Новият Roborock S5 Max - Ревю, информация и Видео

Новини,

Новият Roborock S5 Max

Roborock S5 Max - новини, цени и ревю

Roborock разкри нова и подобрена версия на своята прахосмукачка от висок клас, за която компанията твърди, че има подобрена способност за почистване и е създадена, за да осигури безпроблемно, автоматизирано почистване.

Новият Roborock S5 Max, полага основите на вече отличния Roborock S5 и добавя електрически резервоар за вода, който позволява подобрени възможности за персонализиране на водния поток и по-голям резервоар. Това означава, че S5 Max вече ще може да се справи с по-голяма площ и може да измие до 600  кв.м.

Roborock S5 Max също наследява интелигентността на Roborock и като така производителя гарантира, че получавате отново един чудесен модел, който работи добре. Също така новия робот има и допълнителни възможности с които да забраните зони или да не се качва на килимите (за да не ги намокри когато работи с функцията за МОП), като това гарантира безпроблемната му работа. Можете също да задавате виртуални зони, като например да му забранявате да работи на определени места или да влиза в определени стаи.  Изгледайте клипчето за да разберете какви са новостите и актуалните неща при новия модел.
Очаквайте скоро !