Нови идеи за твоя дом от Mobisector и TBI

Новини,

Нямаш време да пестиш? Вземи още днес своето любимо устройство от онлайн магазина на Mobisector с 10% отстъпка за период от 12 месеца. Така не само ще получиш най-доброто, но и ще платиш за него по-ниска цена. Побързай! Промоцията е валидна от 09.04.21 до 09.06.21.

За два месеца могат да се случат много неща. Ако счупиш или повредиш телефона си, нужно е да го подмениш с нов. Пробвай с удароустойчивите модели на Doogee, Oukitel или Ulefone – в ядрото си те са като най-желаните фалгмански телефони, докато покритието им е преминало през множество тестове за издръжливост. С отстъпка от TBI всеки смартфон може да бъде в ръцете ти за нула време.

Ако някой твой близък има рожден ден, сватба или просто е намерил работата на мечтите си, то обезателно трябва да му подариш нещо полезно и запомнящо се. Защо не някой от страхотните фотоапарати на Fujifilm, с който близките ти да отбележат най-паметните събития в живота си? А може би електрически скутер или колело, с които без усилие да стигнат бързо до всяка точка на града?

Пренасяте се в нов дом? А помислихте ли кой ще се грижи за домакинството? Mobisector предлага най-добрият набор от прахосмукачки роботи от най-големите производители на пазара – Xiaomi, ILife, iRobot и още много други. Модели има за всеки джоб и всяка нужда – вакуумиращи, миещи, самопочистващи се. С ексклузивното предложение на TBI Bank и Mobisector имате реалната възможност да се докоснете до най-усъвършенстваният, най-новият и най-атрактивният модел на сайта, както и да обзаведете дома си с вещи от първа необходимост – телевизор, фурна и разнообразни кухненски уреди.