Cecotec Conga WinDroid 980 Connected - Робот за прозорци - мнения и ревю

Новини,

Чудите ли се как изглежда професионално почистен прозорец? С петфазното почистване на интелигентния, бърз и продуктивен Conga WinDroid 980 ще получавате отлични резултати с всяко използване; повече светлина и простор, дори повече свободно време за Вас.

Тайната на Conga WinDroid 980 се крие в трите му най-съществени характеристики. Първо, роботът за почистване на прозорци има идеалната форма за задачата – квадратен дизайн, който му позволява да стига всеки ъгъл и ръб без грешка. За ориентир той ползва своята вградена навигация iTech WinSquare, която не само му помага да изчисли правилния маршрут, но също така притежава алгоритъм против падане. Вендузата и връвта в комплекта са за допълнителна сигурност, особено при почистване на външната страна.

Второ, Conga WinDroid 980 почиства в пет последователни стъпки – той има специален, микрофибърен моп, който се навлажнява със специална течност, също включена в комплекта. Щом повърхността на прозореца се навлажни, той започва да търка, изстисква, почиства и изсушава. Крайният резултат – полирани, блестящи прозорци. Под подходящия ъгъл дори ще забравите, че са там.

Трето, роботът за почистване на прозорци има пет режима на работа, които определят по какъв начин се движи – на зигзаг (вертикално и хоризонтално), в кръг, автоматично или около определено място. Всички това може да настроите както през приложението за телефон, така и през дистанционното. Сред опциите ще намерите и едни от най-полезните функции – вибриращата глава на мопа, благодарение на която не остава и петънце, както и ExtraPower Suction, която удвоява мощността на всмукване за максимална безопасност на робота.

Роботът е подходящ не само за прозорци, но и за плочки, включително тези в банята и кухнята. С опцията SaveTime можете да го настроите да изпълни програмата си два пъти по-бързо, а с AutoStop роботът ще Ви предупреди кога възнамерява да приключи, за да го вземете. Не скачайте веднага, след като чуете алармения сигнал – вакуумът на Conga WinDroid 980 ще продължи да работи още известно време, дори захранването му спре внезапно.