Doogee S96 Pro - какво важно не знаете за този модел

Новини,

Doogee S96 Pro - какво важно не знаете за този модел

Първият в света брониран смартфон с устройство за нощно виждане и термален прибор – това е единственият по рода си S96 Pro. Инфрачервеното нощно виждане съчетава инфрачервена светлина от спектърен диапазон 700-1000nm (точно под видимия спектър на човешкото око). Изображението е монохромно, като разделителната способност е видимо по-висока, в сравнение с други технологии за нощно виждане. Едно от ключовите предимства на това устройство е, че не само можете да откривате обекти в абсолютен мрак, но и да ги разпознавате.

Самата камера, която е проектирана с устройството за нощно виждане, е Sony IMX350, 20MP с ултрачувствителен сензор. Основната камера е 48MP, с 3D HDR технология за невиждано висока резолюция, която прави снимките четири пъти по-качествени, отколкото при обикновените камери, независимо от условията на заобикалящата Ви среда. Останалите две задни камери са 8MP за 130-градусови панорамни снимки и 2MP за макроизображения, като може да улавя обекти в близост до 4 см. Селфи камерата е 16MP.

Дизайнът е привлекателен, перфектната комбинация на поликарбонатнта, релефна обвивка с алуминиева рамка и защитно стъкло. S96Pro е от телефоните с 360-градусова протекция, която не позволява на вода да проникне в портовете или високоговорителите. Ще го намерите на пазара в три разкошни разцветки – огнено оранжево, тревисто зелено и минерално черно.

S96Pro е задвижван чрез процесор Helio G90 – най-мощният и най-интелигентният, способен да се справя с множество задачи едновременно, 60% по-бързо от своите предшественици. Всяко от осемте ядра е по 2.0GHz. С 128GB основна памет и 8GB оперативна няма да срещнете засечка или да познаете що е то скука.

Да не забравяме, че S96Pro си остава брониран телефон – той е преминал през множество военни тестове за падане от 1,8 м. височина, за устойчивост на прах, водни пръски и издръжливост под 1,5 м. вода за половин час. Смартфонът работи с Андроид 10 и има възможност за бързо зареждане. Батерията му е 6350mAh и получава данни за местоположението Ви от четири сателитни навигационни системи.

Видео ревю на модела :