КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Hobot 268 Робот за почистване на прозорци

Hobot 268 Робот за почистване на прозорци

  • Доставка: 4-7 Дни
  • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 684.00лв

Цена с ДДС

Опции

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 63.36 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Hobot 268 е машина за почистване на прозорци с квадратна форма. Силният вакуум мотор гарантира здраво сцепление дори върху груби стъклени повърхности, мозаечно стъкло или стени с плочки. Благодарение на AI технологията роботът открива цялата повърхност на прозореца и изчислява схемата на почистване. Два сензора гарантират използването дори на прозорци без рамки. Интегрирана UPS (система за непрекъснато захранване) предотвратява падането на Hobot в случай на прекъсване на захранването.

Силният вакуум гарантира стабилно сцепление и чистота
Машината за почистване на прозорци се движи с две стъпала на гъсеници до 12 см / сек. За почистване сменяема подложка от микрофибър е фиксирана в долната част на робота за почистване на прозорци Hobot 268. Силната центробежна помпа създава силно отрицателно налягане, което осигурява здраво сцепление върху вертикалните повърхности и вакуум.

Подложки от микрофибър, които могат да се мият, за блестящ резултат от почистване
Подложките от микрофибър могат да се мият и лесно да се фиксират върху дъното на робота за почистване на прозорци. Velcro закопчалка осигурява стабилно прилягане и лесна работа при смяна на подложките.
По време на процеса на почистване силно отрицателно налягане вакуумa, който се придържа към микрофибърната кърпа. Дори ако тампонът е мръсен с дълги и меки влакна предотвратяват драскотини на стъклото.
Забележка: Моля, използвайте подложки от микрофибър от Hobot само за блестящо почистване на стъкло.

Дълъг и безопасен захват
Силният вакуум мотор гарантира здраво сцепление върху гладки стъклени повърхности. В случай на прекъсване на тока интегрирана литиева полимерна батерия предотвратява падането на машината за почистване на прозорци. Освен това, устройството може да бъде фиксирано с предпазно въже (сила на опън: 150 кг).

Hobot 268 подходящ за много видове повърхности
Машината за почистване на прозорци почиства всички стъклени повърхности като прозорци, стъклени врати, огледала, душ кабини. Но може да се използва и за почистване на стени с плочки.
Дори различни повърхности в една и съща зона могат да бъдат почистени без прекъсване от Hobot 268, защото налягането и пневматичният монтаж от подложка от микрофибър се приспособяват към повърхността автоматично. Максималната площ за почистване не трябва да бъде по-висока от 6 метра и по-широка от 5 метра.

Почистване на безрамкови прозорци
Роботът за почистване на прозорци е оборудван с изкуствен интелект (AI технология). Тази технология помага на робота да открие повърхността на прозореца и да изчисли интелигентен път за почистване. Благодарение на два сензора може да се използва и на прозорци без рамки:
Сензор за налягане контролира вакуума.
Лазерен сензор измерва разстоянието и височината, докато Hobot се движи свободно по повърхността. По този начин той разпознава краищата на безрамковите повърхности на прозорците.

Почистване: автоматично или дистанционно управление
Роботът има три автоматични програми за почистване на чисти прозорци без никакви ивици. След приключване на програмата за почистване, роботът спира автоматично. Можете също да навигирате в Hobot чрез дистанционно управление.

Технически подробности:
Производител: Hobot
Описание на модела: Hobot 268
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (прибл.): 24,0 x 24,0 x 10,0 cm
Тегло (приблизително): 1,2 кг
Програмиране / контрол на приложението: Не
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: 3 програми за почистване, AI технология
Навигация: автоматичен
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): 20 минути
Вид акумулаторна батерия: литиева полимерна батерия
Обем (прибл.): Прибл. 64 dB

Съдържание в кутията:

Hobot 268 Робот за почистване на прозорци

• Дистанционно
• Адаптер
• Захранващ кабел (1 m)
• Удължител за постоянен ток (4 m)
• Почистващи кърпи (мокри, 3 бр.)
• Почистващи кърпи (сухи, 3 бр.)
• Ръководство за употреба
• Защитно въже (4,5 м)

Гаранция: 2 години


  • Производител: Hobot
  • Модел: Hobot 268
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.