КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
Cecotec Conga WinDroid 980 Connected Робот за почистване на прозорци

Cecotec Conga WinDroid 980 Connected Робот за почистване на прозорци

  • Доставка: В наличност
  • Остават : 4

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 629.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 58.27 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Информация

Cecotec Conga Windroid 980 Connected е високотехнологичен робот за почистване на прозорци, съчетаващ в себе си иновативен дизайн, висока производителност и богат набор от функции. Новото поколение уреди за почистване на прозорци, на компанията Cecotec, е оборудвано с AI технология, която позволява безупречно почистване на всякакви гладки повърхности. 

Тази интелигентна прахосмукачка за почистване на прозорци e оборудвана с вибриращ моп и достига до всеки ъгъл. Моделът позволява пълен контрол на почистването от разстояние, с помощта на приложение, докато интелигентна навигация “iTech WinSquare”, изчислява идеалния маршрут за почистване, открива ръбовете на прозореците и почиства цялата повърхност безупречно. 

Функцията “Advance Clean 5” позволява 5-степенно почистване, което допринася за постигане на професионални резултати без усилие, докато мощната смукателна помпа, която поддържа робота прилепнал към стъклото, позволява максимална безопасност. 


Cecotec Conga Windroid 980 Connected идва с 5 режима на почистване, преминава през едно и също място 10 пъти, за да осигури цялостно почистване и може да почисти всички видове повърхности, като стъкло, плочки, гладки повърхности, както и вътрешни и външни прозорци. А благодарение на интегрираната система за безопасност, която осигурява непрекъснато захранване, роботът е предпазен от падане, в случай на спиране на тока. 

В допълнение, Conga Windroid 980 Connected е оборудван със сензори за контрол на вакуума, ултра устойчиво предпазно въже с вендуза, система AutoStop, за автоматично спиране след приключване на почистването, дистанционно управление, позволяващо ръчно управление, дръжка с лесен захват и ергономичен бутон за захранване, както и алгоритъм за контрол срещу капенето, функция “SaveTime”, с която почиства прозорците два пъти по-бързо и екологични кърпи, изработени от висококачествени микрофибри, за многократна употреба. 

Cecotec Conga Windroid 980 Connected е първокласна прахосмукачка робот, която съчетава в себе си стилен дизайн, надеждност и висока производителност. Направете подарък на себе си и вашия дом, като закупите тази автоматична прахосмукачка за почистване на прозорци още днес. Почистването ниĸoгa нe e билo по-лecнo. 

ОПИСАНИЕ

Интелигентният робот за почистване на прозорци Cecotec Conga WinDroid 980 Connected е оборудван с AI технология и почиства всички гладки повърхности. Можете да използвате дистанционното управление или приложението, за да управлявате робота. Можете да използвате този робот отвътре и отвън. Поради ъгловата си форма, Cecotec WinDroid 980 Connected е разработен специално за ръбове и ъгли. Със своите пет режима на почистване, вибрационните движения и функцията на цикъла, роботът за почистване на стъкло от Cecotec премахва дори упоритите замърсявания от прозорците и плочките.

Благодарение на технологията iTech WinSquare, Cecotec WinDroid 980 Connected може самостоятелно да изчисли най-добрия път за почистване. Ъгловият дизайн на робота за почистване на стъкло позволява премахването на прах и мръсотия по ръбовете и ъглите. Освен това роботът за почистване на прозорци има вибриращи подложки за почистване и интегрирана функционалност на контура. Благодарение на тази функция се прави повтарящо се движение, което гарантира, че дори упоритите замърсявания се отстраняват старателно. Можете лесно да давате инструкции на робота на прозореца от всяко място, като използвате приложението на приложението.
Приложението е достъпно за iOS и Android устройства и може да бъде изтеглено директно от приложението:
• iOS store
• Google Play Store

С Advance Clean 5 Cecotec Conga WinDroid 980 Connected има четири вертикални и една програма за ръчно почистване. Мощната всмукваща мощност, комбинирана с Smart Mobbing Vibration, осигурява цялостно почистване дори при упорити замърсявания. Благодарение на ъгловия дизайн, роботът на прозореца лесно влиза в ъглите.
Cecotec WinDroid 980 Connected предлага бързо и цялостно почистване благодарение на изкуствения интелект и съвременните технологии. Със системата AutoStop интелигентният робот за почистване на прозорци се изключва автоматично, когато процесът на почистване приключи.

Дори монтирането на прозоречния робот е много лесно благодарение на ергономичната дръжка с вграден превключвател. Четворната система за безопасност надеждно защитава Cecotec Conga WinDroid 980 Connected от падане. Алгоритъмът против падане гарантира ранно откриване на рискове, причинени от ръбове и падащи граници. Функцията "контрол на пролуките" осигурява допълнителна безопасност по време на процеса на почистване.
Мощната помпа за налягане и непрекъсваемото захранване чрез захранващ блок гарантират непрекъснато задържане. Ако захранването въпреки това бъде прекъснато, Cecotec WinDroid 980 Connected е защитен срещу падане със здрава вендуза и устойчиво предпазно въже.

Подходящи са всички гладки и вертикални повърхности като стъкла на прозорци, плочки и различни стъклени повърхности. Дебелината на материала не е важна за робота за почистване на стъклото. Само наклона на повърхността е важен за автоматизиран процес на почистване. Cecotec WinDroid 980 Connected не е подходящ за автоматизирано почистване на горни повърхности и склонове, като прозорци на покрива и зимни градини.

Със своята ъглова форма и вибрационно почистващо движение, роботът за почистване на прозорци премахва замърсяванията по ръбовете и в ъглите. Петте режима на почистване гарантират надеждно почистване и перфектен резултат. Благодарение на Loop Mode, със своите 10 кърпички на място, интелигентният робот за почистване на стъкло премахва дори упоритите замърсявания. Работата с Cecotec WinDroid 980 Connected е много проста благодарение на ергономичната дръжка и лесно достъпния бутон за захранване.


Технически подробности:
Производител: Cecotec Conga
Описание на модела: Cecotec Conga WinDroid 980 Connected
Дебелина на прозореца: не е посочено
Използва се с: вертикален прозорец със и без рамка
Размери (приблизително): 27 x 25 x 12 cm
Тегло (приблизително): 2,05 кг
Програмиране / управление на приложението: Да
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: N, Z, Loop, Spot, Manual
Навигация: Изкуствен интелект

Съдържание в кутията:

Cecotec Conga WinDroid 980 Connected

1 Дистанционно управление
1 Предпазно въже
1 Течност за почистване
1 Захранващ кабел
1 Захранване
1 Ръководство на потребителя

Гаранция: 2 години


  • Производител: Cecotec Conga
  • Модел: Cecotec Conga WinDroid 980 Connected
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.