дом Прахосмукачки роботи Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot: измийте прозореца с едно щракване

Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot: измийте прозореца с едно щракване

Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot е атрактивен робот за почистване на прозорци. Всъщност, миенето на прозорци в апартаменти, разположени в многоетажни сгради, е доста специфичен въпрос и невинаги е лесен за решаване. Някои собственици предпочитат да наемат специалисти, други се опитват да се справят сами с тази задача, рискувайки здравето си.

С появата на роботи, които чистят прозорци, обаче този проблем престава да бъде проблем. Днешният преглед е посветен на модел робот от добре познатия и популярен китайски производител Xiaomi – HUTT W55 (пълното име е Hutt Window Cleaning Robot W55). Освен за почистване на прозорци, устройството е предназначено за почистване на други повърхности: стъклени, керамични, дървени (огледала, плочки, врати, шкафове и др.). Ще опишем подробно по-долу характеристиките му.

Компания Xiaomi предлага иновативен уред, който наистина впечатлява. Основната характеристика на този модел робот за почистване на стъкла е използването на иавангардната технология HUTTPLANING 2.0, която позволява на устройството да се движи по няколко траектории. Моделът HUTT W55 е лек и с него се работи само с една ръка. Той е изработен от бяла ABS пластмаса. В същото време притежава уникално оформени кръгли бутони. Тялото на робота HUTT W55 има квадратна форма, повърхността е матова. Той тежи само 1,8 килограма. Вентилационните отвори на основата и отстрани осигуряват необходимите условия за навременно охлаждане на компонентите, изложени на топлина.

Роботът е снабден със специални сензори за откриване на препятствия. Когато те биват локирани, скоростта на движение на уреда се намалява значително до пълно спиране, след което HUTT W55 избира различна посока на движение. По този начин е изключен рискът от сблъсък и повреда с рамката на прозореца.

Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 е оборудван с 650 mAh литиево-полимерна батерия. Благодарение на UPS (Un-interrupt Power System) устройството продължава да работи автономно за още 20 минути в случай на аварийно прекъсване на електрозахранването.

Също така, Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot има възможност за регулиране на всмукателната мощност в зависимост от вида на повърхността, която трябва да се почисти. Това е благодарение на вградените FREESCALE сензори за налягане. Максималната сила на засмукване е 2500 Pa, тя се осигурява от мотор с мощност 800 W със скорост на въртене 25000 об / мин. В същото време уредът е с Европейски сертификат за съответствие.

Отзивите от клиентите, които са го закупили са повече от добри. Те са направо от възторг от работата на уреда и споделят своя опит в различни форуми. Не са установени конкретни недостатъци. Може да се отбележи, че не се управлява чрез мобилно приложение, но това не може да се счита за недостатък, а за технологично решение. Но в този ценови клас устройството върши чудесна работа и пести време. Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 се справя добре с всякакви замърсявания, включително с такива като пясък, птичи тор, прах и др. Устройството може също така да премахва ивици и пръски от дъжд, без да оставя следи. Нека да отбележим, че скоростта на почистване е 1 квадратен метър за 3 минути работа. Това е стандартен показател, че процесът за почистване е бърз и качествен. Динамичната система за регулиране на налягането осигурява плътно прилепване към гладки и грапави повърхности.

Вместо заключение –  Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot е в средния ценови сегмент (в зависимост от продавача цената е между 250-300 долара). Моделът не е лош, защото многофункционалният робот за почистване на прозорци е надежден при експлоатация и подходящ за използване на различни повърхности.

Ако миенето на прозорци е била досадна и уморителна работа, то вече с Xiaomi HUTT W55 Window Cleaner Robot всичко става бързо и автоматизирано. Само с едно щракване!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най-популярни

ULEFONE ARMOR X5 PRO – Спецификации и ревю

Ulefone Armor X5 Pro е високотехнологичен смартфон, съчетаващ в себе си стилен дизайн, здравина и висока производителност. Устройството е оборудвано с мощен осемядрен процесор, Mediatek MT6762V/WD Helio P22 ч

ULEFONE ARMOR 9E – Видео, Ревю и данни за модела

Имате ли нужда от смартфон, подходящ за всяка ситуация? Работите ли в индустрията, механиката или строителния сектор? Любител ли сте на приключения? Във всеки един от тези случаи Ulefone Armor 9E е решението на вашите проблеми. Запознайте се с най-здравото мобилно устройство на пазара.

Oppo Reno 4 Pro – Ревю, Видео и данни за модела

Поставете Oppo Reno 4 Pro до всеки друг телефон от среден клас и ще забележите три детайла за дизайна му, които се открояват значително. Първо, има онова заскрежено гръбче, което всъщност не е стъкло, а пластмаса; второ, има тънка поликарбонатна рамка, която е разположена между заскрежена з

HUAMI AMAZFIT GTR 2 и GTS 2 – Сравнение и характеристики

В края на септември, тази година, китайският производител Huami представи на пазара Amazfit GTR 2 и Amazfit GTS 2. Основните функции, на тези интелигентни часовници, са много сходни, като двата модела се различават най-вече по капацитета на батерията, спортните режим и някои други характеристики.

Коментари