КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по поръчката. Натискайки бутон "Поръчай" се съгласявате с нашите Правила и Условия

Телефон* (задължително) :
Email*  (задължително):

Поръчай
Изчерпан Bluebot XWin Робот за почистване на прозорци

Bluebot XWin Робот за почистване на прозорци

  • Доставка: Изчерпан
  • Остават : 0

Гаранция 2 години

Гаранция 2 години

  • 489.00лв

Цена с ДДС

Опции

Купете на изплащане
Купи на изплащане с TBI Bank
на 12 вноски по 45.30 лв.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

ОПИСАНИЕ

Роботът за почистване на прозорци е подходящ за прозорци с рамки и без рамки. С натискането на бутон той се движи по стъклената повърхност методично. По този начин той премахва не само незначително замърсяване - с вибриращата си почистваща глава имитира почистващите движения на човешката ръка, като премахва и упоритите замърсявания. Използването на робот е впечатляващо лесно. С различни функции за сигурност работата на робота е особено сигурна. Почистването на прозорци никога не е било по-лесно, както при Bluebot XWin Vibrate!

Робот за почистване на прозорци за прозорци със и без рамки
Bluebot XWin (наричан още Blaupunkt XWin) е подходящ за почистване на прозорци с рамки. Роботът за почистване на прозореца също може да почиства прозорци без рамки, тъй като разпознава края на прозореца с вградени сензори и не пада.
Минимален размер на прозореца: 50 x 70 cm.

Подходящ за по-малки и по-големи прозорци и множество стъклопакети
Blaupunkt XWin може да работи на по-малки и по-големи стъклени повърхности. Моля, имайте предвид минималния размер на прозореца от 50,0 х 70,0 см, който е важен за използването на автоматичното устройство за почистване на прозорци.
Дебелината на стъклото не е от значение, тъй като Bluebot XWin може да се управлява и при множество стъклопакети.

Bluebot XWin Vibrate е бърз, но все пак задълбочен
Роботът на прозореца Bluebot XWin почиства със скорост 4,5 мин / м2. Придвижва се върху стъклената повърхност в зиг заг, като се движи отгоре надолу и наляво надясно. Поради това, той почиства прозорците ви не само особено бързо, но и много старателно. Веднага след като почистването приключи, роботът за почистване на прозорци се връща в изходна позиция и може да се вземе от прозореца.
Робота за почистване на прозорци се закрепва към прозореца със смукателна мощност от 3500 Ра и има средна производителност от 75 W.

Специално вибрационно почистване премахва упоритите замърсявания
Bluebot XWin Vibrate е оборудван с патентовано почистване с вибрации. Това означава, че предната част на робота (а също и по-долу монтираната кърпа за моп) вибрира по време на почистване. Затова роботът имитира движението на почистване на човешка ръка и премахва и упоритите замърсявания.
Особено замърсените прозорци (като преди първото почистване на годината) могат да се почистват многократно. Освен това препоръчваме да използвате малко почистваща течност на прозореца или върху кърпата.

Напълно обезопасено с предпазно въже и аварийна батерия
В пакета на доставката на този робот за почистване на прозорци има предпазно въже (дължина 1,5 м). Той е прикрепен към прозореца с вендуза и хваща робота в случай на падане.
Освен това, Blaupunkt XWin има вградена аварийна батерия, която предотвратява моментален спад в случай на прекъсване на захранването. Това е Li-ion батерия (14,4 V / 700 mAh), която трябва да се зарежда преди всяко използване. Аварийната батерия поддържа автоматичното устройство за почистване на прозореца за 15 минути, така че да имате достатъчно време да го свалите, ако някога трябва да прекъснете захранването. ВАЖНО: Ако батерията е празна, не можете да включите устройството. Моля, първо заредете батерията.

Особено лесен за използване
Работата на робота за почистване на прозорци Bluebot XWin е много лесна. На самото устройство има само един бутон за стартиране и спиране на робота. Дистанционното управление предлага повече функции и прави управлението още по-удобно.

Технически подробности:
Производител: Blaupunkt
Описание на модела: Bluebot XWin
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (приблизително): 25,5 x 27,0 x 11,5 cm
Тегло (приблизително): 2,0 кг
Програмиране / контрол на приложението: Не
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: 4 режима на почистване
Навигация: Автоматично (Zig-Zag)
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): Работа със сцепление (аварийна батерия: 15 минути)
Тип акумулаторна батерия: Li-Ion (14,4 V / 700 mAh)
Обем (приблизително): 66 dB

Съдържание в кутията:

Blaupunkt XWin

1 Захранване
1 удължителен кабел (1,5 м)
1 Дистанционно управление
1 Подложка за почистване
1 Почистваща течност
1 предпазно въже (1,5 м)
1 Ръководство за употреба (английски, немски, френски, холандски)

Гаранция: 2 години


  • Производител: Blaupunkt
  • Модел: Bluebot XWin
  • Напишете мнение

        Лошa           Добрa

    Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.