-10%

ILIFE A7 Прахосмукачка робот

  • Модел: Ilife A7
  • Наличност: В наличност
Промоцията е валидна още:
  • 519.00лв
  • 469.00лв
ПРОМО:0.83% на месец за 24 месечна схема!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.43 лв. на месец

Управлявана от мобилно приложение и лесена за употреба, A7 изпълнява безшумно засмукване и решава сложни задачи с усъвършенствана система за почистване CyclonePowerпри. Сензорите осигуряват и интелигентна защита против блокиране, която помага на A7 да избегне пречките и стесненията между мебелите. Роботът е покрит с износоустойчив гланцов черен лак, който защитава прахосмукачката от надрасквания

Система за почистване Cyconepower. Ротационни плаващи четки
A7 ще почисти дома ви изцяло, само с един цикъл, благодарение на системата GEN 3 cyclonepower. Тройни еластични четки със 170 оборота в минута изпълняват работата си с абсолютна точност. Благодарение на диапазона на въртене от 5 см, плаващата четка може да се адаптира към различни височини на пода, което осигурява постоянен контакт с повърхността й, за още по-ефективно почистване и дълбоко почистване на килима и други повърхности.

Мощна абсорбция
Използвайки принципите на аеродинамиката, напълно затвореният канал намалява силата на съпротивление и допринася за по-силна абсорбция.

Интелигентна система за планирано почистване
Планираната система за пречистване Gen 2 извършва точно зониране на маршрута преди началото на почистването. Системата също регулира и коригира маршрута в реално време, за да постигне максимален резултат.

Две нива на засмукване
Обикновено прахосмукачка за роботи в нормален режим, A7 може лесно да се превключи в режим Max за по-сериозно замърсени зони.

Индивидуален график на почистване
Голям избор от режими ви позволява да зададете почистване по всяко време на деня, като роботът започва почистване автоматично в зададения час.

Размер: 330 * 320 * 76 mm 
Нетно тегло: 2.5 кг 
Цвят: сив, черен
Обем на контейнера: 0.6 л

Режим на зареждане: автоматичен; ръчен 
Режим на почистване: автоматичен, линия, периферия, петно, MAX 
Време за зареждане: капацитет на батерията: 2600mAh 
Тип бутони: механични
Способността да се преодолеят пречките: ≤12 
Приложим на подови покритя: плочки, паркет, мокет 
мощност: 100-240 W 50/60 Hz 22 
Работно напрежение: 14.4-14.8V

Напишете мнение

    Лошa           Добрa

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

https://www.youtube.com/watch?v=w_6C_zHQwqc