Меню
Кошница

Филтри за пречистватели на въздух Levoit


Комплект оригинални резервни филтри за прахосмукачка Levoit VortexIQ™ 40.Описание-Оригинални филтри LevoitТози комплект HEPA филтри е специално разработен за Levoit VortexIQ™ 40 Flex. Винаги използвайте оригинални филтри, за да гарантирате оптималната работа на вертикалната прахосмукачка.Купете 1, в..
49.20 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 200SОписание-Система за 3-степенна филтрацияПредфилтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен абс..
69.60 лв
Комплект от два оригинални резервни филтри за пречиствател за въздух Levoit LV-H132.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накр..
96.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit LV-H134.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПредфилтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен абсо..
162.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Vista 200.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПредфилтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен аб..
60.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 300, Levoit Core 300S и Levoit Core P350.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa фи..
76.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 400S. С подобрената си ARC Formula™, този филтър е усъвършенстван за премахване на токсини. Идеален за зони с високи нива на дим, смог и летливи органични съединения (ЛОС).Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя г..
126.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 300, Levoit Core 300S и Levoit Core P350. С подобрената си ARC Formula™, този филтър е усъвършенстван за премахване на токсини. Идеален за зони с високи нива на дим, смог и летливи органични съединения (ЛОС).Описание-Система за 3-степе..
76.00 лв
Оригинален резервен филтър с антибактериален ефект за пречиствател за въздух Levoit Core 300, Core 300S и Core P350. Допълнителното антибактериалното покритие неутрализира вредните микроорганизми и предотвратява разпространението на мухъл, плесени и бактерии.Описание-Система за 3-степенна филтрацияП..
76.00 лв
Оригинален резервен филтър произведен от Levoit за моделите LV-H131 и LV-H131S.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с акт..
96.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit LV-H133.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен..
120.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core Mini.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна, козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към HEPA филтър, а накрая филтър с активен въглен абс..
36.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 600S.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПредфилтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен аб..
180.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 400S.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПредфилтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая филтър с активен въглен аб..
120.00 лв
Оригинален резервен филтър за пречиствател за въздух Levoit Core 300, Core 300S и Core P350.Описание-Система за 3-степенна филтрацияПървичен филтър улавя големите частици като власинки, влакна и козина от домашни любимци и други, след това по-малките частици преминават към True Hepa филтър, а накрая..
72.00 лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | Политика за сигурност