дом Прахосмукачки роботи Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи - Xiaomi, ILIFE, iRobot

Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи – Xiaomi, ILIFE, iRobot

Xiaomi Roborock s7

Xiaomi Roborock s7
Xiaomi Roborock s7

 Автоматично повдигащ се моп, вибрационно почистване, по-добър дизайн на четката, отличното картографиране, мощен двигател с всмукателна сила от 2,500 Pa, изобилие от персонализации и ненадминати възможности за почистване – запознайте се с новия модел на Xiaomi – Roborock s7.

Със своите иновативни нововъведения и богат набор от функции, s7 пренася автономното почистване на дома на съвсем друго ниво. Интелигентният робо-помощник предлага сухо и мокро почистване, както и комбинация от двете, гласов контрол, съвместимост с Roborock апликацията, както и редица иновативни сензори.

 В допълнение, Roborock s7 е оборудвана с 300 ml воден резервоар, 470 ml резервоар за смет и батерия с капацитет от 5,200 mAh, режим на работа до 3 часа и покривна площ до 300 m2. На лице са и функция за разпознаване на килими, навигационна LDS система с висока прецизност и ниско ниво на шум от 67 dB.

iLife V9e

iLife V9e
iLife V9e

Данни за  iLife V9e

 iLife V9e е отличен пример за поредната стъпка напред в света на роботизираните прахосмукачки. С този модел, технологичната компания iLife прави успешен опит да се откъсне от традиционния дизайн на домашните робо-помощници. V9e е с по-малък диаметър от повечето робо-прахосмукачки на пазара, малко по-висока и с доста по-мощна всмукателна сила.

Роботът може да се похвали с циклонна система за прахосмучене, обемен 700 ml контейнер за смет, мека силиконова четка за почистване и атрактивна цена. Мощността на засмукване е цели 4,000 Pa, а HEPA филтърът ще улови дори и най-малките прахови частици във въздуха.

В допълнение, iLife V9e предлага 5 режима на работа, в това число автоматичен, системен, максимален, почистване на място и режим за почистване на ъгли, както и мощна батерия с работен цикъл до 2 часа. Умният робо-помощник може да бъде управляван изключително лесно с помощта на дистанционно устройство или чрез iLifeHome апликацията.

Спецификации за новия модел iLife B5 Max

iLife B5 Max

 B5 Max е новият модел на Китайската технологична компания за роботизирани прахосмукачки iLife. Интелигентният робо-помощник разполага с всичко необходимо за едно безупречно почистване на дома. B5 Max може да се похвали с мощно засмукване, различни режими на работа, позволяващи почистване на всякакви подови настилки, както и управление чрез iLifeHome апликацията.

Роботът е оборудван с безчетков мотор NIDEC, който предлага всмукателна мощност от 2000 Pa, мокро и сухо почистване, които могат да бъдат използвани в синхрон, 600 ml резервоар за смет и голяма торба за отпадъци с капацитет от 1 литър.

В допълнение, iLife B5 Max е снабдена със сензор против сблъсък, сензор против падане, както и с тънък корпус, който позволява почистване и на най-тесните ъгли. Иновативната прахосмукачка робот е сравнително тиха и може да работи до 2 часа с едно зареждане на батерията.

iRobot Roomba Combo R113840

iRobot Roomba Combo R113840
iRobot Roomba Combo R113840

Характеристики на Roomba Combo

 Ако търсите бюджетна прахосмукачка робот със страхотни характеристики, iRobot Roomba Combo е точно за вас. Това е първият хибриден модел на Американската технологична компания iRobot, който предлага едновременно сухо и мокро почистване.

Мощната V-образна централна четка се допълва от 2 странични четки, а HEPA филтърът ще улови дори и най-фините прахови частици в помещението. Умният роботизиран помощник предлага гласов контрол, съвместимост с апликацията iRobot Home, мощна никел-метал хибридна батерия с капацитет от 3000 mAh, работен цикъл от 100 минути и покривна площ до 110 m2.

В допълнение, Roomba Combo може да се похвали с ниско ниво на шум от 64 dB, контейнер за смет с обем от цели 450 ml, както и с 300 ml воден резервоар.

iRobot Roomba i3 Plus

iRobot Roomba i3 Plus
iRobot Roomba i3 Plus

Данни и спецификации на i3 Plus

 Roomba i3 Plus е най-достъпният модел на Американската компания iRobot със самоизпразващ се контейнер за смет, в момента. Иновативната роботизирана прахосмукачка може да се похвали с две дълги четки, които работят в синхрон, странична четка за почистване на ъглите, четири сензора срещу падане по стълбите и сензор за разпознаване на подовата настилка.

В допълнение, Roomba i3 Plus разполага с високоефективен филтър, който улавя до 99% от полените, плесените, акарите и алергените, съвместимост с приложението iRobot Home, 500 ml контейнер за смет, мощна литиево-йонна батерия и отлична всмукателна сила.

Богата гама и различни модели можете да видите тук : Прахосмукачки роботи

Най-популярни

Хаотична или систематична прахосмукачка робот – Какви са разликите ?

Днес, прахосмукачките роботи намират приложение във все повече домове, кръстосвайки подовете старателно и оставяйки след себе си блясък и чистота. С всяка изминала година,...

Blackview BL5000 – военен клас на издръжливост и завидни спецификации

Най-новият удароустойчив гейминг телефон на Blackview е способен да издържи както на високо натоварване на хардуера и софтуера, така и на екстремни външни условия и то благодарение на изцяло обновения му поликарбонатен дизайн, в комбинация с бързоскоростна 5G мрежа и първокачествено защитно покритие Gorilla Glass.

Cubot Max 3 – Спецификации, Данни и Видео

Матиран гръб с класически, изчистени цветове и ретро дизайн на задните камери - Cubot Max 3 впечатлява с отлични характеристики, подобрен захват, неповторим външен вид и атрактивна цена.

Ревю и сравнение на популярни модели прахосмукачки роботи – Xiaomi, ILIFE, iRobot

 Автоматично повдигащ се моп, вибрационно почистване, по-добър дизайн на четката, отличното картографиране, мощен двигател с всмукателна сила от 2,500 Pa, изобилие от персонализации и ненадминати възможности за почистване - запознайте се с новия модел на Xiaomi - Roborock s7.

Коментари