Samsung Galaxy S10 снимки новини и информация

Един от най-очакваните телефони за 2019-та година е Samsung Galaxy S10. С наближаването на датата на неговото представяне изтича все повече информация за продукта. В началото на февруари фирмата производител представи и някои конкретни детайли за последния си модел от серията Galaxy S.

Дебют
Новият телефон на Самсунг ще бъде представен на света на 20 февруари, а едва на 8 март ще бъде достъпен в цял свят. Очаква се компанията да пусне три разновидности на същия модел – с 5,8-инчов дисплей, стандартен 6,1-инчов, и първокласен – 6,4-инчов. Събитието ще се проведе в Сан Франциско и Лондон. Представянето ще се излъчва на живо в интернет. Очакваната цена на апарата е между 905 и 1018 евро, като цената за 6,4-инчовия модел може да стигне до 1585 евро.

Тъй като през месец март в Южна Корея ще бъде стартирана 5G мрежа, от Самсунг обещават да пуснат и още един модел на пазара, който да работи по новия стандарт. 5G мрежа означава мрежа от пето поколение за икономия на енергия, намаляване на разходите и по-висока скорост на данни, като теоретично ще можете да сваляте до 20GB в минута.

Дисплей
С този модел Самсунг поставя началото на най-новите Инфинити екрани, които в по-късни версии ще се огъват. Дисплеят на Galaxy S10 има отвор за предна камера, а ъглите са плавно извити. Новите огъващи се дисплеи се очакват в края на 2019-та години, а първият такъв телефон се нарича Galaxy F.

Изглежда сензорът за пръстови отпечатъци вече няма да се намира в средата на дисплея, а ще е разположен отстрани. Причината се крие в „опита на потребителите“, а и новият протектор ще затрудни стандартната употреба на скенера.

Samsung Galaxy S10 видео

Дизайн и функции
Всички музикални любители могат да си отдъхнат – моделът се предлага с жак за слушалки и има високоговорител близо до микрофона. Батерията е 4100-mAh или 5000-mAh – въпреки че моделът е значително по тънък от предшественика си, компанията със сигурност ще вземе предвид включването на 5G мрежата, което ще доведе до по-голям разход на енергия. За Galaxy F се очаква батерията да стигне 6200-mAh. Galaxy S10 има двойна задна камера и тройни сензори. Според слуховете, новият телефон ще има и протектор за екрана. Моделът ще се предлага в няколко ексклузивни цвята – черно, сиво, розово, синьо и зелено.

В края на януари от Самсунг потвърдиха, че разработват вграждането на флаш памет, което означава, че слот картата на новия Galaxy S10 може да достигне 1TB. В момента Apple държат първенство за най-голяма памет на слота – 512GB.

Големината на 6,1-инчовият модел е 148,9 мм на височина и 70,9 мм на ширина, а 6,4-инчовият е висок 157,7 мм и широк – 75 мм.

Спецификации
Още през ноември миналата година от компанията представиха нов чип Exynos 9820 – енергийно ефективен, той ще удължи значително живота на батерията. Видеозаписът ще стане 8К, с 30 кадъра в секунда. Носят се слухове и че този модел ще е първият с Universal Flash Storage (UFS) 3.0.

Камера
Телефонът ще се предлага с три камери – 12-мегапиксеолова, широкоъгълна 16-мегапикселова и 13-мегапикселова за завършване на картината. Лошата новина е, че тройната камера ще се предлага само за два от трите модела на Galaxy S10. Заради критиките, отправени към компанията при появата на Galaxy S9 за използването на обикновен 2D скенер за лице, очаква се с този модел скенерът да е 3D.

Според слуховете, при ползването на пълния капацитет на камерите, те биха могли да създадат снимка с големина от 48 мегапиксела. Обсъжда се и включването на нощен режим на камерите и снимки при ограничена светлина. Компанията производител е обърнала и специално внимание на камерата за селфи, която е видимо по-малка, но лещата е разположена под ъгъл от 45 градуса, което променя начина, по който пада светлината върху лицето.

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)