КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Mamibot iGLASSBOT W120-T Робот за почистване на прозорци

Mamibot iGLASSBOT W120-T Робот за почистване на прозорци

 • Доставка: 4-7 Дни
 • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

 • 547.00лв

Цена с ДДС

Опции

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 50.67 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Роботът за почистване на прозорци Mamibot iGLASSBOT W120-T е особено модерен и ефективен. Той не само почиства рамкирани или без рамки прозорци, но и други стъклени или облицовани с плочки повърхности (например стъклени врати, стени с плочки). Можете да управлявате удобно робота за почистване на стъкло с помощта на смартфон-приложение. Особено умен: Роботът на прозореца може независимо да изчисли най-бързия и ефикасен път за почистване, благодарение на изкуствения интелект! С предпазно въже и аварийна батерия работата на робота на прозореца е особено безопасна!

Забележка: Mamibot iGLASSBOT работи само при работа на мрежата, което означава, че се нуждае от захранващия кабел по време на процеса на почистване. Не работи безжично.

Роботът за почистване на прозорци може да се управлява върху стъклени повърхности с рамки и без рамки. На повърхности без рамки роботът разпознава края на повърхността със своите вградени сензори, така че да не пада.
Минимален размер на прозореца: 1 x 1 m
Максимален размер на прозореца: 4 x 4 m
Моля, не използвайте робота за почистване на стъкло отгоре (например в оранжерии).

Mamibot iGLASSBOT може да се използва на различни видове повърхности: Може например да се използва за почистване на прозорци, стъклени врати или стъклени маси. Роботът за почистване на стъкло е подходящ дори за гладки повърхности под / стена.
Не е нужно да вземате предвид дебелината на стъклото с iGLASSBOT W120-T. Това е така, защото е подходящ и за прозорци с многопластов стъклопакет.
Роботът за почистване на прозорци използва голяма и висококачествена кърпа за почистване. Можете да го поставите в пералнята и следователно да го използвате повторно за дълго време.
Моля, имайте предвид, че този робот за прозореци работи само при работа в мрежа. Това означава, че iGLASSBOT W120-T трябва да бъде свързан към захранващия кабел и по време на почистването. Не работи безжично!

Дистанционното управление е включено в обхвата на доставката, така че да можете лесно да управлявате робота на прозореца. Освен това можете да контролирате Mamibot iGLASSBOT W120-T с приложение за смартфон. Приложението е достъпно за изтегляне (безплатно) за iOS и Android. С тези две опции управлението на робота за почистване на стъкла е особено удобно и лесно.
Роботът за почистване на прозорци е оборудван с изкуствен интелект (AI). Тази технология позволява на Mamibot iGLASSBOT да изчисли целия размер на прозореца и да може да избере най-ефективния път за почистване. Ето защо роботът е особено бърз: за почистване на един квадратен метър са необходими само 2,5 минути.
Mamibot iGLASSBOT W120-T е оборудван с аварийна батерия, така че да не падне в случай на прекъсване на електричеството. Тази аварийна батерия трябва да бъде заредена преди употреба. Той държи робота върху стъклото за около 20 минути в случай на спешност. Безопасното въже особено гарантира безопасна работа на по-високи етажи.

Технически подробности:
Производител: Mamibot
Описание на модела: Mamibot iGLASSBOT W120-T - демонстрационен модел
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (приблизително): 25,0 x 25,0 x 10,0 cm
Тегло (приблизително): 1,4 кг
Програмиране / контрол на приложението: Да
Дистанционно управление: Не е включено
Настройки за почистване: N, Z, Hybrid, Automatic
Навигация: Изкуствен интелект (AI)
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): работа на мрежа | 20 мин. (Аварийна батерия)
Тип акумулаторна батерия: не е посочена
Обем (приблизително): 65 dB

Съдържание в кутията:

Mamibot iGLASSBOT W120-T

1 Захранване
1 Захранващ кабел
1 Удължителен кабел
1 кърпа
1 предпазно въже
1 Дистанционно управление
1 Ръководство за употреба (немски, английски, френски, италиански, испански)

Гаранция: 2 години


 • Производител: Mamibot
 • Модел: Mamibot iGLASSBOT W120-T
 • Напишете мнение

      Лошa           Добрa

  Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.