роботът без усилие се адаптира към различни..
369.00 лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕ   Партньорът на Xiaomi по екологичната верига Roborock представи прахосмукачката-робот Roborock G20 с четиризоново почистване с двойна вибрация. Новият самопочистващ се робот Roborock разполага със засмукване от 6000 Pa за почистване от най-високо ниво. Предлага се в два варианта ..
0.00 лв