XIAOMI DREAME XR - високоефикасната безжична прахосмукачка от следващо поколение

Новини,

XIAOMI DREAME XR - високоефикасната безжична прахосмукачка от следващо поколение

XIAOMI DREAME XR

Xiaomi е един от най-процъфтяващите производители на високотехнологични продукти в момента. Популярната китайска компания е добре известна със своите смартфони, стилните си таблети и продуктивните си фитнес гривни. Това, което е по-малко известно обаче, е че корпорацията специализира и в производството на високоефективни прахосмукачки. Един от най-сполучливи продукти, в тази категория, е новият модел Dreame XR.

Xiaomi Dreame XR е високоефикасна безжична прахосмукачка от следващо поколение. Най-новият модел на Xiaomi е снабден с HEPA филтрация от клас H12, което позволява ефикасно филтриране на финия прах до 99%. Прахосмукачката предлага стилен 6-слоен интегриран дизайн, оборудван с новия композитен памук Gedebao за намаляване на шума, както и нов Dreame V10 удължителен маркуч, който е идеален за почистване на тесни и извити участъци. Dreame XR е идеална за почистване както на цепнатините на диваните, така и за премахване на акари.

Важно е да споменем, че освен безжична Dreame XR идва и без торба. Прахосмукачката е идеална за всеки дом и за всяка повърхност, било то паркет, теракот или килим. От Xiaomi са се погрижили за всичко, до най-малкия детайл. Капацитетът на двигателя е увеличен с 40%, което дава смукателна сила от 22000 Pa и мощност от 450 W. Всичко това допринася за невероятни резултати, които биха изумили дори и най-взискателните домакини.

В допълнение, най-новата прахосмукачка на компанията Xiaomi предлага ефективен Space 3.0 турбо двигател за пестене на електроенергията, вградена стойка за зареждане, както и мощна батерия, с капацитет от 3500 mAh. Едно пълно зареждане позволява работно време до 10 минути в максимален режим, до 28 минути в среден режим и до 60 минути в стандартен режим.

Xiaomi Dreame XR е първокласна, високотехнологична прахосмукачка, която съчетава в себе си стилен дизайн, надеждност и максимална производителност. Превърнете дома си в чисто и уютно място с помощта на новата Dreame XR.