КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
4-7 Дни Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот

Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот

  • Доставка: 4-7 Дни
  • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 779.00лв

Цена с ДДС

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 72.16 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Твърдите подове и килими са най-доброто поле за приложение
Conga 3290 е особено препоръчителен за почистване на твърди подове и килими. Със своето мощно засмукване от 2300 Pа, той почиства прах и мръсотия от вашите подове надеждно. Този робот прахосмукачка не е подходящ за работа на тъмни и черни подове.

Робот прахосмукачка за ъгли
Прахът и мръсотията се натрупват дори в ъглите на вашия дом. За да позволи на Cecotec Conga да почиства ъгли въпреки кръглия си дизайн, той е оборудван с дълга странична четка. Страничната четка гарантира, че робота също почистват до стените и страничните ленти.

Безопасна работа в близост до стълбища
Conga 3290 постига най-модерната сензорна технология, която прави работата на робота прахосмукачка много безопасна - също в близост до стълби или други препятствия. Благодарение на сензорите, Conga открива дали достига препятствие. В този случай тя променя пътя си на почистване, за да не блъсне или падне надолу.

Системата за почистване 4 в 1 от Cecotec
Системата за почистване 4 в 1 е доказана характеристика на роботите прахосмукачки от Cecotec. Тази система за почистване работи по следния начин: Cecotec Conga почиства и измива вашите подове в един цикъл на почистване. Бъдете сигурни, че робота премахва всички видове прах и мръсотия и оставя вашите подове ярко чисти.

Робот прахосмукачка с приложение
С приложение роботът може удобно да бъде контролиран, програмиран и контролиран през вашия смартфон. И всичко това, дори и да не сте вкъщи, защото с приложението можете да получите достъп до робота по всяко време от където и да сте.

Разделете дома си на зони и създайте план за почистване
Приложението ви дава пълен контрол по отношение на задачите за почистване: Разделете картата за почистване (план на етажа на вашия дом) на зони и определете на кой ден и по кое време роботът трябва да почисти коя зона. Възможно е да запишете до 5 карти за почистване и до 50 плана за почистване. Също така, много полезно: В приложението можете да маркирате бездействащи зони, които няма да бъдат почистени от робота, като например зони с играчки или купички за хранене на вашите домашни любимци.

Работете с Amazon Alexa и Google Assistant
Cecotec Conga е оборудван с връзка с най-известните гласови услуги: Amazon Alexa и Google Assistant. Поради това е възможно да управлявате робота прахосмукачка Conga 3290 с прости гласови команди.

Прецизната навигация позволява цялостно почистване
Така наречената технология iTech Laser 360 помага на Conga 3290 да се ориентира. С лазер роботът на Cecotec сканира средата си и създава точна карта на вашия дом. Той сам си намира път и винаги ще избере най-ефективния път за почистване. Предимството? Роботът е особено бърз и знае точно къде вече е почистил.

Нагласете измиването на вашия дом
За почистване на вашите подове, Cecotec Conga използва люлеещо се движение, което симулира човешко движение за почистване. Освен това можете сами да решите колко вода искате да използвате за почистване, тъй като има три различни нива на интензивност на водата. Тези две функции позволяват да настроите измиването според нуждите на вашите етажи. Плюс това, роботът може да се управлява и в големи домове.

Технически подробности:
Производител: Cecotec Conga
Описание на модела: Cecotec Conga 3290
Препоръчва се до (приблизително): не е посочено
Размери (приблизително): 34,0 x 9,5 cm
Тегло (приблизително): 4 кг
Време и седмично програмиране: Да
Програмиране / контрол на приложението: Да
Гласова услуга: Amazon Alexa, Google Home
IFTTT: Не
Дистанционно управление: Не е включено
Настройки за почистване: интелигентна зона, зона с ограничен достъп, място, два пъти, автоматично, ръчно, ръб, стая, почистване, спирала, начална страница
Навигация: iTech 360 лазер
Време за зареждане (приблизително): 3 - 4 h
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): не е посочено
Зареждаща станция: Включена
Тип акумулаторна батерия: не е посочена
Тип почистване: Прахосмукачка и почистване
Почистване: сухо и мокро
Граница: Линии без достъп (чрез приложение)
Обем (прибл.): Не е посочен
Специални функции:
• Контрол на приложенията
• iTech 360 лазерна навигация
• Съвместим с Amazon Alexa и Google Assistent
• Почистване на зони
• Регулируемо измиване

Съдържание в кутията:

Cecotec Conga 3290

1 зарядна база
1 Захранване
1 Многофункционална четка
1 Комбиниран контейнер за вода и прах (прах: 350 мл, вода: 200 мл)
1 Държач за моп
2 мопа
1 Смяна на страничната четка
1 Инструмент за почистване
1 Ръководство за потребителя
1 Ръководство за инсталиране на приложение

Гаранция: 2 години

  • Производител: Cecotec Conga
  • Модел: Cecotec Conga 3290
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.