дом Прахосмукачки роботи Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO - Кое е най-важното което...

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO – Кое е най-важното което трябва да прочетете преди покупка

Ако си търсите прахосмукачка робот, можете да си отдъхнете – намерихте перфектното попълнение за вашия дом! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO е високопроизводителна роботизирана прахосмукачка, която работи на всякакви повърхностни и при всевъзможни условия. Днес ще ви запознаем с най-важните характеристики на уреда и сме сигурни, че накрая няма да имате никакви съмнения, че сте взели правилното решение. С всмукателна мощност от 2,100 Pa тя без проблеми стига и до най-труднодостъпните местенца във вашия апартамент и не пропуска дори прашинка.

Характеристики

  • Размери : Ø 350 X 94.5mm.
  • Батерия : 3200mAh.
  • Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n.
  • Време на работа : 60-130 минути.
  • Тегло : 3.6кг.
  • Мощност : 33W.
  • Шум при работа ≤70dB (Стандартен режим)

Прахосмукачката идва с четка за почистване, плюс резервна такава, и прикрепена ролкова четка. Ако премахнете капака, ще видите, че под него има кухина, където се поставя контейнерът за смет. Филтърът за вода и филтърът за прах можете да почиствате сами, като вторият в този модел дори може да се почиства с вода, което означава, че няма да ви се налага да ги заменяте, след като се изхабят. На лице са двoйнa пpaxoвa cиcтeмa с HEPA филтър, воден резервоар с обем от 200 мл, както и контейнер за смет с капацитет от 300 мл.

МОП и процесор

Снабдена и с моп, след като почисти и изсмуче праха и мръсотията, прахосмукачката автоматично измива пода. Тя е безжична и работи с четириядрен процесор Cortex-A7 и двуядрен Mali 400 за изображения. Моделът е с повишен капацитет за почистване и можете да го намерите в елегантния черен или в изящния бял цвят.

Сензори

Mi Robot Vacuum Mop PRO може да се похвали голям набор от сензори, които гарантират нейното самостоятелно движение. Сензорът против сблъсъци се грижи уредът да не се блъска в мебелите, което би могло да нанесе повреда. Умният робо-помощник може да разпознава стаите във вашето жилище и да планира маршрута на чистенето си напълно автономно.

В допълнение, роботизираната прахосмукачка е снабдена със сензор за килими, сензор за разпознаване на различни нива и LDS (Laser Detect System) скенер. Mi Robot Vacuum Mop PRO сканира пространството наоколо с голяма точност, в което се крие и цялата тайна – анализира всичко около себе си по 1800 пъти в секунда, оборудвана със същия скенер, който се тества и в самостоятелните автомобили. Това е висока технология, на която определено може да се разчита. Ако вие искате да бъдете по-конкретни, можете да почистите само определена избрана зона или зони, като виртуално изключите останалите. От вас зависи всичко!

Приложение

За да направите всичко това обаче, е нужно да имате приложението Xiaomi Mi Home и да се свържете чрез него към вашата Wi-Fi мрежа. Така можете да контролирате робота директно от вашия смартфон. В приложението имате опцията да зададете маршрут по ваше желание. Например разделете жилището си на различни стаи и ги наименувайте, така можете да почиствате както цялата площ, така и отделна стая, само при избор на име.

Създване на маршрути

Също така, имате възможност да следите маршрута на робота, колко бързо напредва, както и да контролирате всичко това само с едно кликване. Имате достъп и до всяка информация, която засяга уреда и почистването – колко дълго ще отнеме то и колко остава до следващото зареждане. Батерията на модела е литиево-йонна с капацитет от 3,200 mAh и напрежение от 14,4 V. Издържа до 2,5 часа, което означава около 4 – 5 отделни почиствания. Самото зареждане отнема 3 часа и се извършва напълно самостоятелно – когато батерията падне под 20%, роботизираният домашен помощник сам ще се отправи към станцията за презареждане.

Заключение

Робо-прахосмукачката съчетава стилен дизайн, висока производителност и последните технологични нововъведения. Нейната цел е да направи живота ви по-лесен и по-приятен. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro предлага богат набор от функции, компактен размер и изключително достъпна цена. Ако търсите надеждна прахосмукачка робот, която ще ви служи дълго време, този модел е точно за вас.

Най-популярни

Бърза и лесна профилактика на прахосмукачка робот – Топ Съвети

Само до преди години, уредите, които чистят дома ви, без да ви се налага да ги навигирате, звучаха толкова истински, колкото истински звучат и феите от приказките.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO – Кое е най-важното което трябва да прочетете преди покупка

Ако си търсите прахосмукачка робот, можете да си отдъхнете - намерихте перфектното попълнение за вашия дом! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO е високопроизводителна роботизирана прахо
00:01:21

Коледни промоции в Mobisector.com

Най-обичаният от всички празници, Коледа, наближава – денят, в който разменяте подаръци с близките си хора в уютна, задушевна обстановка. Дори да сте скептично...

XIАOMI MI PAD 5 – Красив и мощен – Ревю и Видео

Представяме ви един уникален и компактен продукт, на който няма как да устоите! Един от най-добрите таблети по качество и цена - Xiaomi Mi Pad 5 ви предлага цял нов свят, който се побира в ръцете ви. Красивото устройство разполага с тъчскрийн и стандартна клавиатура, както и с мощен 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 860 процесор, което означава, че можете да го използвате буквално за всичко без никакви затруднения.

Коментари