КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
Cecotec Conga 4690 Ultra Прахосмукачка робот

Cecotec Conga 4690 Ultra Прахосмукачка робот

 • Доставка: В наличност
 • Остават : 1
 • 859.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 79.58 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Cecotec Conga 4690 Ultra Прахосмукачка робот

Информация за модела : 
Новият звяр на испанската компания CONGA 4690 ULTRA е с 10 000 Pa - най-високата всмуквателна мощност предоставяна  досега. Може да се ликвидира всякакъв вид мръсотия с едно преминаване. Роботът прахосмукачка сам се зарежда и се връща точно до точката, където е бил, докато почистването завърши. Прахосмукачката робот CONGA 4690 ULTRA предлага предварително дефинирани модели на почистване според типа стая и подовото покритие, които потребителят маркира в смарт приложението. Може също така да се избере реда и режима на почистване за всяка стая. Подобрената система MultiMap 2.0 позволява да съхраняват 5 различни карти и да се изберат множество точки за почистване. Благодарение на новата технология VirtualVoice, прахосмукачката работи  с виртуалните асистенти за гласов контрол Alexa и Google Assistant.  Литиево-йонната батерия 6400 mAh гарантира продължителна работа - до 300 минути живот на батерията. Чудесен избор, който дава невероятни опции за поддържане на хигиената в дома. 10 програми за почистване: Auto, Spiral, Spot, Smart Area, Restricted Area, Manual, DeepCleaning, Scrubbing, Borders и Back Home
Cecotec Conga 4690 Ultra
С Conga 4690 Ultra, Cecotec ви предлага модерен 4 в 1 робот прахосмукачка и моп за автоматично почистване на вашия дом. Благодарение на комбинираната възможност за прахосмучене и мокро (а също и сухо) избърсване, роботът вакуумен моп успява да почисти дома ви по-ефективно от други устройства. Робот-прахосмукачката с моп е оборудвана с най-модерната технология и опции за управление, което опростява ежедневното основно почистване за вас. Това ежедневно почистване води до по-малко прах в домакинството. Което от своя страна носи полза и на хората с алергии. 
Поддържащи технологии на Cecotec 4690 Ultra
Чрез технологията "iTech LaserCyclon"  робота  сканира помещенията и използва тази информация, за да създаде точен план на стаите, които трябва да бъдат почистени. Conga 4690 използва тази информация, за да изчисли оптималния път за почистване. „Absolute Implode System“ със своята турбина гарантира, че всмукателната мощност е максимална при 2700 Pa. 
Безопасност с Conga 4690 Ultra
Cecotec Conga 4690 Ultra е оборудван с различни сензори. В допълнение към сензорите за безопасност, за предотвратяване на падания , имат и оптичен сензор. С това той открива къде се намира и не се губи във вашия дом. Той се нуждае от този сензор, например, ако търси пътя обратно към зарядната станция, когато зарядът на батерията е нисък.
 Силна батерия - продължителна работа
Вградената литиево-йонна батерия с 14,8 V и 6400 mAh осигурява до 300 минути живот на батерията. Колко точно може да се почиства, без да се налага да се връща на зарядната станция, зависи, разбира се, от избраната програма и нивото на замърсе4ност на пода. Ако се изисква висока всмукателна мощност или подът трябва да се почисти с помощта на почистваща функция, Cecotec Conga 4690 Ultra естествено изисква повече заряд на батерията.
Специални четки за перфектна чистота
Подобно на много от моделите Cecotec, роботът Conga 4690 Ultra е оборудван с въртящ се валяк за пода. Той гарантира, че подът първо се почиства от упорити замърсявания. В допълнение към универсалната четка, две други четки - четката Cepillo Jalisco и четката "BestFriend Care" - се доставят с 4690 Ultra. 
Лесен избор на програма
Роботът има 10 предварително зададени програми, които можете да зададете на различните зони за почистване. Можете да избирате от програми като дълбоко почистване на килими, почистване на ъгли, търкане, двойно почистване ... Разбира се, възможна е и индивидуална настройка.
Какви са предимствата на робота вакуум и моп Cecotec Conga 4690 Ultra?
 • Absolute Implode система с всмукващ капацитет макс. 2700 Pa 
 • Диференцирано регулиране на всмукателната мощност и дозата на водата
 • Room Manager 2.0 - съхранение на до 50 различни стаи 
 • Дълъг живот на батерията (до 300 минути в зависимост от избора на програма)


  Гаранция: 2 години

 • Производител: Cecotec Conga
 • Модел: Cecotec Conga 4690 Ultra
 • Напишете мнение

      Лошa           Добрa

  Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.