КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
1-2 Дни iRobot Roomba e6 Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

iRobot Roomba e6 Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

 • Доставка: 1-2 Дни
 • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

 • 949.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 87.91 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

I robot Roomba e6 Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

Информация за модела :

ROOMBA E6 е новата, подобрена версия на своя предшественик – Е5. Сега роботът притежава в допълнение две виртуални стени, естетичен дизайн и екстра филтър за прах, който задържа до 99% от алергените и праха. Свързва се с интернет, има безжичен контрол, почиства по график и издържа 90 мин. на работа.

 

ROOMBA E6 се управлява както през приложението за телефон, така и чрез физическите си бутони – те са три и отговарят за прибирането в док станцията, почистване на определено място (Spot clean) и стандартно почистване. Роботът разполага с три четки – две основни, разположени между колелата за придвижване. Те се въртят в противоположни посоки и са изработени от различна материя, с различни грайфери, които осигуряват по-висока прецизност на почистване. Третата четка е странична, с издължени влакна, разположена под ъгъл от 27 градуса за почистване по протежението на стените и около мебелите. 

Бариерата за виртуална стена е двойна и работи на два режима – първият се нарича „ореол“ и блокира работата на ROOMBA E6 в радиус от 1,2 м, което го прави подходящ за купичката и леглото на домашния любимец. Вторият се нарича „линеарен“ и блокира робота на три метра разстояние – този режим е създаден специално за антрето и коридора. 

Мощността на засмукване е пет пъти по-силна, а функцията на почистване е тристепенна. ROOMBA E6 се справя еднакво добре с почистването на ламинат, теракот, тънки и среднодебели килими, изсмуквайки от вътрешността им наслагвания на мръсотия и косми. Навигацията е интелигентна, способна да взима 60 решения в секунда, за да се адаптира към дома Ви, да предпази робота от падане и да го освободи от заплитане. 

Стартирането на ROOMBA E6 отнема по-малко от пет минути. Можете да го включите в захранването, преди да го пуснете, но можете и да го стартирате веднага, след като го разопаковате, тъй като роботът идва с наполовина заредена батерия. Контейнерът за прах може да се мие с вода.


Премиум тристепенната почистваща система AeroForce с двете четки за различни повърхности събират по-големи частици мръсотия в сравнение с предишните. Благодарение на интелигетната навигация iAdapt и управление през мобилното приложение iRobot HOME, можете да се насладите на чисти подови настилки всеки ден.

Технически данни

Почиства площ до 100 кв.м с едно зареждане
Литиево-йонна батерия 1800 mAh
Зареждане – до 2 ч
Енергийна консумация при зареждане - макс. 33 W
Енергийна консумация Stand-By режим - макс. 2 W
Размери (мм) 340 x 90
Тегло – 3,6 кг
Ниво на шум < 58 dB

Основни предимства на e6

 • Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см)
 • Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt
 • Премиум тристепенна почистваща система AeroForce
 • Функция „Програмиране на почистването“
 • Акустично разпознаване на отпадъци
 • Миещ се контейнер
 • Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими
 • Мобилно приложение iRobot Home
 • AeroForce® Високо Ефективен Филтър
 • индикатор за пълен контейнер
 • Сензори срещу падане от стълби
 • Литиево-йонна батерия
 • Зарядна станция с вграден адаптер
 • Удобна дръжка за транспортиране
 • Кратко представяне


  Премиум тристепенната почистваща система AeroForce с двете четки за различни повърхности събират по-големи частици мръсотия в сравнение с предишните. Благодарение на интелигетната навигация iAdapt и управление през мобилното приложение iRobot HOME, можете да се насладите на чисти подови настилки всеки ден.

  Основни предимства на e6

  • Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см)
  • Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt
  • Премиум тристепенна почистваща система AeroForce
  • Функция „Програмиране на почистването“
  • Акустично разпознаване на отпадъци
  • Миещ се контейнер
  • Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими
  • Мобилно приложение iRobot Home
  • AeroForce® Високо Ефективен Филтър
  • индикатор за пълен контейнер
  • Сензори срещу падане от стълби
  • Литиево-йонна батерия
  • Зарядна станция с вграден адаптер
  • Удобна дръжка за транспортиране

  За iRobot

  Компанията iRobot е създадена през 1990 г. от Колин Ангъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс. Заедно решили да приложат на практика резултатите от изследванията си по роботика и да ги пренесат от академичните среди в реалния сват. Днес повече от 20 млн. домакинства по целия свят използват роботите на iRobot. iRobot е лидер в роботизираните технологични решения както за дома, така и за индустриални цели. Компанията печели по-голямата част от световни състезания в сферата на роботиката и е сред топ компаниите, създаващи роботи за NASA.

  Основни функции на
  iRobot Roomba e6

  Навигация iAdapt

  iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на нея роботът маневрира и почиства без забележки около мебели, както и покрай стени и ъгли.

  Smart технология с мобилно приложение iRobot HOME

  С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba e6 дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.

  Функции:

  Отложен старт

  Отложеният старт може да се зададе в ден и час по ваша преценка.

  Почистване

  Натиснете бутона "CLEAN", за да стартирате робота по всяко време.

  Открий робота

  За да откриете робота, ако се заблуди.

  Информация:

  Поддръжка на робота

  Приложението ви сигнализира когато трябва да изпразните контейнера, да почистите екстрактори или други части на робота. В секция поддръжка можете да изгледате видеа за това как да поддържате робота си.

  Помощ

  В тази секция можете да намерите отговори на често задавани въпроси, видеа с инструкции, контакти на технически съпорт или насоки как бързо да разучите робота чрез инструкции за употреба.

  История

  Приложението пази информация за всеки един от почистващите цикли.

  Ниво на заряд на батерията

  Можете да проверите нивото на заряд на батерията.

  Тристепенна почистваща система AeroForce

  iRobot Roomba e6 е оборудвана c иновативната тристепенна почистваща система AeroForce, която увеличава ефективността на робота с до 50%. Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора и така увеличава всмукателната сила на робота.

  1. Странична въртяща се четка

  Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места.

  2. Две четки за различни повърхности

  Система от две четки за различни повърхности, изградени от здрави гумени нишки, захващат прах и отпадъци от всички видове подови настилки. Създадени са така, че отпадъците да не залепват по тях, което почти елиминира необходимостта от поддръжка.

  3. Голяма всмукателна сила

  Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора. Така, в комбинация с новия мотор, увеличава до пет пъти всмукателната сила на робота, спрямо предходните серии. Филтрирането се осигурява от AeroForce® Високо Ефективен Филтър.

  Сензори срещу падане от стълби

  Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

  Програма SPOT

  С активиране на режим SPOT роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м. Така събирате разсипана захар в кухнята например.

  Броня с омекотен допир

  Благодарение на бронята с омекотен допир Roomba e6 е внимателна към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла и зад завеси и пердета.

  Функция „Виртуална стена“/HALO

  Пространството, в което Roomba почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до електрически и компютърни кабели и до чупливи предмети. Функцията Halo създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Много подходяща за домакинства с домашни любимци – не позволява робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, като по този начин не ги бута и разсипва съдържанието им.

  Зарядна станция с вграден адаптер

  Зарядната станция служи за зареждане на батерията на робота. Роботът напуска зарядната станция, когато натиснете бутона CLEAN. Roomba се връща обратно на зарядната станция сам, когато приключи почистването, за да се зареди за следващия почистващ цикъл.

  Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

  iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

  Миещ се контейнер

  Roomba e6 разполага и с контейнер с голям капацитет AeroForce, който с помощта на AeroForce® Високо Ефективен Филтър улавя и най-фините прахови частици. Новият контейнер може да се мие с вода за по-лесна поддръжка.

  Акустично разпознаване на боклук

  Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect , която, с помощта на акустични сензори, открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

  Функция "Програмиране на почистването"

  Благодарение на функция за програмиране на почистването можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

  Станция за самозареждане1бр. Станция за самозареждане

  Виртуална стена с два режима на работа2бр. Виртуална стена с два режима на работа

  Резервен AeroForce® филтър3бр. Резервен AeroForce® филтър

  Батерия Li-Ion1бр. Батерия Li-Ion

  Roomba e61бр. Roomba e6

   

  Гаранция: 24 месеца

  Производител: I Robot


 • Производител: I Robot
 • Модел: Roomba e6
 • Напишете мнение

      Лошa           Добрa

  Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.