КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци

Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци

 • Доставка: 4-7 Дни
 • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

 • 449.00лв

Цена с ДДС

Опции

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 41.59 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Mamibot iGLASSBOT W110-T почиства стъклени повърхности, като прозорци, маси или стени с плочки. Той използва изкуствен интелект, за да избере най-ефективния път за почистване. IGLASSBOT W110-T се управлява удобно с дистанционно управление или приложение за смартфон. Само със 65 dB роботът за почистване на стъкло е много тих. За безопасна работа, Mamibot iGLASSBOT е оборудван с предпазно въже и аварийна батерия.
Забележка: Този робот работи само при работа в мрежата, което означава, че се нуждае от захранващия кабел по време на процеса на почистване. Не работи безжично.

Роботът за почистване на прозорци от Mamibot е подходящ за работа върху стъклени повърхности с рамки. Моля, имайте предвид следните измерения:
Минимален размер на прозореца: 1 x 1 m
Максимален размер на прозореца: 4 x 4 m
Роботът за почистване на стъкло не трябва да се експлоатира отгоре (например в оранжерии).
Mamibot iGLASSBOT не може да се използва само върху прозорци: Подходящ е и за почистване на други стъклени повърхности, като например стъклени врати или стъклени маси. Роботът за почистване на стъкло е подходящ и за гладки повърхности под / стена.
Дебелината на стъклото не е от значение за iGLASSBOT W110-T. Поради тази причина може да се работи и върху прозорци с многопластов стъклопакет.
Роботът за почистване на прозорци използва две висококачествени кърпи за почистване. Те могат да се поставят в пералнята и следователно да се използват за дълго време.
Моля, имайте предвид, че този робот за прозореца работи само при работа в мрежа. Това означава, че iGLASSBOT W110-T трябва да бъде свързан към захранващия кабел и по време на почистването. Не работи безжично!

Дистанционното управление е включено в доставката, така че роботът за почистване на прозореци да може да се контролира лесно. Освен това Mamibot iGLASSBOT W110-T може да се управлява с приложение за смартфон, което е достъпно за изтегляне безплатно. По този начин управлението на робота за почистване  е особено лесно и удобно.
Роботът за почистване на прозорци е оборудван с изкуствен интелект (AI). С тази технология Mamibot iGLASSBOT изчислява целия размер на прозореца, за да може да планира най-ефективния път за почистване. Следователно роботът е особено бърз, тъй като за почистване на един квадратен метър са му необходими само 2,5 минути.
Mamibot iGLASSBOT W110-T е оборудван с аварийна батерия, така че да не се спуска през прозореца в случай на прекъсване на електричеството. Тази батерия трябва да се зарежда преди всяко използване и задържа робота върху стъклото за около 20 минути в случай на спешност. Предпазното въже гарантира безопасна работа на по-високи етажи.

Технически подробности:
Производител: Mamibot
Описание на модела: Mamibot iGLASSBOT W110-T
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с рамка
Размери (приблизително): 28,0 x 14,0 x 12,0 cm
Тегло (приблизително): 0,9 кг
Програмиране / контрол на приложението: Да
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: N, Z, Hybrid, Automatic
Навигация: Изкуствен интелект (AI)
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): работа на мрежа | 20 мин. (Аварийна батерия)
Тип акумулаторна батерия: Не е посочено
Обем (приблизително): 65 dB

Съдържание в кутията:

Mamibot iGLASSBOT W110-T

1 Захранване
1 Захранващ кабел
1 Удължителен кабел
2 кърпа
1 предпазно въже
1 Ръководство за употреба (немски, английски, френски, италиански, испански)

Гаранция: 2 години


 • Производител: Mamibot
 • Модел: Mamibot iGLASSBOT W110-T
 • Напишете мнение

      Лошa           Добрa

  Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.