КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
iRobot Braava 390 Turbo Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

iRobot Braava 390 Turbo Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

 • Доставка: В наличност
 • Остават : 10

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

 • 599.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 55.49 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър ФайненсингТя е съвсем тиха и не безпокои никой докато върши своята работа. Тя е робот, контролиран от технология, разработена за NASA, оборудвана с четири микрофибърни подложки, PRO-CLEAN система и технология за бързо презареждане.

Технически данни

Батерия – Ni-MH 2000 mAh
Капацитет на батерията при сухо почистване: до 200 m²
Капацитет на батерията при мокро почистване: до 60 m²
Време за зареждане: 2 часа
Тегло: 1.8 кг
Размер: 244 x 216 x 79 мм

Основни предимства на Braava 390 Turbo

 • Много тихо почистване
 • Ефективни микрофибърни подложки
 • Лесна система за закрепване на подложката
 • Почиства всички видове твърди подови настилки
 • Възможност за ползване на няколко навигационни уреда
 • Навигационна система iAdapt 2.0 - с навигационен куб
 • Два режима на работа: сухо и мокро почистване
 • Система PRO-CLEAN: резервоар за вода и препарат за почистване
 • Почиства покрай стени и под мебели
 • Сензори против падане от стълби
 • Лесна поддръжка
 • Батерия с голям капацитет
 • Функция за бързо зареждане
 • Турбо зарядно – включено в комплекта
 • Основни характеристики на
  iRobot Braava 390 Turbo

  Навигационна технология iAdapt 2.0

  Технологията iAdapt 2.0 е разработена в сътрудничество с NASA и работи като вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването - още една от възможностите на технологията iAdapt 2.0.

  Ефективни микрофибърни подложки

  iRobot Braava използва специални микрофибърни подложки с изключителни възможности за сухо и мокро почистване. Бялата подложка, по която полепват прах, косми и козина, се ползва за сухо почистване. Синята подложка е разработена специално за мокро почистване. Можете лесно да поставите подложката, като използвате панела с магнитна ключалка и гумени прикрепващи ленти. Когато почистването приключи, просто изперете подложката, дори и в пералнята.

  Тихо почистване

  По време на почистването Braava е изключително тиха. Можете да я ползвате рано сутрин или късно вечер, Braava няма да събуди никого. Braava не е прахосмукачка, тя е роботизирана подочистачка, която почиства прах и фини частици, чрез своите микрофибърни подложки. Колелата на Braava се задвижват от тих електрически двигател; по тази причина не можете да я чуете докато почиства.

  Roomba 790

  Два почистващи режима

  Braava 390 Turbo работи в два режима за почистване – сухо и мокро. Не си представяйте режима за сухо почистване като метла, която ще измете парчета от изсъхнала кал, разнесени из стаята. Този режим е създаден да почиства прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности, дори просторни пространства. Нечистотиите полепват по бялата микрофибърна подложка, която лесно можете да изтръскате, когато почистването приключи. При сухото почистване Braava се движи из пространството в дълги прави линии. Мокрото почистване ефективно измива повърхностите. Braava се движи на къси дъговидни движения. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.

  Почистване покрай стени и под мебели

  Почистването с Braava е умно и най-вече пълноценно. Роботът влиза под леглото и мебелитe или зад тоалетната; почиства цялостно около стени, както и около кошчета за смет или краката на маси. Реагира на препятствия в помещението. Не удря мебелите. Ако достигне килим, ще спре, ще се обърне и ще почисти пространството около меката настилка. Като цяло, разбира че да почистиш килима с микрофибърен плат не е добра идея.

  Възможност за ползване на няколко навигационни куба

  Braava 390 Turbo има възможност да се свърза с няколко навигационни куба с различни навигационни сигнали. С тяхна помощ могат да се почистват по-големи пространства. Препоръчваме навигационните кубове да се поставят на разстояние 7м един от друг, за да осигурят пълно покритие. Почистването с Braava 390 Turbo ще обхване цялото пространство, което е покрито от сигнала.

  Система PRO-CLEAN

  Braava 390 Turbo увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това Braava 390 Turbo премахва дори най-упоритите петна от вашия под.

  Пауза/Рестарт функция

  Имате нужда да спрете Braava за момент, да свършите нещо и след това да рестартирате робота. Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че Braava ще продължи почистването от там, където то е било прекъснато.

  Функция „Бързо зареждане“

  Braava 390 Turbo е оборудвана с турбо зарядна станция, която намалява наполовина времето за презареждане, т.е. на 2 часа.

  Почистващ панел Pro-Clean1бр. Почистващ панел Pro-Clean

  Почистващ панел1бр. Почистващ панел

  Навигационен куб1бр. Навигационен куб

  Подложки за сухо почистване2бр. Подложки за сухо почистване

  Подложки за мокро почистване2бр. Подложки за мокро почистване

  Батерия1бр. Батерия

  Адаптер1бр. Адаптер

  Зарядно устройство тип „Турбо“1бр. Зарядно устройство тип „Турбо“

  Braava 390 Turbo1бр. Braava 390 Turbo

   

  Гаратнция : 24 месеца

 • Производител: I Robot
 • Модел: Braava 390 Turbo
 • Напишете мнение

      Лошa           Добрa

  Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.